in

Veckans horoskop: 20 – 26 April

daria nepriakhina XR5rkprHQU unsplash 1
Foto: Daria Nepriakhina / Unsplash

Under veckan ska någon starta ett instakonto åt sina dikter. En annan behöver ringa sin mormor och en tredje förvandlas till optimist. Nyfiken på vad stjärnorna har på lager för just dig? Veckans horoskop är här med all info du kan tänkas behöva! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du skiner lite extra på karriärsfronten!
 • Oxen: Bakom varje gardinlugg står en rastlös kvinna.
 • Tvillingarna: Reflektera över vilka förändringar som faktiskt är bra.
 • Kräftan: Gör ett gulligt bildspel till ditt tjejgäng.
 • Lejonet: Dina framtidsplaner lyser upp en trist vardag.
 • Jungfrun: Plugga astrologi!
 • Vågen: Att handskas med större förändringar är en utmaning, men du är stark nog att klara det.
 • Skorpionen: Du skriver kärleksbrev.
 • Skytten: Veckan väcker stora frågor om lunch och yoga.
 • Stenbocken: Du förvandlas till en måttlös optimist.
 • Vattumannen: Rensa ur garderoben? Check. Hitta foton från tonåren? Check. Ringa mormor? Check.
 • Fiskarna: Ta hjälp av sociala medier för att hitta inspiration.
väduren stjärntecken

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, just nu finns det en del press på att vara produktiv, men det gör dig ingenting. Nu får du en chans att skina lite extra på arbetsfronten. Kanske gör du ett extra bra intryck på någon eller så blir det lättare för dig att få saker gjort. Ta en titt på din ekonomi under veckan, det kan vara dags att öppna upp ett sparkonto eller omjustera budgeten.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, grattis i förskott! Nu inleds en alldeles underbar tid för dig, även om det här året självklart är lite annorlunda. Du uppmanas vara lite mer flexibel, speciellt när det kommer till dina karriärsval. Det här är också en perfekt tid för dig som funderat på om det är en bra idé att ha en hemmasalong och klippa gardinlugg eller bleka rötterna själv. För det är det.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, karantänen är inte helt lätt för dig. Du känner dig utmattad av rastlöshet och den sociala torkan är inte toppen för ditt psyke just nu. Var snäll mot dig själv och utnyttja tiden till nya lärdomar. Vad kan du ta med dig ur detta? Vad saknar du från livet innan handspritstorra händer, och vad lämnar du när allt det här är över? Det är frågor som kan vara aktuella under veckan.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, under veckan blir du sentimental när det gäller dina vänner. Utnyttja din längtan efter dem till något kreativt! Kanske kan du göra ett gulligt bildspel att pigga upp någon med? Eller posta en bok du läst som en present till någon som bor i en annan stad? Nu kan det även vara kul att hitta på alternativa sätt att kommunicera med dina vänner. Skriv ett brev till någon eller skicka ett mail.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, nu finns det inget som hindrar dig från att tänka stort. Under veckan lägger du allt fokus på att hitta på nya lösningar i ditt arbete. Du kommer med nya idéer och känner dig pepp på nya projekt. Kanske är du till och med sugen på att göra någon förändring när det kommer till din karriär. Även om nutiden är dyster kan framtidsplaner lysa upp en trist vardag.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, nu växer du så det knakar. Mentalt alltså. Under veckan känner du dig inspirerad till att söka nya vägar och testa nya saker. Våga satsa på en ny hobby, läs en bok och utmana dina förutfattade meningar om något. Det här kan även vara en fin tid för något spirituellt, så varför inte läsa på om astrologi?


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, du inleder nu en tid för stora förändringar. Kanske har du förlorat någon du hållit kärt, eller precis inlett ett nytt förhållande? Att anpassa sig till dessa förändringar känns extra utmanande just nu, men under veckan inspireras du till att fokusera mer på dig själv. Ta den tid du behöver och försök att inte förtränga saker som känns jobbiga.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, veckan kommer med metaforiskt lugnande medel. Du kanske känner dig mer manad att sträcka ut en hand till någon du tidigare haft konflikter med, skriva kärleksbrev till en crush eller påminna en bästis om att du älskar hen. Det här är en fin tid för romantik, och om karantänen har tagit ut sin rätt på ett förhållande kan en gnista tända liv i relationen.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, om du inte tagit ditt mående på allvar innan kommer veckan med en påminnelse om att omprioritera lite. Bara för att ditt schema ändrats är det inte en ursäkt att stanna uppe till tre varje natt. Nu behöver du lyssna på din kropp och få igång ordentliga rutiner. Du måste inte börja med yoga men äter du ens en ordentlig lunch?


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, du har en nyvunnen optimistisk syn på saker nu. Även om du fortfarande tampas med vissa förändringar i ditt liv, är du redo för lite livsnjut. Under veckan ska du ägna dig åt nöje och passion. Inse att nöje nödvändigtvis inte måste vara synonymt med lärande eller produktivitet. Du kan till exempel lyssna på en podd som inte är dokumentär eller utbildande.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, under veckan åker du på en sentimental resa bakåt i tiden. Eftersom det nu är din tur att städa och rensa ur din boning kommer du såklart hitta massa saker som rör upp gamla minnen. Det kan komma att handla en del om barndomen eller dina tonår, och nu är du redo att omfamna minnena. Och while you’re at it, ring upp mormor och fråga hur det var på hennes tid.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under veckan får du utrymme att ta din kreativitet på allvar. Nu är det en bra tid för dig att kombinera den med det digitala. Kanske ska du starta en Instagram-profil tillägnad dina dikter? Eller så kan du börja följa lite nya människor för inspiration. Det här är även en bra vecka för skrivande, även om det bara innebär dagboksanteckningar.