in

Veckans horoskop: 20 – 26 juli

leighann blackwood vA 48Ej3ayw unsplash 1 1
Foto: Leighann Blackwood / Unsplash

Under veckan ska någon köpa ett par nya joggingskor, någon ska dumpa sin partner och en annan behöver gå till frisören. Nyfiken på vad veckan har att erbjuda just dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Unna dig att vara lite impulsiv!
 • Oxen: Bjud hem dina vänner istället för att gå ut.
 • Tvillingarna: Berätta för någon om hur du känner.
 • Kräftan: Lite distans blir en boost för dina relationer.
 • Lejonet: Gå till frisören!
 • Jungfrun: Du blir spirituell och köper en kristall.
 • Vågen: Du hittar en ny favoritserie.
 • Skorpionen: Du vill dumpa din partner och experimentera sexuellt.
 • Skytten: Välkommen in i en het vecka!
 • Stenbocken: Reflektera över hur långt du har kommit.
 • Vattumannen: Vad är ni?
 • Fiskarna: Köp ett par nya joggingskor.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, under veckan kan du behöva strunta ditt schema. Tillåt dig själv att gå på impuls och vara lite flexibel. Ställ in tråkiga saker i sista sekund och säg ja till allt som känns roligt. Det finns även en hel del potential för romans och flört under veckan, så passa på att ta en vågad chans.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan behöver du vara smart med hur du fördelar din energi. Välj dina strider väl och försök hitta sätt att vila utan att nödvändigtvis ligga och stirra in i en skärm. Ta en promenad, ett bad och baka en kaka. Bjud hellre hem kompisar än att gå ut och träffa folk.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, under veckan är du i ditt esse. Du är roligare än någonsin och får ett otroligt flow i din kommunikation, vilket kan vara speciellt användbart på din arbetsplats. Det här kan även vara en bra öppning för dig som haft något på hjärtat den senaste tiden. Släpp på trycket och berätta för någon hur du känner.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, ibland kan lite distans ge perspektiv som saknats. Ibland måste man få chansen att sakna någon för att förstå vad man vill få ut av en relation, eller bara var man har personen. Veckan handlar även till stor del om pengar, försök dock vara sparsam.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu är tiden du väntat på äntligen här! Som om det inte redan gjorde det, handlar nu allting om dig. Det finns goda chanser för den som länge velat satsa lite extra på något, så våga chansa! Det här kan även vara en bra vecka för att lägga lite pengar på ditt yttre. Unna dig en ny hudkräm eller gå till frisören.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, under veckan får du bättre kontakt med din spirituella sida. Kanske snubblar du in i en butik, spontanköper en kristall eller bokar en tarotläsning? Eller så reflekterar du lite extra kring saker du inte tänkt på tidigare. Oavsett vad, kan veckan vara ett bra tillfälle för att anteckna mer.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, veckan kan bjuda på ett mentalt miljöombyte. Om vardagen känts lite trist på senaste kan du nu glädjas över att förutsägbara tider är över. Nu finns det nämligen bra odds för den som vill expandera sin sociala krets eller testa på nya saker. Även om dessa nya saker enbart innebär en ny serie att fördriva kvällarna med, är det i alla fall en ny rutin.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, under veckan riktas alla ögon mot dig. Du är skarpare än någonsin, kreativiteten flödar och du vågar ta plats. Nu drömmer du extra stort, kanske har du funderat lite på ett större skifte inom något område i livet den senaste tiden? Det kan röra sig om att säga upp sig, experimentera sexuellt eller att fria till (eller dumpa!) din partner.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, välkommen in i en het vecka. För en singel finns det otroliga ragg-utsikter. Nu sträcker du ut en hand till en gammal flamma du aldrig riktigt kunnat släppa. Om du blir dissad? Spelar absolut ingen roll, veckan fortsätter med snabba puckar och du har ingen tid att bry dig.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, veckan inleder en period av förändring och utveckling. På senaste tiden har det handlat en hel del om dina relationer, men nu får de en nystart och du kan fokusera mer på dig själv. Om det finns lite gamla saker du lämnat utan vidare bearbetning kan de komma tillbaka. Nu är också ett bra tillfälle att reflektera över hur långt du har kommit.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, under veckan inleds en period för romans och kärlek. Det kanske inte nödvändigtvis innebär att det blir superhett, utan snarare att du måste lägga in lite jobb för att få dina relationer att funka bättre. Det här kan dock vara en bra tid för dig som dejtat någon under en längre period och börjat fundera på vad ni är.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under veckan inleds en tid med fokus på rutin och vardag. Kanske försöker du skapa någon slags normal tillvaro trots knäppa omständigheter? Kanske har semestern tagit slut och du tvingas möta faktumet att dina rutiner är icke-existerande? Som tur är kommer veckan med utvecklingsmöjligheter. Fram med kalendern och köp ett par nya joggingskor.