in

Veckans horoskop: 21 – 27 november

jakob owens uE N2i6 TRM unsplash
foto: Jakob Owens / Unsplash

Stjärnorna bjuder på några otroligt spännande dagar – möjligheterna är uppdukade som på ett buffébord! Nyfiken på vad just du har att vänta? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Något känns nytt och spännande.
 • Oxen: Vad kan du lära dig av senaste tidens relationsdrama?
 • Tvillingarna: En ny person gör entré.
 • Kräftan: Det är dags att få lite rutiner.
 • Lejonet: Det hettar till på dejtingfronten.
 • Jungfrun: Prioritera hemmaspa.
 • Vågen: Tala klarspråk.
 • Skorpionen: Du får en sen födelsedagspresent.
 • Skytten: Gott nytt år!
 • Stenbocken: Nu känner du dig sugen på livet.
 • Vattumannen: Säg hejdå till ansvar och hårt arbete.
 • Fiskarna: Du får tillbaka din gnista.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan kommer med en gnutta hopp. Vi vet, du går igenom en trög period just nu. Men nu får du ny energi och en välbehövlig dos nya perspektiv! Något känns lite nytt och spännande, och det kan absolut finnas en öppning för dig att hoppa på ett tåg för att ge dig ut på en spontan resa.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, nu sätter du ner foten. Veckan ger dig självförtroendet som krävs för att sätta gränser, eller möjligtvis riva en mur. Dina relationer har varit på tapeten den senaste tiden, och nu får du en chans att reflektera kring vad du kan lära dig av det. Det kan också vara dags att bli mer intim och simma ut på djupt vatten med någon.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, känn en doft av lite tur på relationsfronten! Nu får du äntligen lite flyt. Veckan är här för att visa dig att saker inte behöver vara så svåra. Nu tar du allt med en klackspark, vilket visar sig vara ett riktigt vinnande koncept. Det finns dessutom en chans att en ny person äntrar ditt liv. Kanske någon som utmanar dig på ett kul sätt?


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, bra rutiner är nyckeln till framgång. Så det är bara att sätta fart! Något behöver fräschas upp i din vardag. Kanske är det dags att ta matlåda-kulturen på allvar, städa ur förrådet en gång för alla eller ställa väckarklockan en timme tidigare? Det är i alla fall helt uppenbart att du behöver lägga lite krut på struktur nu. PS! Det finns en chans att någon ger dig en gåva i veckan.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, du har en oerhört mysig vecka framför dig. Efter tuffa tider strösslas äntligen inspiration, romantik och lycka över tillvaron! Det här är en vecka för spontana beslut, att göra saker som känns kul och att strunta i alla måsten. Gå på teater, ät middag ute och flörta loss! Det kan nämligen hetta till på dejtingfronten (framförallt mellan onsdag och fredag).


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu finner du en enorm lycka i att få komma hem. Kanske till en familjemedlem, en vän eller till dig själv? Om ditt eget hem känns tomt och deppigt är det bara att hoppa runt mellan nära och kära. Prioritera kvällar med hemmaspa, lyxig hemlagad mat och mys på soffan. Det här blir ett perfekt tillfälle för dig att komma ner i varv, utan att det känns det minsta ensamt.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, säg det högt! Veckan är här med en uppmaning om att tala klarspråk. Var modig, säg vad du tycker och berätta om dina drömmar. Det gäller allt från politiska åsikter, till tankar om relationer eller ambitioner för framtiden. Närma dig någon med ett vågat förslag – det här kan bli början på något nytt.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, nu är det dags att varva ner. Visst, scorpio season har kanske varit hur rolig som helst, men framför allt har den varit hektisk. Nu är den över och du får en timeout från strålkastarljuset. Om det här låter som hemska nyheter kan du glädjas åt att en fin överraskning väntar för din ekonomi.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, gott nytt år! Veckan blir startskottet för din säsong. Nu är det läge att fira. Se det här som ditt nyår! Reflektera över ditt gångna år och hur du kan dra lärdom av det som varit när du ger dig ut på nya äventyr. Något extra bra ser ut att hända mellan onsdag och fredag, kanske dyker en ny möjlighet upp?


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, ser du ljuset i slutet av tunneln? De senaste veckorna har varit tuffa för dig, och du har med största sannolikhet inte känt dig på topp. Nu blir det dock ett skifte i energi, och du känner dig plötsligt sugen på livet. Dessutom mjuknar du rejält och blir mer benägen att hjälpa andra. Det här är en fin vecka för att visa lite empati!


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, hela livet var ett disco. Eller rättare sagt – hela livet är ett disco. Från och med nu glider du in i en allt trevligare tillvaro, säg hejdå till extra belastningar och ansvarstagande. Nu får du istället chansen att ge dig ut för att träffa nya människor och networka lite! Som grädde på moset kan det även bli en fin vecka i kärlekens namn.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, äntligen medvind. Kanske har tillvaron känts lite upp och ner den senaste tiden? Nu är det slut på den saken och du får tillbaka din gnista! Det här kan kännas överväldigande till en början, men snart är du tillbaka och mår bättre än någonsin. Veckan kan även komma med en otroligt spännande möjlighet för dig, håll utkik mellan onsdag och fredag.