in

Veckans horoskop: 2 – 8 november

toa heftiba bcLE7reXFLM unsplash 1
Foto: Toa Heftiba / Unsplash

Under veckan ska någon ägna sig åt självrannsakan, en annan ska göra ett quiz och en tredje behöver gå med i en ny Facebookgrupp. Vad har novembers första dagar att erbjuda just dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du får in en fullträff!
 • Oxen: Unna dig.
 • Tvillingarna: Du återgår till din roll som spelledare.
 • Kräftan: Du njuter av att det återigen är socialt accepterat med social distans.
 • Lejonet: Det är det här jag menar, vi borde starta en podd.
 • Jungfrun: Att shoppa secondhand är ett steg i rätt riktning.
 • Vågen: Varför inte ta kontakt?
 • Skorpionen: Du hjälper någon genom en kris.
 • Skytten: Gå med i en ny Facebookgrupp!
 • Stenbocken: Du blir optimistisk.
 • Vattumannen: Gör ett quiz!
 • Fiskarna: Självrannsakan är på sin plats, och nu kommer du faktiskt fram till saker.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan kommer med en eller annan lösning för ditt kärleksliv. Kanske får du in en riktig fullträff och flörtar med någon kul, eller så får du sagt vad du länge burit på till en partner. Oavsett vad blir saker lättare från och med nu, och dina odds att träffa någon som faktiskt är reko stiger.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan kommer saker och ting blir enklare på jobbfronten. Det är fortsatt stressigt, men du koncentrerar dig bättre. Veckan bjuder även på en liten impuls att unna dig något. Inte för att det är särskilt ovanligt, men om det är någon vecka du ska ta en charkbricka på en onsdag så är det definitivt nu.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, prisa gudarna. Under veckan återtar du kontrollen över ditt flörtande. Kanske har det skett några missar på senaste, någon snygging som inte langat en follow tillbaka eller ett pinigt fyllesamtal? Den tiden är över! Nu återgår du till att vara den fantastiske spelledare vi alla vet att du är. Och veckan blir inte tråkig heller, det är ett som är säkert.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, under veckan ser du ut att kunna få det riktigt mysigt hemma. Erkänn, om du påverkas av de nya restriktionerna är du inte helt missnöjd! Det känns mysigt att ligga hemma och slappa, och veckan kan även bjuda på ett eller annat fynd. Varför inte spana in någon snygg begagnad möbel online?


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, ingen är så smart som du. Eller det beror kanske på om man frågar dig eller någon annan, men det är inte relevant. Under veckan får du skina med ditt intellekt, personer vill gärna höra dina tankar och åsikter. Du kanske till och med yttrar frasen ”Det är det här jag menar, vi borde starta en podd!” någon gång under veckan.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu är det faktiskt dags. Du vet själv vad jag menar. Du kan faktiskt inte längre skylla dina dåliga ekonomiska beslut på en stressig vardag. Det är faktiskt inte okej att beställa hem mat fem gånger i veckan. Under veckan tar du fler ekonomiskt hållbara beslut, och även om det innebär att shoppa secondhand istället för nyproducerat är det i alla fall ett steg i rätt riktning.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, under veckan får du tillbaka dina superkrafter. Kanske har du känt dig lite nere på sistone, ur gängorna så att säga. Men nu! Nu känns allt vad socialt heter superkul igen, du kanske rent av känner dig lite pirrig och sugen på att lära känna någon ny. Varför inte ta tillfället i akt och ta kontakt med någon du velat snacka med ett tag?


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, under veckan vågar du lita på din magkänsla. Ja, du kanske till och med känner dig lite spirituell. Är det nu det händer? Är det nu du blir frälst och köper femton kristaller att dekorera ditt hem med? Under veckan kan du behöva agera krisstöd åt en behövande vän. Men det känns faktiskt bara fint.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, under veckan får du ett rejält socialt uppsving. Kanske är det ett nytt umgänge, oavsett om det kommer i form av offline-interaktion eller bara ett medlemsskap i en facebookgrupp. Det här kan även vara en bra vecka för att försöka haffa någon inom din bekantskapskrets.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, under veckan väcks optimisten inom dig till liv. Visst, allt är inte så jävla enkelt. Men det har väl ingen lovat heller. Du väljer i alla fall att se ljuset vid tunnelns slut, och kanske finns det även en positiv överraskning där? Något kul på jobbfronten? Det här är även en otrolig vecka för en aw.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, under veckan vill du ägna dig åt allt som verklighetsflykt heter. Det kan komma i form av en riktigt god bok, ett kul spel eller någon ny obskyr hobby att köra upp i ansiktet på alla som inte frågat. Så länge folk får veta att du faktiskt kan något. Varför inte göra ett eget quiz och spela med vänner? Över Zoom alltså!


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, veckan kommer med nya insikter om det förgågna. Nu kanske du inser att det faktiskt var dig det var fel på i din förra relation, inte ditt ex. Eller så inser du att du behöver prata ut med någon och något du inte riktigt kunna släppa. Självrannsakan är kanske inte något nytt i din värld, men den här veckan kommer du åtminstone någonstans.