in

Veckans horoskop: 20 – 26 juni

jeremy bishop ihwO0uNctps unsplash
Foto: Jeremy Bishop / Unsplash

Solen lämnar tvillingarna och kräftans säsong gör intåg! Undrar du vad detta innebär för just dig? Veckans horoskop är här för att reda ut saken. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Det blir en rad mysiga hemmakvällar.
 • Oxen: Hur väl känner ni varandra egentligen?
 • Tvillingarna: Spendera tid med dina allra närmsta!
 • Kräftan: Du hittar en nya passion.
 • Lejonet: Gör rum i schemat åt spontanitet.
 • Jungfrun: Dela på ansvaret!
 • Vågen: Du växer in i nya roller och outforskade sidor av dig själv.
 • Skorpionen: Åk bort ett tag!
 • Skytten: Du drabbas av akut tunnelseende.
 • Stenbocken: Gillar du personen du är i en relation?
 • Vattumannen: Utsikten på sommarflörts-horisonten är riktigt fin.
 • Fiskarna: Var en tönt!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, nu blir det mysigt! Veckan kommer med en fin energi. Nu går du ned i varv, spenderar mer tid i hängmattan än på språng och prioriterar mysiga middagar före utekvällar. Det här är även en fin tid för flört – nu imponerar du verkligen med ditt snack, så välj dina ord väl!


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, dags att mingla! Den senaste tiden har du varit mycket för fysisk närhet, men nu blir den sociala biten viktigare. Du har kanske träffat någon som känns asmysig och trygg, men hur bra känner ni varandra egentligen? Det här är en fin vecka för att träffa människor i mer vardagliga sammanhang.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, vad behöver du? Du har haft några roliga veckor av att hänga med bekanta och lära känna nya människor, men nu är det dags att du fokuserar mer på dina närmsta. Nu får du även tid att reflektera lite kring kärleken. Vad söker du? Vad behöver du få ut av en relation, och vem kan ge dig det?


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu väntar nya tider och livet känns riktigt spännande! Det här är en tid för att gå på känsla, fokusera bara på saker som är värda din tid. Allt som dränerar dig kan vänta. Nu får du nämligen en chans att hitta en ny passion, och det kan gälla både vänner, intressen och kärlek.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, rensa kalendern och låt magkänslan styra. De senaste veckorna har du haft fullt upp. Projekt har planerats, möten inbokats och det sociala har upptagit en stor del av din energi. Men nu behöver du tid för dig själv. Ge rum åt spontanitet och se till att göra saker för din egen skull.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, det finns ingen skam i att ta hjälp. Den senaste tiden har varit utvecklande, men tuff. Du har kanske tagit på dig en hel del ansvar, och känt att världen går under om du inte får styra. Nu får du möjligheten att dela det med din omgivning! Släpp in andra och dela på ansvaret, det kan visa sig vara riktigt inspirerande.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, du kan vara exakt vem du vill. Veckan är här för att dra upp tempot, nu är det tid för dig att komma till skott! Ta ett större ansvar och grabba tag i rodret. Strunta i tankar om vem du är och vad människor förväntar sig, nu kan du växa in i nya roller och utvecklas.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, bredda dina vingar och flyg mot nya horisonter! Veckan är här för att rycka upp dig ur tristessen, nu får du energi åt att utforska nya platser och intressen. Det finns goda möjligheter för den som vill komma bort ett tag, boka en weekend eller dra till en kompis landställe. Veckan inleder även en väldigt sensuell tid för dig, nu räcker det med att titta på någon för att de ska falla för dig.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu blir det fullt fokus. Nu lägger du all koncentration på en specifik sak. Det kan röra allt från en person, till ett projekt eller en syssla. Det kan bli lite tufft, speciellt när allt inte riktigt går som väntat. Men det här är faktiskt en utvecklande tid för dig.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, äntligen dags för lite relationsarbete! Nu kan det finnas en möjlighet för dig att jobba på en nära relation och reflektera kring vad du behöver. Vilka människor mår du som bäst av att ha runt dig? Gillar du personen du blir när du är med någon? Satsa på de som ger mer energi än de tar.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu blir det fullt ös! Veckan slänger en hög av sysslor på ditt bord, och alla är inte lika roliga. Det blir en hel del fix med vardagsärenden, men självklart finns det tid för flört också! Nu har du nämligen riktigt goda chanser att snärja en sommarromans. Den här perioden handlar också till stor del om kropp och hälsa. Ta hand om dig själv, sov ut, ät god mat och rör dig i solen.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu är det slut på martyrskapet – veckan inleder en period av njutning. Nu ska du enbart ägna dig åt saker som känns roliga! Släpp tankar på prestige och prestation, var en tönt och ha kul! Lägg lite tid på den där hobbyn du glömt ägna dig åt, dissa en utekväll med kompisen som bara snackar skit och häng med personer som verkligen ser ditt värde! Good vibes only.