in

Veckans horoskop: 21 – 27 mars

vitae london pmXO831uvPU unsplash
Foto: Vitae London / Unsplash

Vill du veta vad just du har att vänta av de kommande dagarna? Läs veckans horoskop! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Nu kan vad som helst hända.
 • Oxen: Ha lite tålamod.
 • Tvillingarna: Ta chansen – du har turen på din sida.
 • Kräftan: Du har tankarna på annat håll.
 • Lejonet: Nu blir det lättare för dig att hantera det som är svårt.
 • Jungfrun: Du charmar brallorna av allt och alla!
 • Vågen: Beslut kommer tas, vare sig du vill det eller inte.
 • Skorpionen: Varför kan folk inte göra lite mer som du?
 • Skytten: Ta vara på dina idéer!
 • Stenbocken: Låt inte jobbet gå ut över din lediga tid.
 • Vattumannen: Inget är så mänskligt som att göra ett misstag.
 • Fiskarna: Det kan bli rörigt, men du fixar det!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, nu rullar din säsong i gång! Det här är din tid, så ta den plats du förtjänar. Veckan kommer med ny energi och en självförtroendeboost, nu kan vad som helst hända. Mot mitten av veckan har du problem med någon typ av auktoritär person och vill gärna slå dig fri. Ta vara på din rebelliska energi, men undvik impulsiva beslut.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, det är inte alltid vi får se resultat direkt. Veckan inleder en tid som präglas av ett långsamt tempo. Nu behöver du bearbeta saker på egen hand, med magkänslan som främsta guide. Du har en hel del att göra nu, men även om dina mål är tydliga kan vägen dit kännas oklar. Du behöver ha tålamod och tillit till att det kommer hända förr eller senare.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, veckan får en fantastisk start! Inspirationen flödar, du är på gott humör och har turen på din sida. Det blir ett perfekt tillfälle för dig att ta itu med något som känts lite läskigt eller svårt, nu klarar du vad som helst! Hör av dig till den där personen, boka en resa eller sätt i gång med ett nytt projekt. Universum har din rygg!

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu är det dags att komma igång. Du har samlat på dig en hel del viktiga insikter och inspiration, nu är bara frågan hur du ska röra dig framåt. Veckan ger dig knuffen du behöver, men det finns en risk att du har tankarna på annat håll. Det kan i så fall hindra dig från att se vad du faktiskt har framför dig.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, veckan blåser in med varma vindar, nu blir tillvaron mer lättsam och mindre diffus. Det betyder inte att saker och ting kommer vara enkla, utan snarare att det blir lättare för dig att hantera det som är svårt. Det är det dags för dig att bryta dig loss, nu behöver du slå dig fri från det som tynger dig.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, du kan vänta dig goda nyheter, roliga saker att planera och fina möten med personer i din omgivning. Det finns bra möjligheter för den som vill träffa någon ny – du charmar nämligen brallorna av vem som helst nu. Det här är en bra vecka för att planera framtiden, men glöm inte bort att leva i nuet. Unna dig!

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, hur vill du ha det? Kanske din mardrömsfråga, men veckan kräver ett svar. Mot mitten av veckan kommer en situation ta en oväntad vändning, oavsett om du är redo eller inte. Det kan kräva ett beslut av dig, men lika gärna innebära att valet görs av någon annan. Det här blir en läxa i att våga ta steget och agera. Du kan inte sitta på avbytarbänken i matchen om ditt liv.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du behöver en nystart. Det här är veckan du ska rensa skrivbordet, omorganisera dina mappar och köpa ett nytt anteckningsblock. Allt jobb du har att ta igen kommer kännas så mycket mer görbart när du slipper distraheras av all röra! På ett helt annat plan bubblar en frustration upp inom dig. Du vill att saker görs som de ska (på ditt sätt), istället för på de sätt som en viss person föreslår. Någon av er kommer behöva ge vika, och du har väldigt svårt att se varför det skulle bli du.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu är det gött att leva! Veckans första dagar kommer med ett fett lass inspiration. Nu känns allt möjligt. Ta vara på alla idéer som kommer till dig under den här tiden, de kan mycket väl vara till nytta för framtiden. Veckan kommer även med riktigt fina möjligheter på dejting-fronten, varför inte bjuda ut någon på middag?

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, nu är det dags att ta det lugnt. Det kan bli en utmaning, med tanke på att din hjärna går på högvarv. Diverse projekt och jobb ockuperar dina tankar, men nu behöver du ägna tid åt ditt privatliv. Låt inte jobbet gå ut över din lediga tid – spendera istället den med människor du bryr dig om. Du kan vänta dig några välbehövliga kvällar med nära och kära, sakta ner tempot och njut.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, ingen är perfekt – och allra minst du. Vilket är bra! Veckan påminner dig om att det är fullt normalt att begå misstag, så länge man städar upp efter sig. Du behöver kanske misslyckas med något för att se vad som faktiskt funkar och inte. Låt ett öppet sinne guida dig nu. Vem vet vart det kan leda?

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu slår du på stora trumman. Dina tankar är överallt och ingenstans, men på något magiskt vis blir det helt rätt. Ingen uppgift känns för stor eller svår, utan du är redo att satsa högt! Det kan bli rörigt, men utnyttja ditt nyvunna självförtroende till att faktiskt komma till skott. Veckan ser även ut att bli riktigt bra för socialt umgänge, din entusiasm smittar av sig och alla vill vara en del av din sfär.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.