in

Veckans horoskop: 2 – 8 mars

veckans horoskop
Bild: Meghan Schiereck / Unsplash

Under veckan måste någon verkligen hjälpa till mer med disken. En annan behöver lära sig att respektera andras åsikter medan en tredje ska gå på dejt. Nyfiken på vad veckan har att erbjuda just dig? Läs veckans horoskop! Mer

 • Väduren: Motstå frestelsen att göra impulsköp baserat på vad som anses hett eller inne.
 • Oxen: Försök se saker ur någon annans perspektiv.
 • Tvillingen: Varken du eller ditt ragg har någon aning om vad du vill få ut av er lilla situation.
 • Kräftan: Plocka undan disk för att förebygga konflikter i hemmet.
 • Lejonet: Om du ska skita i yogan får du i alla fall inte glömma att avboka den.
 • Jungfrun: Du kan inte både äta kakan och behålla den.
 • Vågen: Starta ett bråk för makeup-sexets skull.
 • Skorpionen: Konfrontera dina känslor för någon.
 • Skytten: Kämpa mot veckans frestelser och fokusera på jobb och vardagsärenden.
 • Stenbocken: Att mingla med kollegor på en aw eller stanna hemma, det är frågan.
 • Vattumannen: Att kalla din dejt för ditt ex namn är inte supercharmigt.
 • Fiskarna: Förlita dig på att dina vänner kan guida dig genom ekonomiska frågor och vita lögner.
väduren stjärntecken

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, försök att inte jämföra dig själv med andra. Under veckan kan ekonomiska frågor stå i fokus, och det finns en risk att du är lite väl brydd om vad andra tycker och tänker. Det kan kännas jobbigt att umgås med kompisen som alltid har pengar över, eller så blir du avundsjuk på någon annans inköp. Veckan kantas av statushets, men försök ignorera det och skit i grupptryck.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, välkomna förändring. Veckan börjar med en tankeställare. Du kanske tvingas se en situation ur ett annat perspektiv, och du hamnar lätt i en het diskussion med någon. Även om du inte är känd för att vara flexibel kan det åtminstone vara värt att överväga andra åsikter än dina egna. Nu börjar en härlig tid för fynd och stil, så att ta en shoppingrunda blir en perfekt helgaktivitet. Undvik dock internetköp, vintagebutiker är säkrare.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, vem påstod att kärleken ska vara enkel? Om du inte redan är insnärjd i en oviss situation där ni febrilt kämpar för att tyda varandras signaler så blir veckan startskottet för en sådan. Försök hålla huvudet kallt och var rak, den du dejtar har nämligen ingen aning om vad du vill. Eller om du ens vill något. Var heller inte alltför förvånad om ett ex dyker upp i dina tankar eller DMs under veckan.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, under veckan ligger fokus på dina vänskapsrelationer. Någon du tidigare bara har varit ytligt bekant med kan få större plats i ditt liv, och du stormtrivs i större sällskap. Har du partner kanske du trivs lite väl bra med dina vänner, och hen kan känna sig lite bortglömd under veckan. Det finns även en risk att ni bråkar om ansvarsfördelning i hemmet, så var duktig med att komma ihåg att plocka undan disk.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, veckan kommer med en god dos övertid och energi till jobbet. Du känner dig inspirerad och spenderar mycket tid med allt jobbrelaterat, hänger med kollegor på aw och kan knappt sluta prata om något nytt intressant projekt. Detta kan resultera i att du glömmer bort att prioritera andra saker i ditt liv som din partner eller din hälsa. Visst, fortsätt jobba hårt men glöm inte din terapitimme eller yogaklassen du tar.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, under veckan behöver du sätta tydliga gränser inom en relation. Eller helt och hållet släppa taget om du inte är redo. Veckan är startskottet för en härligt lössläppt tid, men om du dejtar någon kan hen uppleva att du driftar iväg lite och är dålig på att höra av dig. Du kan tyvärr inte äta kakan och behålla den, så välj om du ska prioritera din frihet eller inte.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, under veckan kan en relation komma att intensifieras. Om du gått runt och burit på något som gnagt lite så är det en bra tid för dig att gå rakt på sak och konfrontera hen. Försök dock vara lite finkänslig och förstående, det finns nämligen en risk för missförstånd. Det här är även en fin vecka för ditt sexliv, du och en partner kan utvecklas bra i sängen nu.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, nu får det bära eller brista. Under veckan får du kanske konfronteras med att du faktiskt har känslor för någon du spelat cool inför, och det kan bli jobbigt att vara svartsjuk på någon man inte ens har en relation med. Nu kan det tyvärr vara dags för dig att göra något jättejobbigt: vara ärlig med hur du känner. Om du har en partner får du akta dig för att vara lite väl ägande och possesiv under veckan, ge din käresta lite space.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, nu får du komma ned på jorden igen. Under veckan behöver du komma ut och göra saker, men inte nödvändigtvis det roligaste du kan komma på. Det kan dock blir en ganska inspirerande tid på jobbet, så satsa på att komma igång med något nytt projekt. Om ditt jobb gäller något slags skrivande blir det en produktiv vecka, så motstå frestelsen att prokrastinera.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, veckan kretsar kring en inre dragkamp mellan din strävan för att lyckas och vilja att ta det lugnt. Det kommer bli lättare för dig att göra större arbetsuppgifter senare under veckan, så straffa inte dig själv för hårt om du tar det lite piano i början av veckan. Här finns det även goda utsikter för romans, så överraska din partner med en hemlagad måltid och blommor.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, under veckan behöver du ta din tid med saker. Det blir inte superlätt för dig att hänga med i svängarna, och när någon frågar dig om din åsikt kring något finns risken att det hoppar grodor ur din mun. Speciellt om du dejtar någon får du se upp med att verka självupptagen. Ta lite egentid för vila och spendera tid i hemmet. Nu kan det vara en fin tid för dig som vill möblera om lite eller investera i ny inredning.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, försök ta dina känslor med en nypa salt. Det kanske inte är det lättaste just nu, men att få en obejktiv överblick är exakt vad du behöver. Ta hjälp från dina vänner innan du fattar större beslut, speciellt om de är ekonomiska. Från och med mitten av veckan blir det enklare för dig att ta dig ut från din bubbla och socialisera dig, så stäm träff med några vänner och engagera dig i ytligt skvaller.