in

Veckans horoskop 2 – 8 augusti

nyy
Bildkälla: Anastasiia Rozumna / Unsplash

Hur blir augustis första dagar för ditt stjärntecken? Veckans horoskop har svaret! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Utmana dig själv!
 • Oxen: Du känner dig sugen på en förändring.
 • Tvillingarna: Nu går saker äntligen din väg.
 • Kräftan: Du tar del av ny information.
 • Lejonet: Du känner du dig kreativ, inspirerad och upprymd.
 • Jungfrun: Var lite flexibel.
 • Vågen: Tänk i nya banor.
 • Skorpionen: Du lär känna en ny person.
 • Skytten: Bocka av allt på din att göra-lista.
 • Stenbocken: Lämna konflikterna bakom dig.
 • Vattumannen: Har du missat ett viktig detalj?
 • Fiskarna: Ta inga viktiga beslut just nu.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, det ser ut att bli en romantisk vecka för din del. Det kan mycket väl vara så att det dyker upp en ny person i ditt liv som tvingar dig tänka utanför boxen. Kanske kommer du behöva fatta beslut inom ett outforskat område. Det kan kännas läskigt, men det kommer att ge utdelning längre fram i tiden. Våga utmana dig själv!

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, du har en hel del funderingar den här veckan. Hur har ditt förflutna påverkat din nuvarande situation? Du känner dig sugen på en förändring och grubblar över vad du kan göra för att nå dina mål. Snart kommer du komma fram till vad du behöver, och när du väl gör det råder vi dig att agera så snart som möjligt. 

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, nu går saker din väg! Efter en tid av hinder och motgång känner du dig äntligen som dig själv igen, och du försöker göra det mesta av situationen. Du dras till sociala sammanhang och vill ta igen förlorad tid med dina vänner. Glöm inte bort att vila också, det ser nämligen ut att bli en händelserik höst. 

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, under de kommande dagarna lär du dig något nytt. Det kan handla om ny kunskap, eller också får du reda på ny information som hjälper dig fatta ett viktigt och avgörande beslut. Om det är det senare råder vi dig att inte göra något förhastat, utan låt de nya uppgifterna sjunka in innan du agerar. 

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, just nu känner du dig kreativ, inspirerad och upprymd. Det är inte omöjligt att du försöker dra nytta av det så mycket som möjligt, och därmed hoppar på alla tåg som kör förbi. Var bara försiktig så du inte glömmer bort att återhämta dig, du behöver faktiskt inte tacka ja till allt.

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, den här veckan kommer du behöva vara flexibel. Istället för att försöka kontrollera allt som sker runtomkring dig, bör du istället låta andra få styra och ställa lite. Kanske är det inte så viktigt att få precis som du vill på jobbet? Eller kanske måste du låta dina vänner bestämma vad ni ska göra på lördag? Ta ett steg tillbaka!

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, under de kommande dagarna tvingas du tänka i nya banor. Kanske måste du utmana dig själv inom ett visst område? Eller testa att göra något på ett annat sätt för att få ett annat resultat? För de vågar som är modiga nog att röra sig utanför sin comfort zone väntar en belöning längre fram i sommar. 

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, om du känt dig lite nere den senaste tiden kommer nu en vändning. Under den här veckan får du nämligen ny energi och känner dig sugen på att hitta på saker med dina vänner. Det kan också vara så att någon utanför din närmsta vänkrets gör entré i ditt liv, och bidrar med en hel del nya perspektiv och värdefulla insikter. 

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu väntar en produktiv vecka. De kommande dagarna handlar till stor del om att förbereda dig inför framtiden. Försök bocka av så många punkter som möjligt på din att göra-lista, så att du känner dig redo för de utmaningar som väntar. Finns det något du skulle kunna göra idag istället för imorgon? Gör det!

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, det kan vara så att ditt liv har varit onödigt dramatiskt och konfliktfyllt den senaste tiden. Kanske har du själv hamnat i en dispyt med någon, eller också har du försökt hjälpa någon av dina vänner att lösa alla sina problem. Nu behöver du ta ett steg tillbaka, och istället fokusera på det som känns kul och oproblematiskt. 

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, veckan kommer med en ny insikt. Det kan vara så att du dragit förhastade slutsatser och därmed fattat fel beslut i en viktig fråga. Har du missat ett viktig detalj? Tänk efter om det är något du kan göra annorlunda, och glöm inte bort att be dina vänner om råd. Snart trillar poletten ner!

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under de kommande dagarna drabbas du av beslutsångest. Det kan gälla allt från vad du ska laga till middag, till om du ska ta nästa steg i din kärleksrelation. Det är inte omöjligt att du övertänker saker och ting, och du kanske känner dig stressad att komma fram till något. Försök acceptera att du inte kommer kunna ta ett beslut den här veckan.

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.