in

Veckans horoskop: 2 – 8 januari

vincent guth asgy5SsU5Jw unsplash1
Foto: Vincent Guth / Unsplash

Nyfiken på vad just du har att vänta av de kommande dagarna? Veckans horoskop är den perfekta guiden! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Du får viktiga insikter om din framtid.
 • Oxen: Något har en deadline.
 • Tvillingarna: Håll dig borta från impulsköp!
 • Kräftan: Dina behov behöver komma i första hand.
 • Lejonet: Det går bra nu!
 • Jungfrun: Romantik kan dyka upp på oväntade håll.
 • Vågen: Något blir riktigt pinsamt.
 • Skorpionen: Du måste faktiskt inte vara kvar i samma gamla vanor.
 • Skytten: Det handlar om att ge och ta.
 • Stenbocken: En relation sätts på prov.
 • Vattumannen: Du tar till drastiska metoder.
 • Fiskarna: Gör något roligt, för din egen skull!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, det löser sig. Du går mycket i tankar om framtid och långsiktiga mål just nu, och veckan kommer med viktiga insikter kring just dessa teman. Du får någon slags ledtråd kring hur ditt kommande år kan tänkas se ut! På ett helt annat plan kan veckan bli lite tuff. Du har svårt att balansera karriär med familj och hem, vilket kan leda till konflikt eller utmattning.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, är du redo för ett äventyr? Veckan kommer med en spännande möjlighet av något slag. Det behöver inte vara storslaget direkt, men på något sätt får du en chans att uppleva något roligt! Var öppen och spontan, så kan veckan leda till bra saker. Under veckan ser ett projekt eller en uppgift ut att närma sig en deadline – se upp för att missa viktiga detaljer.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, du hittar inspiration på oväntat håll! Du är inne i en intensiv period just nu, och kan ha svårt att se hela bilden. För att undvika tunnelseende kan det vara läge att be om hjälp utifrån, och veckan ser ut att erbjuda just det! Här kan du även inspireras av hur någon annan tacklar liknande problem. Tyvärr ser veckan även ut att komma med ett ekonomiskt bakslag, så akta dig för impulsköp och stora utgifter.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, du växer så det knakar! Den senaste tiden har mycket av ditt fokus legat på personer i din omgivning, men veckan är här för att påminna dig om vem du är. Nu är det dags att du sätter dina behov i första rummet! Det här kan även handla om insikter kring ditt beteende gentemot andra, och för somliga blir det uppenbart vilken förändring som är nödvändig för att relationer ska fungera.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, hårt arbete lönar sig! Veckan kommer med en oväntad möjlighet på karriärfronten. Nu får du ett tecken på att du är på rätt spår, och någon uppmärksammar ditt arbete. Trots detta kan veckan bli lite tuff på ett personligt plan, och du kommer behöva kämpa en del med självkänslan.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, frågan är inte vad andra kan göra för dig, utan vad du kan göra för andra. Veckan påminner dig om att din vilja faktiskt inte alltid är viktigast, och att du behöver ta hänsyn till fler människor än dig själv. Det kan låta hårt, men det behöver verkligen inte vara särskilt dramatiskt. Veckan kan även bli spännande på dejtingfronten och nu kan romantik komma från oväntade håll.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, det är inte så farligt. Under veckan drabbas du av en klassisk skamsköljning och något känns riktigt pinsamt. Det här kan röra stort som smått, men det viktiga är att du inte gräver ned huvudet i marken och gömmer dig. Om det handlar om att du sårat någon behöver du äga det och be om ursäkt, istället för att försöka glömma saken.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, släpp loss lite! Du har ägnat dig åt något som kanske inte känns fullt så inspirerande, och nu behöver du hitta ny inspiration. Det här kan vara ett läge för att tänja på gränserna lite för att röra sig utanför boxen. Det kan även bli en påminnelse om att andra vägar är möjliga att gå, och att du faktiskt inte måste vara kvar i samma gamla vanor.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu handlar det om att ge och ta. Det som får dig att känna dig bekväm och trygg måste balanseras med uppmärksamhet åt andra människors behov. Det här kan handla om något emotionellt, att du tvingas göra något som känns obekvämt för att lösa en situation. Det kan dock lika gärna vara en ekonomisk fråga, och på det planet kan det även vara läge att betala tillbaka eller kräva in en skuld.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, ta plats vid förhandlingsbordet. Veckan handlar om kompromisser och förhandlingar, nu behöver du se en situation ur en annan persons perspektiv. Det här kan handla om att ge lite extra uppmärksamhet åt någon nära dig, trots att ditt schema är fullspäckat. Det finns även en risk att dina relationer testas nu, och att det är dags att gå vidare från en situation.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu har du fått nog. Efter nyår har du aldrig känt dig tröttare på gamla vanor och ohälsosamma beteenden – nu måste det få ett slut. Ciggen fimpas, halva din garderob rensas ut och du säger upp dig. Det är inte säkert att drastiska förändringar kommer fixa hur otillfredsställd du känner dig just nu, men något måste göras.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, det är okej att göra saker bara för att det är kul. Allt här i livet behöver inte ha ett högre syfte. Veckan är här för att påminna dig om att följa ditt hjärta lite mer i vardagen! Det kan vara svårt att hitta tid för allt du vill göra, men det är dags för dig att göra något roligt och kreativt – för din egen skull.