in

Veckans horoskop 20 – 26 maj

veckans horoskop maj
Jeremy Bishop / Unsplash

Varma sommarkvällar med en Aperol Spritz i handen, hektiska deadlines eller en helt vanlig, chill vecka? Läs ditt veckans horoskop nu! Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, du är ett socialt geni just nu och alla vill vara din vän. Det må vara så att du redan har alla underbara vänner du behöver, men det är aldrig fel att träffa nya människor. Var öppen för nya relationer och våga tänka utanför kompis-boxen. Vem vet, kanske träffar du en vän för livet just den här veckan.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Kära oxe, du har extremt mycket kärlek att ge nu, men var försiktig så du inte ger mer än du orkar med. Du kan omöjligen tillgodose allas behov av uppmärksamhet och närhet. Kollegor, vänner, familj och partner vill alla ha en del av dig, vilket såklart är fint och hedrande, men du måste ha tid för dig själv och dina egna behov också. Utmaningen den här veckan blir att hitta balans i det.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, rutiner och planering må underlätta vardagen, men ibland gäller det att bara go with the flow. Passa på att plocka fram din spontana sida nu och glöm allt du trodde att du visste om vad du gillar och inte gillar.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, om du har en kär vän som dragit sig undan lite så är det nu du ska försöka få tillbaka hen. Det kan vara så att du har sårat personen, antingen genom att säga något dumt eller genom att inte ha funnits där när hen verkligen behövt dig. Vi gör alla misstag, och ber man om förlåtelse blir man så gott som alltid förlåten.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, du har alltid varit duktig på att kommunicera och den här veckans sätts den egenskapen på prov. Du kan hamna i en riktigt knivig position med en kollega eller en bekant, och det enda som kan hjälpa dig ur det är just kommunikation. Lite på din egen förmåga, så ska du se att allt löser sig.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, du är målmedveten och som tur är har du också nu energin att faktiskt jobba mot dina mål. Kommande vecka kommer du vara i ditt esse, och det är därför en god idé att göra en lista med vilka mål du har och hur du ska nå dem och börja beta av. Ingenting är omöjligt, särskilt inte nu!


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, ta ett djupt andetag och kavla upp ärmarna – det är dags att ta tag i saker! Rent fysiskt är det en perfekt vecka att göra den stora vårdstädningen, så gör en plan för vad som behöver göras var i ditt hem. Psykiskt kan det också vara en bra idé att få ner på papper vad du vill förändra och om det finns saker du behöver reda ut med dig själv och andra.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, du har många tankar i huvudet just nu och många uppdrag att ro hem. Ett bra sätt att ge dig själv en break är att delegera uppgifter och ansvar. Du behöver inte göra allt, även om det kan kännas så. Släpp kontrollen och njut av det lilla lugn som uppstår!


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, precis när du börjat ge upp på det där du drömt om ska hända så kommer det hände någonting som tänder en gnista hopp igen. Efter den här veckan kommer du vara mer övertygad än någonsin om att mirakel faktiskt kan ske, och att även du får ta del av dem ibland.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbox, en detox är på sin plats den här veckan. Och nej, vi menar inte att du nödvändigtvis ska ha en vit vecka eller skippa socker. Tänk istället igenom vad som tar mycket tid och energi, men som du skulle må bra att ta en paus från. Kanske är det sociala medier, en vän som du inte riktigt orkar med just nu eller en utrensning av garderoben som behövs?


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära Vattuman, den här veckan är det dags för dig att göra din egen lycka och glädje en prioritet igen. Sluta gör avkall på dig själv i din strävan efter att alltid vara en så bra partner och vän som möjligt. Lyxa till det med en massage eller en ny vårfrisyr och unna dig själv en vecka där fokus för en gångs skull är på dig och inte alla runt omkring dig.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, den här veckan ska du fokusera på att vila. Slösa inte din energi på människor du inte känner dig trygg med, strunta i allt som inte är måsten och spendera dina kvällar och din lediga tid med dig själv och människorna i din innersta cirkel som verkligen kan slappna av med. Ta sen din nyvunna energi och fokusera den på ett projekt du kanske skjutit upp lite för länge. Dags att göra om hemma kanske?