in

Veckans horoskop: 2 – 8 december

veckans horoskop

Någon ska byta frisyr, en annan hitta nytt ragg för att slippa prata känslor och en tredje gå ut och festa mer. Vad väntar dig? Läs veckans horoskop! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Identitetskris
 • Oxen: Spontanresa?
 • Tvillingarna: Gynnsam marknad.
 • Kräftan: Spännande möjlighet och glädje.
 • Lejonet: Nu kommer vändningen!
 • Jungfrun: Början på ett äventyr.
 • Vågen: Du får ett ryck.
 • Skorpionen: Bli expert på whisky.
 • Skytten: Håll i plånboken!
 • Stenbocken: Våga våga!
 • Vattuman: Risk för konflikt.
 • Fiskarna: Dags att börja nätdejta!

Läs hela veckans horoskop nedan!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, under veckan kommer du ställa dig de stora frågorna. Vad är mitt syfte? Är jag nöjd med min karriärsituation, och om inte, varför? Det kan leda till en smärre identitetskris, men om det är något du kan så är det att vända en situation till din fördel. Du är mer öppen än i vanliga fall, så att se utanför boxen för att hitta lite okonventionella lösningar eller vägar är inte omöjligt. Mot slutet av veckan kan du få en svacka och självförtroendet sjunker något enormt. Det kan komma känslor av misslyckande och du kanske blir rädd att din självbild inte riktigt skulle stämma överens med verkligheten. Var snäll mot dig själv! Även en tuff vädur kan behöva lite selfcare ibland. 

Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan bjuder på det oväntade. Ska du boka en spontanresa till Köpenhamn, starta gräl med någon av dina närmsta eller köpa extrema mängder aktier? Ingen vet, och bollen är rund. Du glider nu in i en bra tid för att bredda dina vyer lite. Det kan faktiskt vara så att du bör lägga lite energi på att lära dig något nytt, så kolla några tutorials och börja sticka. Eller gör krukor i keramik, whatever floats your boat liksom. Poängen är att du ska finna glädje i de mest oväntade situationer, och det gör du bäst om du vågar söka dig till de sammanhangen på egen hand! 

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, cash rules everything around you. Siffror kan vara något du aldrig intresserat dig för, eller så är det en av alla hobbies du nördat ned dig i under två veckor för att sedan skita i allt vad ekonomi och budgetering heter för resten av ditt liv. Oavsett vad är det dags att damma av det gamla intresset och ta upp det igen. Du går nämligen in i en extremt gynnsam tid och det kan vara dags att utforska marknaden! Kärleken, den fortsätter i rätt riktning och du kanske till och med kommer till insikten att det kan vara värt att offra friheten för lite villkorslös romantik? 

stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, nu blir det äntligen lite ljus på din decemberhimmel. Även om vardagen kan kännas trist och grå så kommer veckan med lite spännande möjlighet och glädje. Just nu handlar det mest om att du ska ta dig igenom olika saker. Lyckas ta dig till jobbet även om det tar emot, lyckas uppehålla rutiner och allt som kan framkalla gäspningar. Men veckan tillför lite glöd till dina nära relationer och kan till och med vara riktigt lovande för en kräfta med siktet på någon speciell person. Så ut och ta lite risker, säg att du älskar någon och smsa kompisen du vill lära känna bättre! 

lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, nu vänder saker och ting. Lite i alla fall. Du kan komma att möta lite oväntad optimism på din arbetsplats under veckan, och saker och ting känns lättare än förut. Plötsligt får du upp ögonen för någon du trodde var dötrist och har du riktigt tur kan löneförhandlingen landa positivt! Det är också en riktigt bra tid för att sätta en twist på olika vanor, så om du funderat ett tag på att faktiskt ta tag i källsorteringen ordentligt eller äntligen göra tomma löften om att bli vegan till verklighet så är tiden kommen. 

junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, nu blir saker och ting lite roligare. Senaste tiden har varit ganska familjeorienterad för dig, och du har kanske spenderat en del tid i hemmet. Nu går vi in i början på ett äventyr för dig, där det är dags att utforska mer lekfulla sidor hos dig själv. Att satsa på något kreativt kan vara läskigt, och om någon kan berätta om prestationsångest och duktig-flicka komplex så är det väl ändå du. Men veckan är här för att påminna dig om att du är mer än skolsmart, och att dina kreativa sidor är minst lika värdefulla. Så lägg lite tid på att skapa något, även om det inte känns särskilt seriöst. Det kan bli början på något stort. 

stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, under veckan får du ett ryck. Det känns plötsligt grått och trist hemma och du vill gärna göra om, fixa nytt eller till och med flytta. Det här är början på en väldigt kul period när det kommer till familj, så att bjuda dina föräldrar på en middag eller hänga lite extra med ett syskon kan göra dig gott. Var bara försiktig med att stanna hemma allt för mycket om du har en partner, för i slutet på veckan tenderar ni att gå varandra på nerverna och ett bråk kan uppstå. Även om det känns mysigt att bara ligga hemma ni två hela tiden kan det vara bra för er att komma ut och göra något också. 

skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, under veckan blir du lätt uttråkad. Det känns inte lika kul att sitta hemma med ansiktsmask och kolla på Grey’s anatomy kväll ut och kväll in och nu vill du göra något mer intressant. Du söker dig till människor eller saker som kan ge dig mer mental stimulans, och det är inte helt otroligt att du skulle intressera dig lite extra för något speciellt ämne, du kanske ska bli expert på whiskey nu. Veckan är perfekt för att plocka upp en bok eller träffa någon du kan diskutera vilt med. 

stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, under veckan får du akta dig för impulsköp. Visst, black friday är över men det betyder inte att du inte kommer lägga massa pengar på onödig skit. Motstå suget efter att köpa någon jättekonstig jacka med fjädrar som du ändå bara kommer ha på dig en gång innan du glömmer bort dess existens. Veckan kommer också bli ett slags energiskifte för dig, och nu startar en tid som till viss del är centrerad runt ekonomi men även din självkänsla. Även om du kanske är på konstant jakt efter mening så får du aldrig glömma att du själv är din största resurs och att egentid kan ge dig en hel del. 

stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, nu glider vi in i en härlig tid! Även om senaste veckorna kanske vart lite halvtråkiga och ångestfyllda så kommer nu ett litet lyft. Under veckan är du blessed med lite mer tursamhet än vanliga fall, så är du sugen på att göra någon drastisk förändring med ditt utseende eller egentligen lite vad som helst så är tiden inne. Du känner dig mer optimistisk och bjuder inte en utan flera rundor under helgen. Det kan vara en början på något fantastiskt, så ut och våga lite mer! 

vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, vad vill du? Det undrar nog alla. Under veckan finns en risk att du hamnar i konflikt med någon väldigt nära dig på grund av att du upplevs svårtolkad nu. Det kan bli svårt för dig att uttrycka exakt vad du känner och vill, och att du uppfattas som lätt emotionellt frånkopplad gör det hela ännu värre. Det kan vara så att någon behöver att du ska öppna upp dig lite mer nu, och även om det kan kännas svårt så är det en bra tid för det. Å andra sidan är det också en bra period för att lära känna människor utanför din inre cirkel just nu, så om du vill fly undan emotionellt ansvar så kan du alltid hänga med någon ny istället. 

Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, veckan kommer med möjligheter för dig. Det kan vara jobbrelaterat, men också en möjlighet att vidga din sociala krets. Kanske ska du engagera dig i något du varit sugen på ett tag, börja träffa kurskamrater utanför skolan, gå med i något slags förbund eller börja nätdejta? Oavsett vad så kan personer i din yttre krets gynna dig mycket nu, och om du är sugen på att träffa någon rent dejtmässigt så kan en gemensam vän hjälpa till och winga. Just nu är det viktigt att du vågar ta plats i sociala sammanhang och kasta ut lite krokar, annars blir det ingen action.