in

Veckans horoskop: 21 – 27 februari

kevin laminto plTEYtXwXok unsplash
Foto: Kevin Laminto / Unsplash

Stjärnorna bjuder på en rad spännande överraskningar under veckan. Nyfiken på vad just du har att vänta av de kommande dagarna? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Dina goda råd kan vara till stor hjälp.
 • Oxen: Dela med dig av din kunskap.
 • Tvillingarna: Planera lite bättre.
 • Kräftan: Chansen att du hittar din soulmate har aldrig varit större.
 • Lejonet: Inget är hugget i sten.
 • Jungfrun: Din kalender ska vara lika fylld av sånt som är kul, som sånt som är trist.
 • Vågen: Du återupptäcker gamla intressen, gamla relationer och blir nykär i ditt hem!
 • Skorpionen: Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.
 • Skytten: Magkänslan får styra.
 • Stenbocken: Det går som ett rinnande vatten!
 • Vattumannen: Lyssna på kroppens signaler.
 • Fiskarna: Du kan vänta dig ett möte som överträffar dina förväntningar.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, du går in i veckan med en ödmjuk approach. Det ligger ett lugn över dig, nu är du trygg i vad du gör och känner inget behov att hävda dig. Det kan bli en fin vecka för att sträcka ut en hand till någon, och dina råd kan vara till stor hjälp nu. Veckan är överlag bra för samarbete, nu jobbar du bäst tillsammans med andra.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, du är en sann inspiration! Under veckan agerar du mentor i någons liv. Det kan handla om att du hjälper till vid moraliska dilemman. Du känner dig trygg i dig själv. Nu handlar det inte så mycket om att vinna en debatt, utan mer om att skilja rätt från fel och stå säker i sin åsikt. Du har en stark påverkan på din omgivning nu, höj din röst för ett viktigt syfte. Nu har du chansen att dela med dig av din kunskap.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, nu får du ge rum åt misstag. Under veckan behöver du jobba med marginaler, annars är risken att du stressar upp dig av känslan att du hamnar efter. Lägg in tid i schemat för prokrastinering. Det kanske är värt att gå upp en timme tidigare om du vet att du kommer ta en långlunch? Veckan kan även komma med nyheter som överraskar, nu kan du ställas inför ett viktigt beslut kring framtiden.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, du är världens finaste och snällaste person. Det tycker i alla fall någon där ute! Den här veckan är perfekt när det kommer till dejting, nu har du extremt goda möjligheter att attrahera människor. Människor dras till ditt goda hjärta nu, vilket resulterar i att du kan träffa personer som du kan klicka med på ett djupare plan. Ut och dejta!

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu behöver du ha en flexibel och öppen inställning. Under veckan kan du vänta dig överraskningar och händelser som innebär snabba omställningar. Inget känns hugget i sten. Men du vill inte behöva stressa när beslut ska tas, försökt hitta sätt att vinna betänketid.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, romantiken är allt annat än död! Under veckan svävar du på rosa moln, oavsett om du är kär eller inte. Du har en allmänt ödmjuk och lugn inställning till det mesta. Din romantiska syn på tillvaron lockar fram livsnjutaren inom dig! Unna dig att fokusera på nöjen. Varje gång du lägger in något som känns stressigt eller trist i kalendern – lämna lika mycket tid åt något som känns kul! Planera in ett teaterbesök med en kompis, sätt på ditt rödaste läppstift och bjud ut någon på en dejt.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, det här är en vecka för upptäckter! Inte nödvändigtvis nya sådana, utan det rör sig snarare om en gammal gnista som tänds på nytt. Det här är en perfekt tid för den som vill hetta upp en relation, varför inte överraska en partner på något sätt? Du kan även återupptäcka ett intresse som försummats den senaste tiden. Veckan är också riktigt bra för fynd, en ny soffa gör dig nykär i ett gammalt vardagsrum.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, ibland säger vi saker vi inte riktigt menar. Och när det kommer till dig kan stoltheten sätta feta käppar i hjulen. Nu behöver du käka upp att något inte riktigt går som du tänkt, utan att älta saken alldeles för mycket. Det blir bättre om du har en öppen inställning, och är ödmjuk nog att be om ursäkt när det går fel. Men allt ska inte gå åt skogen under veckan, onsdagen kommer med bra vibes.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, veckan blir behaglig och skön. Du har ett inre lugn som ingen kan störa, nu tar du saker och ting i din egen takt. Oavsett vilka utmaningar du tar dig an, kan du lita på din magkänsla. Den har helt rätt nu. Veckan ser även ut att kunna bjuda på en helt annan skön magkänsla, nämligen roliga matupplevelser! Testa ett nytt recept, besök en mysig restaurang och utmana dina smaklökar.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du har turen på din sida! Det går som ett rinnande vatten nu, du har ett otroligt flyt och går från klarhet till klarhet. Du är speciellt lösningsorienterad nu, och reder ut små knutar som aldrig förr. Det gäller inte bara jobb eller vardagsärenden, veckan blir minst lika smidig på kärleksfronten! Du har extra fina chanser att klicka på ett särskilt sätt med personer du träffar, ni har meningsfulla konversationer och förstår varandra på ett djupare plan.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, innerst inne vet du vad som är rätt. Under veckan får magkänslan styra, nu behöver du lyssna till ditt inre. Det är kanske lättare sagt än gjort, men var uppmärksam på kroppens signaler! Den där stelheten kan mycket väl handla om stress. Var snäll mot dig själv, och kom ihåg att du förtjänar sunda relationer. Du behöver inte ta ett beslut nu, men reflektera kring vad du kan göra för att må bra.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, vilken vecka! Nu har du oförskämt bra förutsättningar för spännande möten och roliga samarbeten! Det kan handla om en dejt som toppar dina förväntningar, en ny kollega som visar sig vara rolig eller ett nytt projekt som går riktigt bra. Allt du behöver göra är att våga, säg ja till de möjligheter som kommer din väg även om det kan kännas läskigt. Det blir hur bra som helst.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.