in

Veckans horoskop: 19 – 25 oktober

veckans horoskop 1
Bildkälla: Anders Jildén / Unsplash

Under veckan går solen in i skorpionens tecken och det är dags för en spooky season! Vad innebär det för dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Förändringens vindar viner.
 • Oxen: Det handlar inte om dig!
 • Tvillingarna: Tyvärr måste du beta av lite tråkiga saker innan du kan slappna av.
 • Kräftan: Du lever ditt bästa liv.
 • Lejonet: Maila din farmor.
 • Jungfrun: Starta en bokklubb!
 • Vågen: Knyt ihop säcken.
 • Skorpionen: Veckan inleder en tid av förändring.
 • Skytten: Snälla kom över ditt ex.
 • Stenbocken: Ja, vi fattar. Du ”behöver ingen”.
 • Vattumannen: Snart får du utdelning för ditt hårda arbete!
 • Fiskarna: Gå utanför din bekvämlighetszon.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, det är något som skaver. På något plan känns inte ditt levnadssätt riktigt hållbart. En förändring måste ske, och den är på väg. Det här är början på en väldigt utvecklande tid för dig, och även om det kan bli lite obekvämt kommer det innebära positiva förändringar.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, det handlar inte om dig! I veckan ligger allt fokus på dina nära och kära. Kanske har du en härlig middag med din bästis eller en mysig dejt framför dig. Du kommer tjäna mycket på att fokusera på andras känslor och behov just nu, kanske behöver någon dig lite extra?


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, tyvärr finns det inte så mycket utrymme för kul just nu. Du behöver koncentrera dig riktigt noga på jobb eller skola, och det kommer kanske inte bli helt lätt. Du prioriterar hellre annat, men du har en hel del att checka av på din to-do list innan du kan ta en aw.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, det finns bokstavligen inte en deadline eller inlämning som kan hindra dig från att leva ditt bästa liv just nu. Gå ut med vänner en vardag? Absolut. Gå på restaurang även om det finns mat hemma? Flera dagar i veckan. Det här är början på en väldigt njutbar och kul period, ta vara på den.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, under veckan handlar allt om familjen. Det finns säkert människor i ditt liv som du inte träffat på länge, och veckan ger dig tid att catcha upp lite med dem. Ring en släkting som bor utomlands, bjud över ett syskon på middag och skicka ett gulligt brev eller mail till din farmor. En simpel hälsning för att påminna om att du tänker på dem räcker långt!


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, under veckan inleds en väldigt social tid i ditt liv. Du är mer sugen på att ta dig ut och träffa folk, gärna i sammanhang som kan stimulera dig intellektuellt. Varför inte dra ihop ett gäng och starta en bokklubb? Då har du en ursäkt att träffa dina vänner och dricka vin en onsdag.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, veckan kommer som en påminnelse om att knyta ihop alla lösa trådar. Ta tag i att faktiskt avsluta allt du påbörjat. Det kan vara allt från att träffa den där personen du så länge sagt att du bara ”måste fika med”, till att måla om ditt badrum eller betala tillbaka en skuld. Det handlar bara om att komma till kritan och slutföra det du startat.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, under veckan känns allt plötsligt lite extra spännande. Det känns kanske som att lite vad som helst kan hända, och du vill uppleva allt! Nu! Du är modigare än vanligt och det här kan vara en bra tid för dig att börja spåna på en förändring av något slag. Är det kanske dags att klippa av allt hår? Börja dejta igen även om du länge påstått att det inte är ”din grej”?


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, precis när du trodde att du var över ditt ex kommer känslorna och knackar på. Det är en hel del gamla issues som kan dyka upp nu, och du är inte riktigt kapabel till att släppa taget. Det är såklart inte hela världen att skicka ett oskyldigt litet sms till någon, men det finns en risk att du har svårt att vara rationell.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, att du är självständig är ingen hemlighet. Men under veckan fylls du av ett extremt frihetsbehov. Din relation till dina vänner är lite speciell just nu. Du vill gärna umgås mycket med dem, samtidigt som du gör det tydligt att du inte behöver dina vänner alls. Du gör den egen grej ju! Du behöver ingen hjälp, eller?


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, ibland har vi svårt att se hur något skulle kunna bli bra just när det händer. Du kanske har gått igenom något tufft, men nu visar det sig att det var bra för dig och plötsligt hamnar du på helt rätt bana igen. Inom kort tid kommer ditt liv ta en riktigt rolig riktning, det är bara att fortsätta jobba hårt.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under veckan gör du rätt i att ta till dig något nytt perspektiv. Du kommer få möjligheten att lära dig något nytt och utforska ämnen som tidigare varit okända för dig, ta den chansen! Det här kan vara en bra tid för dig att gå utanför din bekvämlighetszon, på mer än ett sätt.