in

Veckans horoskop: 21 – 27 december

brigitte tohm iDW R3fSuhg unsplash 1
Foto: Brigitte Tohm / Unsplash

December närmar sig sitt slut, och under veckan behöver någon bekänna sina känslor. En annan ska göra saker på sitt sätt och en tredje får ork att prata om saker som tidigare känts svåra. Nyfiken på vad veckan har att erbjuda dig? Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du träffar en mentor!
 • Oxen: Välkommen in i en mer lättsam tid.
 • Tvillingarna: Du vill göra saker på ditt sätt.
 • Kräftan: Du är kär.
 • Lejonet: Att städa och laga mat är tydligen inte så hemskt?
 • Jungfrun: Du ligger lite efter men det är helt okej.
 • Vågen: Nu får du ork att prata om saker som tidigare varit svåra.
 • Skorpionen: Hur många hemligheter kan du hålla?
 • Skytten: Sluta köpa nyproducerat!
 • Stenbocken: Du belönas för ditt hårda arbete.
 • Vattumannen: Vila nu, så kör vi in i kaklet sen.
 • Fiskarna: Vännerna? Var är dem?

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, det börjar närma sig det nya året och du känner dig oerhört inspirerad. Veckan är början på en tid av planering för framtiden, karriärdrömmar och hårt arbete. Under veckan kommer du ledas rätt in i armarna på personer som kan bidra med stöd, kanske träffar du en ny mentor?


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan är optimal för den som är sugen på att låta sig inspireras till större förändringar på karriärfronten! Nu känner du dig plötsligt lättare på fötterna, saker känns inte lika svåröverkomliga och du blir riktigt inspirerad. Överlag är det här början på en mer lättsam tid, passa på att njuta.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, under veckan är du (till ingens förvåning) trött på sociala normer. Varför kan inte alla bara slappna av lite? Du vill göra saker på ditt sätt, och även om metoderna är unika kommer det gynna dig i längden. Det här kan bli en riktigt bra vecka på liggfronten, så om du spanat in någon ett tag nu kan det vara dags att slå en signal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, ut med språket. Vem är det du fantiserar om att kyssa på tolvslaget? Vem är det du tjatat sönder dina vänners huvuden om? Du har träffats av Amors pilar och veckan går i romantikens tecken. Det här kan bli lite emotionellt påfrestande, speciellt för den som inte är redo att lätta på hjärtat. Det är okej! Ta saker i din takt. Men spännande blir det.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, välkommen in i en stressig vecka fylld av planering och listor. Nu har du en del tråkigt stök framför dig, men som tur är klarar du det med bravur. Städning och matlagning känns faktiskt inte lika tråkigt som vanligt, speciellt inte när du gör det tillsammans med någon. Veckan kan även bjuda på en stor överraskning på kärleksfronten.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, välkommen in i en lekfull tid! Nu glider du in i en period optimal för flört och dejting, och saker och ting behöver verkligen inte vara så svåra. Det enda som skulle kunna förstöra veckan är väl att du inser att du hamnat efter gällande en tråkig uppgift och stressar upp dig lite över den, men annars blir kommande dagar heta och roliga.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, under veckan blir du riktigt sentimental. Okej, det kanske är få som inte blir det under den här tiden på året. Men du slungas bak i minnen från förr och grottar ner dig lite extra. Det här är en tid för försoning, och kan komma med goda kommunikationsmöjligheter kring familjerelaterade frågor som tidigare varit svåra att prata om. Veckan kan även bjuda på en överraskning på det romantiska planet!


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, under veckan känner du dig riktigt smart. Du har knäckt nöten, kommit på något som du länge klurat över. Eller så är det så enkelt som att du lyckats stalka upp din kompis crush och hittat smaskig info, fått en hemlighet berättad för dig eller delat en själv. Oavsett vad känner du dig riktigt mäktig med din nyfunna information. Det är även en bra vecka för matlagning.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, att den här tiden kommer med mycket utgifter är ingen hemlighet. Men från och med nu förvandlas du till en riktig economista, och behöver börja tänka smart kring din ekonomi. Varför inte skriva upp ett hållbart nyårslöfte som inkluderar att sluta köpa nyproducerat? Veckan kan även bära med sig nyheter, kanske nås du av ny information.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, veckan kommer som en regnbåge efter en storm. Nu får du äntligen energi till att ta itu med saker som prioriterats bort under en stressig tid i livet. Du kommer snart att belönas för allt ditt hårda arbete, kanske till och med bokstavligen! En god nyhet för din ekonomi kan närma sig.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu är du kanske sugen på att hålla dig mer för dig själv. Du är mindre benägen att sukta efter sociala sammanhang och har kanske ett större behov av återhämtning och vila. Och det är bara bra! Veckan kommer nämligen med insikter som kan hjälpa dig framåt, speciellt om du känner att du inte riktigt fått utlopp för idéer eller tankar tidigare under året.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under veckan är det viktigaste för dig att du har ett socialt sammanhang. I tider som dessa får högtider dig att känna dig ensam, och för dig är det uppenbart att du inte vill ödsla tid på att sitta själv. Nu behöver du en social samvaro oavsett om det är i form av ett telefonsamtal eller en promenad. Det här är även en början på en väldigt kreativ tid för dig.