in

Veckans horoskop: 20 – 26 februari

david solce QDPYvmsoURs unsplash
Foto: David Solce / Unsplash

Nyfiken på vad just du har att vänta av de kommande dagarna? Veckans horoskop är här för att reda ut saken! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Hur skulle en annan verklighet kunna se ut?
 • Oxen: Se dig omkring efter människor du vill jobba tillsammans med.
 • Tvillingarna: Det blir en händelserik vecka!
 • Kräftan: Utmana dig själv.
 • Lejonet: Du simmar ut på djupare vatten.
 • Jungfrun: Är det här början på en långvarig romans?
 • Vågen: Dags att börja om på nytt.
 • Skorpionen: Du får en strålande idé.
 • Skytten: Du reser tillbaka i tiden.
 • Stenbocken: Skriv listor och häng med vänner.
 • Vattumannen: Luften darrar av en märklig energi.
 • Fiskarna: Allt går i ett rasande tempo!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, vad drömmer du om? Det kan låta flummigt, men nu är det dags att du föreställer dig en alternativ verklighet. Sväva upp i det blå, vägra vara realistisk och dröm om något mer! Det här är en bra tid för dig att manifestera dina drömmar, så passa på att satsa stort.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, se dig omkring. Vilka människor omger du dig med? Vilka personer dras du till? Det är frågor som kan guida dig genom veckan, eftersom det nu kan vara dags för dig att göra något tillsammans med andra. Det kan handla om allt från ett grupparbete, till att be en vän om hjälp med något. Ta inspiration från din omgivning!


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, upp och hoppa! Nu är det dags för dig att fatta några beslut. Veckan är här för att kicka igång ett nytt kapitel i ditt liv, även om det kanske smygstartat för ett tag sen. Nu får du i alla fall känna att saker skakas om på riktigt, och veckan kan bli oväntat händelserik.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, du behöver våga lite mer! Trots att du är en kreativ själ är det sällan du går utanför din egen box, men veckan ber dig att testa något nytt. Det är dags att du vågar vara lite obekväm för att något ska bli riktigt bra! Det kan mycket väl involvera att du lär dig en helt ny färdighet – kanske är det dags för en intensivkurs?


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, var inte rädd. Du är på väg in i en känslomässigt ansträngande period, men ack så lärorik! Nu gör du grundjobbet för att ta dig ut på djupare vatten, och det ser ut att involvera en annan person. Någon av dina relationer kan få större betydelse än den haft innan och ni blir sårbara på ett helt nytt sätt.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, är du redo för ett äventyr? Det är alltså en ärlig fråga – det är nämligen ingen som kommer tvinga in dig i något nytt. Däremot kan det finnas gott om möjligheter för den som är sugen, veckan bjuder nämligen på fina chanser att skapa viktiga band till människor. Kanske blir det början på något äkta? En långvarig romans eller en ny vänskap?


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, du behöver en ny rutin. Något i din vardag behöver styras upp eller omorganiseras. Veckan kommer med energikicken du behöver för att ta tag i saken! Det är dags att börja om på nytt, att sova ut och börja gå upp i tid, att städa ur förrådet och ordna på kontoret. Romantiker behöver inte oroa sig, veckan bjuder på en del kärlek också.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, välkommen in i en produktiv vecka. Nu går saker och ting som ett rinnande vatten, du klarar av uppgifter och ärenden utan att behöva tänka efter särskilt mycket. Veckan kan även komma med en rolig idé! Det kan handla om att du får inspiration till ett kreativt projekt, eller bara drar ihop dina kompisar för en rolig middag.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, du behöver stanna upp. Veckan inleder en period som till stor del kommer handla om en jakt efter trygghet. Men innan du lägger till vid en lugn hamn kan det vara läge att se över din axel för att kolla tillbaka på ditt förflutna. Vad kan du lära av gamla situationer eller relationer? Det kan vara dags att läka ett gammalt sår för att bli trygg på riktigt.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, allt är inte på liv eller död. Veckan kommer med superlättsamma vibbar. Nu får du andas ut tillsammans med familj och vänner! Det här blir en vecka fullproppad av gott snack, goda middagar och alla du bryr dig om. Det blir socialt helt enkelt. Det här är även en bra tid för planering, så börja skriv de där listorna du älskar så mycket.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu blir det åka av. Veckan bjuder på lite spänning i vardagen – på gott och ont. Det ligger en särskild laddning i luften, men det kan också innebära drastiska vändningar och irrationella beslut. Runt mitten av veckan går det som tåget för din kreativitet. Kanske dags att ta tag i det där projektet du skjutit så länge på?


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, grattis i förskott! Det är din säsong nu, och det märks. Veckan går nämligen i ett rasande tempo och du hinner knappast med allt på ditt schema. Det händer också en hel del inom dig. Kanske kläcker du en ny idé? Kanske når du viktiga insikter om dig själv? Oavsett vad blir det en händelserik vecka!