in

Veckans horoskop: 19 – 25 september

luke pennystan fj3d4 w5N8A unsplash 1
Foto: Luke Pennystan / Unsplash

Nyfiken på vad stjärnorna har att säga om de kommande dagarna? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Det våras för tvåsamhet.
 • Oxen: Alla råd är inte goda.
 • Tvillingarna: Utsikterna på dejting-fronten är strålande.
 • Kräftan: Du vill vila i en trygg famn.
 • Lejonet: Ta kontakt!
 • Jungfrun: Du behöver se något för vad det faktiskt är.
 • Vågen: Äntligen lite medvind,
 • Skorpionen: Någon utnyttjar din välvilja.
 • Skytten: Du jobbar som bäst tillsammans med andra.
 • Stenbocken: Nu börjar din girlboss-era.
 • Vattumannen: Är det dags för dig att bli religiös?
 • Fiskarna: Du behöver kommunicera på ett tydligare sätt.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, visst är det cuffing-season på gång! Nu drabbas du av ett plötsligt sug efter allt vad närhet och tvåsamhet heter. Nej, det behöver inte innebära att du ska bli ihop med personen vars röda flaggor är högt hissade – det kan också handla om partnerskap överlag. Få till lite kvalitetstid med en bästis, starta ett nytt samarbete och jobba på relationen med en partner.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, din omgivning har inte bättre koll än du! Nu hamnar du i en position där du får en hel del råd, men alla är definitivt inte bra. Du vill inte framstå som dum eller dryg, men det är helt okej att inte vilja ha någons input. Se upp för att bli för mycket av en people pleaser.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, du har en mysig vecka framför dig! Det här blir en riktigt bra tid och nu känns tillvaron intressant och kul igen. Nu tar du dig ut ur ditt skal och får ny energi, och det ser dessutom att bli rätt flörtigt i veckan. Nu har du riktigt goda utsikter på dejting-fronten.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, veckan blir en enda lång hemmakväll. Nu är du på jakt efter trygghet, i allt från relationer till mer praktiska situationer. Du vill ligga på soffan till ljudet av bekanta röster, äta hemlagat och vila i en trygg famn. Det här är en perfekt tid för dig att reflektera kring hur du kan hitta den känslan i vardagen, och vilka relationer som ger dig det.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, allt handlar om rätt kontakter. Ut och networka och ta kontakt med människor! Hör av dig till någon du inte pratat med på ett tag, ta en fika med den där nya kollegan och dela dina idéer med någon som inspirerar dig. Det kan mycket väl leda till stora möjligheter längre fram.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, det är helt okej att ha fel. Skammen efter att ha släppt din gard för att sedan bli besviken kan hindra dig från att se klart, men nu behöver du se något för vad det är. Det är mänskligt att hoppas och investera emotionellt i saker, du är inte svag eller dum för att du vågar tro på något.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, grattis! Nu riktas strålkastarljuset riktas mot dig. Det här är en fantastisk tid för den som vill ta tag i saker. Kom igång med det där projektet, ta en chansning och gör saker för dig själv. Nu har du medvind i allt du tar dig för, du behöver bara våga.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, om något verkar för bra för att vara sant så är det antagligen det. Du har gett något en chans, men det verkar finnas en hake. Någon utnyttjar din välvilja och tänker bara på sig själv. Nu behöver du släppa situationen och gå vidare.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, teamwork makes the dream work! Veckan är här för att ge dig knuffen du behöver för att ta dig in i nya sammanhang. Det här är en perfekt tid för den som vill engagera sig i någon form av förening, eller bara hitta nya människor att bolla idéer och tankar med. Nu jobbar du som bäst tillsammans med andra!


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, vem är som du? Som vanligt vid den här tiden på året steppar du in i din girlboss-era. Nu handlar det om din framtid, du fokuserar på långsiktiga mål och funderar kring allmän riktning i livet. Det här är en perfekt tid för den som vill komma igång med nya projekt. Du är on fire!


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, det är aldrig försent att ändra sig. Nu vill du att något ska hända och du suktar efter en förändring. Du längtar nya sammanhang, nya perspektiv och nya sätt att se världen. Ge dig ut på kunskapsjakt! Anmäl dig till en kurs, bli religiös eller börja prenumerera på en ny tidning.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du behöver bli tydligare med vad du vill. Du har skickat ut missvisande signaler. Inte konstigt att du hamnar i obekväma situationer när du faktiskt inte kan kommunicera tydligt! Det kan låta hårt, men det är för din egen skull. Att vara ”snäll” men otydlig blir obekvämt i längden.