in

Veckans horoskop: 20 – 26 september

dynamic wang K8B2PjTPrdw unsplash 1
Foto: Dynamic Wang / Unsplash

Nyfiken på vad stjärnorna har att bjuda på de kommande dagarna? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du är riktigt nära något du länge drömt om.
 • Oxen: Är det kanske dags för ett miljöombyte?
 • Tvillingarna: Planera och strukturera!
 • Kräftan: Det är mycket känslor mellan er, men något skaver.
 • Lejonet: Du gör din röst hörd.
 • Jungfrun: Finns det något djupare mellan er?
 • Vågen: Nu handlar det om dig! Bara dig!
 • Skorpionen: Du känner starkt kring något, men hur ska du ta upp det?
 • Skytten: Blanda dina kompisgäng!
 • Stenbocken: Det är tufft nu, men du får hjälp av en vän.
 • Vattumannen: Det har ett riktigt bra snack med en mentor.
 • Fiskarna: Det är som att ni kan läsa varandras tankar!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, vilken vecka! Något du länge drömt om är inte så långt bort som du tror. Under veckan kommer du även kunna sätta fingret på ett problem, och veta exakt hur saken ska lösas. Du får den push du behöver för att faktiskt fullfölja något. Det här är en riktigt bra tid för att satsa stort.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, du vet redan vad du vill. Men under veckan kommer du även förstå vad du behöver göra för att lyckas. Kanske har du lite problem inom en relation, och nås av en insikt som förändrar ditt sätt att förhålla dig till saken. Eller så handlar det rätt och slätt om att du bryr dig lite för mycket om vad andra tänker och att ett miljöombyte skulle vara på sin plats.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, veckan får en riktigt fin start. Det här är en bra tid för dig att lägga lite extra krut på planering och struktur. Kom ihåg att det inte bara behöver gälla jobb, skola eller ärenden – du kan lika gärna planera din fritid! Lägg in tid för sånt som gör dig lycklig. På så vis slipper du dubbelboka och ställa in saker i sista sekund på grund av att du känner dig stressad.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, veckan kommer med en lösning. Din relation tar mycket energi just nu – på gott och ont. Du känner antagligen starkt för personen i fråga, men något har kommit i vägen för att det ska kännas helt tryggt mellan er. Nu uppmanas du till att jobba på en lösning, och du kommer lättare kunna visa vad du verkligen känner.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, under veckan blir du en riktig mästare på att snacka snyggt. Du är en fena på att uttrycka dig nu, och personer i din omgivning vill gärna ha din åsikt om saker. Det här kan bli ett fint tillfälle för dig att lösa en gammal konflikt. Nu förstår ni varandra bättre! Men se upp för att inte blir för stor i orden, annars finns en risk att du överdriver och säger saker du inte riktigt menar.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu handlar det mycket om din ekonomi. Veckan är som gjord för att ta fram en budget! Nu finns det en risk att du inte tänker helt smart när du spenderar. Och visst, vem fan orkar tänka på några kronor för en halloumi här och där? Tänk på att det blir många bäckar små! Tisdagen kan bli flörtig. Är det bara en rolig jargong och bra snack, eller finns det något djupare under ytan?

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, välkommen in i en ljuvlig vecka! Nu handlar allt om dig, dig och dig. Vilket du inte hatar! Kom ihåg att det är du som bestämmer nu. Din vilja och dina åsikter spelar roll. Veckan kan bjuda på en hel del flört, och det kommer finnas tillfälle för den som är sugen på en dejt. För den som dejtar någon kan det vara tid att reflektera över relationen. Är det dags att ta klivet till nästa nivå?

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, under veckan sätter du dig in i något som du verkligen brinner för. Du är en riktig detektiv just nu, och kan lyckas gräva fram intressant information. Du har starka åsikter om saken. Det kan röra allt från en personlig konflikt till en sakfråga. Men när du ska höja din röst och stå upp för vad du känner kan det bli problem. Avvakta ett tag! Det kan vara bättre att du reflekterar över saken på egen hand. Det kommer komma fler tillfällen för dig att göra din röst hörd.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, du får en riktigt social vecka! Nu kommer det handla om dina vänskapsrelationer ett tag framöver, och du kommer få chanser att knyta nya kontakter. Finns det kanske gäng du skulle kunna blanda upp lite? Introducera din jobbarkompis och en gammal kompis för varandra! Någon gång under veckan uppstår dock en krock, där ditt sätt att tänka skiljer sig starkt från någon annans förhållningssätt. Det kommer inte bli omöjligt för er att komma överens, men det kommer kräva en del jobb.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, din värsta ovän är du själv. Under veckan sviktar din självkänsla lite, och det blir svårt för dig att tänka lösningsorienterat. Nu känns allt kört, och du känner att du bara tragglar utan att komma någon vart. Lite kärlek från din omgivning kommer dock till din undsättning! Kom ihåg att ingen människa klarar sig helt ensam och att någons omtanke är väl menad, det behöver inte betyda att de ser dig som ”svag”.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, du har en fartfylld vecka framför dig. Nu finns en chans att du har ett snack med någon som inspirerar dig rejält, vilket kan leda till viktiga förändringar framöver. Kanske är personen någon du ser upp till, vars perspektiv får dig att inse vad som verkligen spelar roll? Under veckan finns också en stor chans att du kickar igång något du länge längtat efter. Det kan gälla allt ifrån ett projekt till att bli mer seriös inom en relation.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, här kan det bli intensivt. Under veckan träffar du någon som är riktigt speciell, och ni kan komma att knyta riktigt starka band till varandra. Kanske upplever du att personen förstår dig på ett helt nytt sätt, och att ni knappt behöver uttala allt för att förstå vad den andre menar. Under veckan går du mycket på känsla, men det finns en risk att det kan sätta käppar i hjulet för dig. Om du blir arg nu kan det lätt komma grodor ur munnen på dig, och vid något tillfälle under veckan kan du bli riktigt bitsk.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.