in

Veckans horoskop: 20 -26 mars

kendyle nelsen w WuF2NlQ2o unsplash
Foto: Kendyle Nelsen / Unsplash

Nyfiken på vad just du har att vänta av de kommande dagarna? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Nu handlar allt om dig!
 • Oxen: Du behöver dra dig tillbaka och sakta ner.
 • Tvillingarna: Nya bekantskaper väntar runt hörnet.
 • Kräftan: Nu börjar det röra på sig.
 • Lejonet: Du vill se mer av världen!
 • Jungfrun: Ett moln av stress skingras på din himmel.
 • Vågen: Vilka människor vill du ha runt dig?
 • Skorpionen: Du längtar bort.
 • Skytten: Sätt guldkant på vardagen!
 • Stenbocken: Nu vill du känna dig trygg.
 • Vattumannen: Plocka fram dagboken och börja skriv!
 • Fiskarna: Är det kanske dags att börja dejta?

Läs hela veckans horoskop nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, känner du det? Hur du långsamt väcks till liv igen, hur du får din energi tillbaka och gör dig redo för något nytt? Om det inte låter bekant, kan du räkna med att veckan är här för att göra saken tydlig – nu inleds nämligen din säsong! Det här är en perfekt tid för dig att genomföra förändringar, att starta nya projekt och våga mer. Du har en upptagen tid framför dig, och fokus ligger på att leva i enlighet med dina idéer, dina drömmar och dina ideal.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, nu är det dags för dig att gå i ide! Veckan kommer med en oberäknelig energi, du känner dig rastlös och trött på samma gång och får svårt att samla tankarna. Det här är ett tecken på att du behöver zoona ut ett tag för att komma i kontakt med dina känslor! Gå långpromenader, koppla bort från skärmar och försök hitta ett lugn i vardagen.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, du har en otroligt trevlig vecka framför dig. Om du den senaste tiden känt dig handlingsförlamad inför framtiden, kan du nu glädjas åt att tillvaron blir mer lättsam framöver. Veckan inleder en period kantad av spontanitet, sociala sammanhang och nya idéer! Nya bekantskaper finns runt hörnet, ge dig ut och network:a.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, spänn fast säkerhetsbältet, nu blir det åka av. Veckan kommer med en otrolig energiboost. Det senaste halvåret (!) har tillvaron med stor sannolikhet känts lite långtråkig, och du har haft svårt att kanalisera din energi i rätt riktning. Nu är det slut med det! Istället har du femton nya projekt på gång och stora förändringar att vänta.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu känner du dig optimistisk och gör dig redo att ta dig utanför din lilla bubbla för att se mer av världen. Det kan handla om allt från små upplevelser till att testa en ny aktivitet. Eller varför inte boka en resa? Du känner dig rastlös just nu och har goda möjligheter att göra något åt saken.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu kan du andas ut. Under ett helt halvår har du gått fram och tillbaka mellan olika viljor och beslut, men nu skingras molnen på din himmel. Saker och ting kommer inte kännas lika ”på liv eller död” längre. Du ser ut att ha en romantisk tid framför dig, och nu har du goda möjligheter att fördjupa relationen till någon.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, nu får du en chans att starta om på nytt. Det kan innebära att en ny relation tar form, eller att en förändring sker i ett gammalt förhållande. Det här är en perfekt tid för dig att fundera kring vad du vill få ut av dina relationer. Vilka sorts människor vill du ha i ditt liv?


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, hur många bollar kan du ha i luften samtidigt? Jättemånga tydligen, om man ska tro stjärnorna. Veckan kommer med ett maxat schema och en ännu längre att göra-lista. Nu kommer vardagen ikapp dig, men du hanterar det hela med finess! Plötsligt känns det kul att organisera garderoben och springa på ärenden. Nu kommer även en längtan efter något annorlunda, nya perspektiv och nya idéer. Kanske är det dags för ett miljöombyte?


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, det blir en otroligt rolig tid framöver! In med det nya och ut med allt som dammar. Nu vill du att livet ska kännas festligt. Det finns gott om möjligheter för dig att röra dig i kreativa sammanhang, att utforska nya passioner och sätta guldkant på vardagen. Det här kan innebära allt från en spontan middag med en kompis, till en flört med en främling i mataffären.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, nu börjar en period som till stor del kommer handla om hem, trygghet och familj. Det här blir en tid för dig att fokusera på mer praktiska aspekter av ditt boende, men även de relationer som utspelar sig där. Vad behöver du för att känna dig grundad? Under veckan kan du behöva prata om intimitet och sårbarhet med någon, så det är bara att lossa ankare och ge dig ut på känsliga vatten!


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, du har en upptagen veckan framför dig. Idéerna fullkomligt sprutar ur dig, du är mer inspirerad än någonsin och har en lösning på ungefär allt. Det här är en jättebra tid för dig att ägna dig åt mer mentalt krävande uppgifter, och just nu är du extra bra på att kommunicera. Varför inte börja skriva dagbok?


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du kan pusta ut nu. Tillvaron kommer inte vara fullt lika upptagen framöver – åtminstone inte lika dränerande. I veckan ska du istället se över din ekonomi. Gör en sommarbudget, storhandla och ha koll på dina utgifter. För den som länge planerat ett större köp kan tiden vara inne! Veckan inleder även en riktigt flörtig tid i ditt liv, nu blir du mer benägen att ta dig ut för att börja dejta.