in

Veckans horoskop: 2 – 8 maj

jorge flores oeghhMy5jz0 unsplash
Foto: Jorge Flores / Unsplash

Majsolen lyser starkt och stjärnorna har en kanonvecka att bjuda på! Vad det innebär för just dig? Det är veckans horoskop här för att reda ut. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du klarar allt och lite till!
 • Oxen: Var stolt över det som gör dig unik.
 • Tvillingarna: Visa framfötterna.
 • Kräftan: Nu slipper du känna dig osäker på en relation.
 • Lejonet: Är det dags att ta ett stort kliv i din karriär?
 • Jungfrun: Du går på en lyckad dejt.
 • Vågen: Det är på liv och död.
 • Skorpionen: Något måste hända!
 • Skytten: Nu kan du göra skillnad, både för andra och dig själv.
 • Stenbocken: Du håller låda.
 • Vattumannen: Gå vidare, men glöm inte ditt förflutna.
 • Fiskarna: Du skickar ett modigt sms.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, ditt självförtroende är på topp! Under veckan får du en boost, nu klarar du allt och lite till. Det här kan bli ett bra tillfälle för dig att axla en ledarroll. Du inspirerar din omgivning lite extra just nu, njut av uppmärksamheten.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, vem är som du? Ingen, och det ska gudarna veta. Veckan kommer med en smått rebellisk attityd, nu är du taggad på att göra saker på ett annorlunda sätt. Runt tisdagen rör du dig i ett större sammanhang av något slag, låt dig inspireras av din omgivning. Du har saker att lära av andra. Nu är det tydligt vad som gör dig unik, och det är något att vara stolt över.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, veckan får en spännande start. Något som rör din framtid blir aktuellt och det kan vara riktigt intressant. Nu vill du visa att du menar allvar med vad du gör, ta tillfället i akt och visa framfötterna! Veckan ser även ut att kunna bli flörtig, runt fredagen är prognosen för en dejt fin.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, äntligen lite medvind! Under veckans första dagar ser det ljust ut på relationshimlen. Eventuella osäkerheter kring en person klaras upp, och du ser optimistikt på er relation. Det kan handla om en kollega som knasigt nog inte hatar dig, en partner som slutar tjura eller en bästis som gör dig glad. Veckan kan även komma med en fin överraskning för din ekonomi.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, tuta och kör. Nu är det full fokus framåt och du vet vart du är på väg. Veckan ger dig knuffen du behöver för att komma igång. Det här kan vara en bra tid för att ta ett större kliv på karriärfronten, nu har du nämligen turen på din sida. Det kan också vara en idé att be om hjälp – din förmåga att samarbeta är på topp!

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, du måste våga för att vinna! Veckan kommer med en riklig dos inspiration, nu blir det lättare att tänka utanför boxen. Det här blir en påminnelse om att våga göra saker på ett annorlunda sätt, och att det är okej att testa sig fram. Nu ser du även ut att ha tur när det kommer till kärlek och dejting. Veckans första dagar kan bli riktigt spännande på den fronten.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, nu är det dags för ett djupdyk. Veckan uppmanar dig att gå till botten med något, vare sig det rör sig om känslor eller information. Du går in i diverse situationer med en otrolig intensitet, och det känns som att det är på liv och död.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, nu vänds tillvaron upp och ner. Du har en oväntad vändning att vänta, och mycket pekar på att det kan röra ditt kärleksliv. Det kan bli en hel del irrationella handlingar och irrationella beslut. Du har ett starkt behov av förändring nu, något måste hända.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu kan du göra skillnad. Under veckans första dagar får du ett starkt driv att förändra något. Du ser något som känns fel och vips! Så är du i full fart med att fixa och dona. Nu har du chansen att påverka andra, människor bryr sig mycket om din åsikt och lyssnar till vad du har att säga.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, är man stark får man vara snäll. Under veckan förvandlas du till världens mest generösa människa. Du vill dela med dig av ALLT – positiv energi, pengar och information. Du tjattrar på som aldrig förr, nu ska det skvallras och du håller låda efter låda. Dra ihop ett gäng och bjud på middag!

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, det är viktigt att minnas. Nu kan en situation ur ditt förflutna bli aktuell igen, men du är inte supersugen på att återuppleva den. Du vill snarare se förändring på den fronten, och gör allt för att komma vidare. Det här är ett bra tillfälle för dig att bearbeta saken, men släpp alla tankar på att glömma. Ta minnet med dig, för att göra annorlunda i framtiden.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, det blir en social vecka! Nu vill du lägga din energi på dina vänner, helst alla på samma gång. Du känner dig generös och vill gärna bjuda på allt från middag till goda råd, och tisdagen är perfekt för det. Veckan ser även ut att kunna bli flörtig, för den som vill skicka ett modigt sms är fredagen bäst.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.