in

Veckans horoskop: 20 – 26 december

arun kuchibhotla cRfWUqkr0 s unsplash
Foto: Arun Kuchibhotla / Unsplash

Julveckan är här och det ligger spänningar i luften. Oavsett om du firar eller inte, har stjärnhimlen ett par ovanligt händelserika dagar att bjuda på! Nyfiken på vad det innebär för just dig? Läs veckans horoskop! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Det blir kanske inte som det brukar, men det kan bli bra ändå.
 • Oxen: Det blir en hel del promenader.
 • Tvillingarna: Alla kan inte få som de vill.
 • Kräftan: Årets julklapp hittar du under misteln.
 • Lejonet: Ta saker som de kommer.
 • Jungfrun: Sanningen serveras med mandel och nejlika!
 • Vågen: Det är bättre att vänta.
 • Skorpionen: Ska du ta saken i egna händer?
 • Skytten: Du känner dig generös.
 • Stenbocken: Det finns plats för fler i ditt rampljus.
 • Vattumannen: Du är bra som du är
 • Fiskarna: Skit i presenter! Den bästa julklappen är ett härligt umgänge.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, i enlighet med din sanna natur har du kanske skjutit upp en del saker till sista sekund? Ingen fara, du kommer hinna. Men se upp för att ta allt för impulsiva beslut. Du behöver även tänka om kring traditioner. Något ser nämligen ut att bli annorlunda i år.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan ska du inte låta någon fucka med ditt humör. Ditt tålamod sätts på prov. Ska en irriterad släkting verkligen få ta så mycket av din energi? Svaret är nej, nu behöver du bara engagera dig i saker som känns givande och kul. Du kommer nog behöva ta en del pauser för att palla vara en diplomatisk ängel. Det ser ut att bli en hel del promenader.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, nu blir du riktigt nostalgisk. Vilken skräll! Under veckan vill du gärna ta saker i ett långsamt tempo. Du vill ha ett par lågmälda och intima dagar. Det finns en hel del olika viljor som ska samsas i helgen, och en kompromiss kanske inte gör alla lika nöjda. Det är okej! Ibland får man ge upp något.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, vem har sagt att du måste göra som du alltid gjort? Veckan kan komma med en rastlöshet. Nu är du trött på att sitta hemma i soffan med samma person. Varför inte hitta på en ny tradition? Samla ihop ett gäng vänner och kör en lunch dagen innan jul. Nu behöver du vara noga med att hålla koll på klockan, du ser nämligen ut att bli sen till allt. Den bästa julklappen blir kanske inte en dyr handkräm. Det kan nämligen finnas något finare under misteln.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, du älskar traditioner, men du är knappast konservativ. Det handlar egentligen bara om att saker ska vara storslagna och kul. Saker kommer skakas om, något blir inte riktigt som du hade tänkt dig och en oväntad situation uppstår. Omfamna det! Bjud in en ensam person till ett firande, skippa julmaten och ta saker som de kommer.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, alla är inte redo för den hårda sanningen. Men det struntar du fullständigt i. Under veckan talar du från hjärtat. Du vågar mer nu, vilket både är till din fördel och nackdel. Ditt omdöme kan svikta en del i helgen och konsekvenserna kan bli bittra. Det bristande konsekvenstänket kan dock även resultera i en oväntad match, är det du som rymmer från familjen för att träffa en tinder-dejt?

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, du behöver faktiskt inte leverera fullt ut nu. Under veckan kan det kännas som att det finns en hel del press på dig, och du blir stressad av att inte leva upp till förväntningarna. Nu får någon annan ta underhållnings-facklan vidare, den goda stämningen är faktiskt inte bara ditt ansvar. Helgen blir riktigt mysig, men även där bör du akta dig från att tvinga fram saker. Du väntar kanske på ett svar eller en speciell kontakt med någon? Var beredd på att det kanske inte blir så.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, medan andra dansar runt granen dansar du på borden. Veckan blir festlig! Självaste julafton kan överraska med en chockerande händelse på relationsfronten. Har du ett frieri att vänta? Veckan ser riktigt bra ut för den som vill ta en relation till nästa nivå. Efter en glögg eller två är ni redo att flörta loss!

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu känner du dig generös. Under veckan mår du som bäst när du får hjälpa andra. Nu ger du mer än du tar. Det kan vara ett fint läge för den som vill volontära åt någon ideell organisation, ska du kanske stå en kväll i det lokala soppköket? Glöm dock inte bort att vara generös mot dig själv! Unna dig något mysigt eller fint, de bästa gåvorna kommer från hjärtat.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du är ovanligt pigg den här julen! Oavsett om du firar eller ej är du på festligt humör. Det blir ett perfekt tillfälle för dig att planera någon rolig lek eller annan aktivitet. Glöm dock inte bort att inkludera andra i planeringen. Du får väldigt mycket uppmärksamhet nu, och risken är att någon i din omgivning känner dig bortglömd i din närvaro. Dela ditt rampljus med andra! Du är väl ingen grinch?

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu gör du precis som du vill. Under veckan har du kanske lite låg energi, men du stressar lätt upp dig över småsaker. Släpp kontrollen och ta hjälp av en vän! Det finns även en risk att du känner dig otillräcklig, du vill gärna bidra med allt du har. Du är nog som du är, dina nära uppskattar dig även om du är tråkig.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, vad handlar julen om egentligen? Jo, att vara tillsammans. Du behöver inte oroa dig, ingen bryr sig om att din outfit är fel eller att du glömde en present. Det viktiga är att du ser människorna i din närhet, din uppmärksamhet är värd med än guld nu. Veckan blir riktigt social, njut av fina stunder med nära och kära.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.