in

Veckans horoskop: 20 – 26 januari

veckans horoskop januari

Under veckan kommer någon färga håret rosa, och en annan bör göra ett eller flera impulsköp. En tredje ska skita i att svara på sms. Nyfiken på vad veckan har att erbjuda just dig? Veckans horoskop är här med all info du kan tänkas behöva. Mer

 • Väduren: Stå upp för dig själv.
 • Oxen: Starta ett nytt projekt!
 • Tvillingarna: Läs på om astrologi.
 • Kräftan: Om det skaver så växer du.
 • Lejon: Ställ lika höga krav på dina relationer som på ett par dyra läderskor.
 • Jungfrun: Gå en promenad.
 • Vågen: Bakis på jobbet är okej, en gång. Inte varje dag.
 • Skorpionen: Köp nya kuddar!
 • Skytten: Under blir det oldschool nyhets-intag.
 • Stenbocken: Gör ett galet impulsköp!
 • Vattumannen: Färga håret rosa.
 • Fiskarna: Skit i att svara på sms.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan handlar om vänskap. Just nu är oddsen höga att du känner dig lite extra sentimental kring en grupp vänner, och att du verkligen uppskattar deras stöd. Du får energi och inspiration av att befinna dig i större sammanhang nu, så säg ja till en lunch även om du är bakis och vill ligga hemma. Det kan dock vara lite svårare för dig att säga ifrån och yttra dina åsikter just nu, den goda stämningen tenderar att prioriteras. Var noga med att stå upp för dig själv.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, nu är tiden inne! Större förändringar inom din karriärsektor väntar, så fort du tar steget själv. Att du är kreativ visste du väl redan, så hur kan du utnyttja din kreativitet produktivt? Satsa på att manifestera dina idéer och drömmar i ord under veckan, skriv ner alla tankar om vilken riktning du vill ta. Det här är en fantastisk vecka för att påbörja ett nytt projekt, så om du väntat ett tag med att pitcha en idé kan det vara dags nu.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, nu är det dags för dig att bredda dina vyer lite. Under veckan kommer vardagen kännas extra grå och outhärdlig, men genom att utforska nya saker råder du bot på tristessen. Sök inspiration på nya håll! Plocka upp en ny bok, besök ett museum eller en ny restaurang. Det kan tillochmed vara en bra tid för att närma dig astrologi eller annat spirituellt.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, veckan kan komma med en eller annan obekväm situation. Du kommer märka att dina närmsta relationer känns viktigare än någonsin. Det finns en stor chans att du kan ha tunga, om än viktiga, konversationer med någon. Du är inne i en period där det kan vara bra för dig att lyssna på din magkänsla och våga ta upp saker som skaver lite, för att kunna gå vidare och läka gamla sår.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, under veckan handlar allt om dig och din flock. Nu behöver du hitta balans i dina förhållanden. För även om du älskar att ge extra allt av hela dig, så kräver ett jämlikt förhållande att din partner gör detsamma. Finns det situationer då någon finns där för dig och du inte riktigt ställer upp? Eller tvärt om? Det blir veckans tankeställare. Ställ lika höga krav på dina nära relationer som du gör på allt annat i ditt liv.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, under veckan kan det vara värt att slå ett slag för din fysiska hälsa. Ibland är det inte svårare än att bara komma ut och gå en promenad. Att uppehålla ett nyårslöfte om att börja gymma kan kännas näst intill omöjligt, men det kan räcka med mindre ansträngningar i vardagen. Gå ut och gå, och ät minst tre mål mat om dagen. Annars riskerar du att vinterdeppen kommer och knackar på.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, veckan ser ut att bli otrolig på raggfronten. Du är extra flörtig, och träffar du någon speciell är oddsen höga att ni delar intressen, och klickar på en mer intellektuell nivå snarare än fysisk. Det här ser ut att bli en oerhört kreativ period för dig, så passa på att satsa lite extra på att komma igång med nya projekt. Se dock upp så att det inte blir för mycket av det goda, det är inte jättecharmigt att komma bakis till jobbet mer än en gång i veckan.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, veckan utspelar sig i hemmet. Hur vill du bo? Just nu kan det vara fördelaktigt för dig att ändra om lite, och det behöver inte kosta skjortan. Du kan lätt ändra en stämning i ett rum bara genom att flytta runt möblerna lite, även om det är helt rätt tid att också investera i lite nya kuddar. Vår omgivning påverkar oss mer än man kan tro, så ett ombonat hem är grundläggande för din psykiska hälsa.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, veckan blir en homage till det skrivna ordet. I en digital era som denna söker vi lätt stimulans genom sociala medier eller andra snabba informationskällor. Men under veckan kan det vara nyttigt för dig att låta dig inspireras av text på ett klassiskt vis. Läs en bok! Plocka upp en tidning! Eller så fortsätter du läsa Veckorevyn på mobilen, huvudsaken är att du läser något i alla fall.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, nu får du äntligen lite belöning för ditt hårda jobb. Något du jobbat med under en längre period kommer kanske äntligen börja generera cash, och när de kommer är det dags att planera budget. Att materiell lycka är den enda stämmer i många fall, men under veckan kan det också vara viktigt för dig att reflektera över dina inköp. Ibland behöver saker inte vara praktiska för att de ska vara värda dina pengar, unna dig något kul på impuls också.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, nu handlar allt om dig! Under veckan blir du extra populär, alla trivs i din närvaro. Försök bara hålla några luckor i kalendern öppna för vila, då din kropp kanske inte orkar med allt du vill hinna. Det här är en riktigt bra vecka för förändring, inte minst utseendemässigt. Så om du länge funderat på att klippa kort eller färga rosa kan det vara läge.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under veckan är det dags för dig att ladda batterierna. Flyt med strömmen och gör inget som du absolut inte måste. Nu kan det vara en bra vecka för att stanna inne med hämtmat och en ohälsosam mängd avsnitt av valfri tv-serie. Ha inte dåligt samvete för att du inte hinner träffa folk nu, ta hand om dig själv och unna dig att glömma svara på sms.