in

Veckans horoskop: 19 – 25 juli

veckans
Bildkälla: Alessio Lin / Unsplash

Hur blir några av årets varmaste dagar? Veckans horoskop är här för att guida dig. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du måste förlåta dig själv.
 • Oxen: Du klarar mer än du tror.
 • Tvillingarna: Våga fråga!
 • Kräftan: Släpp det som inte får dig att må bra.
 • Lejonet: Ett skepp kommer lastat med en hel del utmaningar!
 • Jungfrun: Förändringar är bra för dig.
 • Vågen: Det är okej att inte veta vad som väntar.
 • Skorpionen: Du kan inte kontrollera allt.
 • Skytten: Det blir kaos.
 • Stenbocken: Du fixar det här!
 • Vattumannen: Våga be om hjälp.
 • Fiskarna: Din känsliga sida är din styrka.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, nu är det dags för dig att gå vidare. Kanske har någon behandlat dig illa eller så ångrar du något du gjort? För att kunna påbörja nästa kapitel i ditt liv måste du antingen förlåta dig själv eller någon i din närhet. Någonstans i mitten av veckan ställs du inför ett svårt val. Ta ett steg tillbaka och lyssna på dig själv så kommer du ta rätt beslut.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, kanske har du varit rädd för att ta nästa steg och påbörja något nytt? Det är fullt förståeligt, men kom ihåg att du är modig och klarar mer än du tror. Den här veckan handlar också till stor del om dina vänskapsrelationer. Var en vän som du själv vill ha, så ska du se att dina vänner ställer upp för dig precis lika mycket som du ställer upp för dem.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, det är något som upptar en stor del av din tankeverksamhet just nu. Du undrar över något, försöker analysera och förstå hur saker och ting egentligen ligger till. Men det finns bara ett sätt att ta reda på det – nämligen att ställa frågan rakt ut. Om du inte frågar får du tyvärr inte det svar du behöver för att gå vidare.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, från och med nu och en tid framöver måste du fokusera på dig själv. Vad behöver du för att må bra? Du har en starkare intuition än de flesta andra, så våga lita på den. Om det är någon i din närhet som inte får dig att må bra, finns det ingenting där att hämta. Leta efter hälsosamma relationer och gör dig av med det som är dåligt för dig.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, utmaningar väntar! Men kom ihåg att det är just utmaningar som får dig att växa. Något eller någon i din närhet försöker sno din energi, så försök vara uppmärksam och fokusera på rätt saker. Nu gäller det för dig att vara lite rationell, gör vad du behöver för att gå vidare och lita på att du är på rätt väg. Du klarar det, nästa vecka blir lugnare!

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, välkommen till förändringarnas tid. Nu händer det hel del saker runtomkring dig, men också inom dig. Kämpa inte emot! Vi vet att du ibland kan ha svårt för förändringar, men här gäller det att bara hänga med. Släpp gamla vanor och hitta nya sätt. Det kan vara bra för dig.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, vi vet att du har bråttom till slutdestinationen. Men ibland är vägen dit viktigare än målet. Det är okej att inte veta hur saker ska bli, så ta det lugnt och stressa inte. Tänk igenom dina beslut noga och gör inget förhastat. Det sista du behöver är att hoppa in i en ny relation alldeles för snabbt.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, det kan tyvärr vara så att du har brytt dig lite för mycket om en person som inte är bra för dig. Släpp det och sluta oroa dig! Vi vet att detta kanske kommer som en nyhet för dig, men du kan inte kontrollera allt som händer. Den här veckan handlar till stor del om att hitta tillbaka till dig själv, och när du väl har gjort det väntar en bra period fylld av positiva överraskningar.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu väntar en kaosartad. Men kom ihåg att det finns en mening med allt! Kanske kommer du ut på andra sidan med nya viktiga insikter? Under veckan behöver du också läsa mellan raderna. Kanske försöker någon i din närhet berätta något för dig, men har svårt att formulera sig? Du kan förstå en hel del om du istället är uppmärksam på hur personen agerar.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, kanske har du känt dig orolig och behövt handskas med en hel del ångest den senaste tiden. Men låt inte det stoppa dig! Du står inför en tuff utmaning, men ingen är mer kapabel än du att fixa det här – och om du misslyckas är inte det hela världen. Behöver du stöd ska du söka dig till dina vänner, våga vara öppen med hur du känner och släpp in personerna i din närhet.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, det kanske känns som att hela världen är emot dig. Men så är inte fallet! Se dig omkring och var tacksam för det du har. Det finns många som är redo att ställa upp för dig så länge du vågar be om hjälp. Under veckan behöver du också vara uppmärksam på om någon i din närhet försöker säga dig något.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du kanske har känt dig otillräcklig den senaste tiden. Men du är bra som du är! Om någon får dig att känna annorlunda ska du inte vara nära den personen. Du är det känsligaste tecknet, och ibland kanske du tänker att det är din svaghet. Men det är faktiskt precis tvärtom. Din förmåga att känna in andra är en styrka, dra nytta av den!

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.