in

Veckans horoskop: 21 – 27 juni

anelya okapova V69kmOyZ3SU unsplash 1
Foto: Anelya Okapova / Unsplash

Vad kan du vänta dig av veckans fullmåne? Läs veckans horoskop för att ta reda på allt! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Lyssna på din magkänsla.
 • Oxen: En utmaning väntar.
 • Tvillingarna: Släpp taget!
 • Kräftan: Dumpa din partner och ta en singelsommar.
 • Lejonet: Boka in en massage.
 • Jungfrun: Det blir action i ditt dejtingliv.
 • Vågen: Du behöver hitta en balans i vardagen.
 • Skorpionen: Det kan bli en del missförstånd.
 • Skytten: Du crushar stenhårt på någon.
 • Stenbocken: Tala från hjärtat.
 • Vattumannen: Prata ut med någon i din närhet.
 • Fiskarna: Dra ihop en tjejkväll.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan kommer med några tankeställare. Framför allt när det gäller din karriär. Det här är en tid för dig att tänka över dina långsiktiga planer och mål. Vill du samma saker som förut? Eller är det dags att byta bana? Lyssna på din magkänsla nu.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, nu behöver du bredda din horisont och se saker ur ett större perspektiv. Detta gäller inom flera områden av ditt liv. Är du beredd att släppa taget om små detaljer och kompromissa mer? Du kommer märka att ditt behov av frihet ökar nu, vilket kan bli en hälsosam utmaning för någon som är så fäst vid trygghet som du.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, nu vill du gärna ha en stabil grund att stå på, och saker och ting får gärna ta sin tid. Det är positivt, men låt det inte hindra dig från nödvändig förändring. Kanske finns det något i ditt liv du hållit fast vid lite för länge? I så fall är veckan här för att påminna dig om att släppa taget. Vågar du gå vidare får du nämligen en fin nystart.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu är det din tur att skina, vilket kommer uppenbara sig under veckans gång. Men även om det här är en tid som kommer handla mycket om dig, finns det såklart rum för lite relationstjafs. Det är dags för dig att reflektera över en relation. Ska du dumpa någon och ha en sexig singelsommar? Eller är det dags för dig och din partner att ta nästa steg? Det bestämmer du, men du kommer behöva ge utrymme åt någon annan också.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, oavsett om du har semester eller inte så har din hjärna checkat ut. Du upplever kanske att orken inte riktigt är på topp just nu. Det här är en tid för dig att vila upp dig ordentligt och tänka över dina vanor. Kan du vara snällare mot din kropp på något sätt? Hur kan du minska stressen i ditt liv? Kanske är det dags att ta itu med den där onda ryggen du haft ett tag?

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu närmar vi oss slutet på en väldigt förvirrande tid. Kanske har saker varit röriga på jobbet? Nu får du klara besked och blir mer klarsynt. Under veckan kan det också bli en del action i ditt dejtingliv, kanske går en relation mot sitt slut? Eller så kryper du till korset och kontaktar en gammal flamma? Som tur är slipper du vara själv i mitten av allt drama, veckan har nämligen goda utsikter för ditt sociala liv.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, under veckan behöver du hitta balans. Det kan kännas lockande att köra på full speed just nu – allt känns superviktigt och måste hinnas med. Men nej! Du behöver hitta tid åt dig själv, familj och vänner nu, och det kan innebära jobbiga kompromisser. Om du till exempel jobbat ihjäl dig en hel vecka, kan det vara bra att komma hem till en partner som saknat dig. Även om fotbollsmatcher på uteserveringar lockar.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, nu behöver du vara flexibel. Under veckan kan oväntade schemaändringar och sista minuten-grejer dyka upp. Det kan även vara så att någon kommer tjata en del, eller i alla fall försöka kommunicera något till dig. Det kan bli en del missförstånd, och du har svårt att förstå vad den andre försöker säga. Det hela kan kännas rätt överväldigande, så be om råd från någon med koll. Och vakta tungan! Det här är inte en tid för kaxiga comebacks.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, chilla lite. Just nu känns allt på liv och död, men du behöver påminna dig själv om att det inte är hela världen. Eller så får du den påminnelsen av någon annan som kommer försöka ta ned dig på jorden lite. Nu behöver du bli bekräftad i dina känslor. Kanske crushar du stenhårt på någon? I så fall kan veckans första dagar passa bra för att göra ett move.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, den här veckan blir startskottet för en riktigt mysig tid! De första dagarna är otroligt bra lämpade för romantik, så varför inte ta din chans med personen du crushat på ett tag eller bara bjuda ut din partner på en överraskningsmiddag? Mitten av veckan kan bli känslofylld, och du tvingas reflektera över ditt beteende eller din roll i en situation. Ingen är perfekt (även om du nästan är det). Tala från hjärtat!

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu känns det nog lite stressigt. Det är mycket som händer nu, och du behöver fokusera på hur du ska lägga upp dina dagar. Kanske kan du underlätta din arbetsbörda på något sätt? Har du semester nu behöver du komma ihåg att ta det lugnt – inte flänga runt och måla staket eller starta tusen projekt. Mitten av veckan kan bli känslofylld, och det kan kännas lockande att lägga locket på. Allt blir bättre med lite stöd från någon i din omgivning, så försök prata om saken.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, veckan får en romantisk start. Måndagen är perfekt för en dejt i det gröna. Det här blir början på en flörtig tid som håller i sig ett tag framöver, och det är något som dina relationer kommer gynnas av. Veckan är perfekt för en tjejkväll. Slå er ner på nåt trevligt ställe och njut av varandras sällskap en hel kväll.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.