in

Veckans horoskop: 2-8 september

veckans horoskop

September är här med tråkig vardag, jobb och skola. Men! Någon kommer lösa det genom att säga upp sig, någon annan dränker tristessen i fest. Veckans horoskop är här för att guida dig genom månadens första dagar. Mer

 • Väduren: Tala är silver, tiga är guuuuld.
 • Oxen: Vakna upp och var lite realistisk.
 • Tvillingarna: Sluta sov på vänners soffor.
 • Kräftan: Har lite förtroende för dina egna åsikter.
 • Lejon: Höj ribban i dina relationer!
 • Jungfrun: Våga satsa stort.
 • Vågen: Tillbaka till verkligheten, get shit done.
 • Skorpionen: Börja med yoga.
 • Skytten: Sakta ner lite.
 • Stenbocken: Var beredd på att närsomhelst få en snilleblixt och starta något nytt.
 • Vattumannen: Ditt sociala liv kanske blir lite upp och ner.
 • Fiskarna: Perfekt tid att lära känna någon bättre!

Läs hela veckans horoskop nedan!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, du vill väl bara ha lite kul? Under veckan kommer du kanske känna att folk runt dig är lite väl seriösa, och du är inte rädd att säga det. Var försiktig med hur du formulerar dig bara, för risken att du gör bort dig lite på grund av någon klumpig kommentar är inte låg. Veckan kommer att boosta ditt fokus. Du är mer produktiv än någonsin, och om du bara lyckas planera in allt rätt så kommer du att få mycket gjort.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, försök ta dig samman. Under veckan förvandlas du till en drömmare utan dess like, och någon som kanske egentligen inte är så nice blir till en gud i dina ögon. Sluta romantisera personer som egentligen inte är bra för dig, och snälla återgå till din rationella natur. Var försiktig med pengar också, det ser ut som att du just nu kanske unnar dig lite väl.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, det är dags att växa upp. “Okej, men jag är vuxen?” tänker du. Nej, någon som inte orkar ta tag i att skaffa ordentligt boende eller lyckas uppehålla hälsosamma relationer är inte vuxen. Okej, nu kanske vi inte ska överdriva här, men det kan finnas förändringar på boendefronten som du borde tagit tag i för längesen. Våga ta tag i saker. Det är inte så farligt som du tror med “seriösa” förändringar, vilket du som kanske ändå är kungen av förändring borde veta.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, under veckan är det dags att du står upp för dig själv. Du som gärna ber om råd och lutar dig tillbaka mot andras åsikter, måste nu våga avgöra vad som faktiskt är rätt och fel själv. Under veckan kan det finnas spänningar i någon av dina relationer, och du måste lita på din magkänsla. Våga vara rak och tydlig med vad du vill! Om du inte är det har du faktiskt ingen rätt att bli missnöjd sen.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, veckan är all about self-love. Den här tiden för dig har handlat mycket om värde, som pengar. Men nu är det dags att ställa frågor kring hur högt du värderar dig själv egentligen. Visst, vi vet att du kanske tycker att du är skitsnygg och asbra, men att ta hand om sig själv kan gå bortom det. Nu är det dags att du tar hand om dig själv genom att ställa högre krav på människor runt dig, och se till att de värderar dig lika högt som du gör.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungrfru, nu sätter vi igång. Den här veckan ser ut att bli riktigt produktiv, förutsatt att du lyckas övertyga dig själv om att du förtjänar det. Det är dags att prioritera dina drömmar om framtiden. Du förtjänar allt det bästa! Så var inte rädd att satsa lite. Kolla upp skolor för din drömutbildning, skicka in ditt CV till det där jobbet du alltid velat ha. Ge din crush en kyss!


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, du vandrar fortfarande runt i dimman och fokus är ett ord som uteslutits ur ditt vokabulär. Men den här veckan är det dags att skärpa sig. Nu behöver du få en del gjort, kanske har din start på hösten gått trögt eller så har du till och med rester från sommaren som spökar. Skriv en liten lista på vad som behöver göras, och säg inte ja till en enda liten aw eller fika förrän allt är gjort.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, nu är det dags att utmana dig själv lite. Fokus ligger fortfarande i grupper, och den här veckan är perfekt för att testa någon ny aktivitet. Och nej, du behöver inte börja klättra med massa konstiga killar i Telefonplan, men det kan ligga ett nytt intresse runt hörnet. Blir det en matlagningskurs, yoga eller keramik? Något av dem skulle i alla fall gynna dig just nu.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, det behöver inte alltid gå så snabbt. Hösten har inletts ganska hektiskt, och dygnet har faktiskt bara 24 timmar. Det kan kännas kul att säga ja till allt just nu, och det kan vara så att du tar på dig lite väl mycket uppdrag på jobbet. Säg inte ja till något du inte kan fullfölja. En annan viktig sak under veckan kan vara att ha en dialog med någon som förstår dig, om dina aspirationer och drömmar. Ibland är allt som krävs en knuff i rätt riktning, så be om råd.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, nu är inspirationen tillbaka. Den här veckan är det bra om du inte planerar upp varenda liten sekund av din tid, då du närsomhelst kan få ett ryck och en idé om något. Du vill ju inte sitta där i mitten av ett obetydligt möte och inse att det är nu du ska säga upp dig och börja frilansa. Lyssna på dina impulser! Det kan gynna dig att göra något alternativt, även om den vägen inte riktigt leder någonstans. All erfarenhet är bra erfarenhet osv.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, under veckan är det dags att vara lite ärlig. Berätta för de närmst dig hur mycket du uppskattar dem, säg till din chef att du hatar kvällspassen och till din senaste tinderdejt att ni tyvärr inte kommer ses mer även om drinken ni tog var trevlig. Du kommer kanske känna dig lite ur balans, rent socialt. Ena dagen vill du ut och festa, och i nästa sekund är din bästa kompis sämst. Det är helt okej! Det mesta brukar ju lösa sig för dig.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under veckan blir det dejter. Försök att inte boka in för mycket ärenden eller jobb-relaterade saker, för din tid ska nu läggas på dina relationer. Finns det någon du skulle vilja komma närmre, lära känna, någon du beundrar? Bra. För det är nämligen en perfekt tid att bjuda ut hen på en kaffe. Passa på att umgås med vänner på tu man hand, ät en trevlig lunch med din mamma, överraska din partner med en middag. Det är veckans aktiviteter.