in

Veckans horoskop: 19 – 25 december

ander burdain 1BhDhPBbHLA unsplash
Foto: Ander Burdain / Unsplash

Årets sista tid är på ingång och stjärnhimlen har ett fullspäckat schema att bjuda på. Nyfiken på vad det innebär för just dig? Veckans horoskop är här för att guida dig genom de kommande dagarna. Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Det här blir början på något stort!
 • Oxen: Du behöver en utmaning.
 • Tvillingarna: Nu blir det intensivt på relationsfronten.
 • Kräftan: Är det dags att ta en relation till nästa nivå?
 • Lejonet: Lägg lite energi på något tråkigt.
 • Jungfrun: Håll dig till barnbordet!
 • Vågen: Spendera veckan i soffan framför TV:n.
 • Skorpionen: Du ger ett projekt en andra chans.
 • Skytten: Börja dejta!
 • Stenbocken: Stora förändringar är på gång.
 • Vattumannen: Det är helt okej att säga nej.
 • Fiskarna: Du blir överraskad.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, gör dig redo för nya tag. Veckan blir början på ett nytt kapitel i ditt liv, både karriärmässigt och på ett mer personligt plan. Det är dags för dig att bli seriös när det kommer till dina drömmar och ambitioner! Årets sista tid ger dig nämligen kicken du behöver för att våga ta ett steg i en ny riktning – och du ser ut att kunna gå långt.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, du har verkligen inte tid för något tråkigt. Veckan ger dig ett ökat sug efter äventyr och spänning, nu vill du bli utmanad och överraskad! Det här kan vara ett tillfälle för dig att testa något nytt, varför inte vara sist på bollen med klättring eller kallbad? Det här kan även påverka dina relationer, och du har högre krav på att stimuleras intellektuellt av människor i din omgivning nu.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, är du redo för något äkta? Du har spenderat senaste månaden tillsammans med nära och kära, och med stor sannolikhet har det varit extra intensivt med viss person. Det kan röra en partner du är nykär i, en kompis du har blivit besatt av eller en splittring i en relation. Under veckan ser det ut att bli ännu mer av den varan – nu blir ni riktigt intima och sårbara med varandra! Julafton blir särskilt bra för en kompisrelation.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, relationer är i princip ett heltidsjobb och under veckan är det dags att lägga extra mycket energi på nära och kära. Det här är en fin möjlighet för dig att komma någon närmre, kanske har du en potentiell bästis i någon du precis träffat? Det här kan även innebära att du gör dig redo att ta nästa steg med någon du dejtar, varför inte ta ”snacket” på julaftonskvällen?


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, under veckan hotas arbete eller andra osexiga uppdrag av en brist på koncentration. Du vill hellre ägna dig åt sånt som känns spännande och blir distraherad av minsta lilla julkula. Det här kan skapa konflikter som du egentligen bör undvika. Försök visa respekt för de du jobbar med genom att hänge dig åt allt som är tråkigt en stund.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, veckan kommer med en otrolig energi! Nu får du verkligen njuta av livets goda. Under veckan ägnar du dig enbart åt saker som känns roliga, till och med julstressen känns mysig. Det blir glöggmys med vänner, juliga filmer som ska ses och många höga skratt. Det här är en tid för kreativa aktiviteter, så varför inte duka upp pysselbordet eller skriva en jullåt? Du uppskattar även barns sällskap extra mycket nu, så håll dig till barnbordet.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, tänd ett ljus och låt det brinnaaa! Du har absolut inget till övers för julstressen nu. Allt du känner för är Love Actually och några tända ljus. Veckan kan komma med en del tuffa känslor, och du stressar lätt upp dig över någon av dina relationer. Det här är en tid för lugna, mysiga kvällar framför TV:n tillsammans med någon som får dig att känna dig trygg.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, veckan kommer med en hel del nyttiga perspektiv. Nu blir du lite mer rationell och får lättare att ta beslut, och det finns en möjlighet för den som vill ge något en ny chans. Det här kan vara en tid för dig att hitta tillbaka till intressen och passioner du inte engagerat dig i på länge, eller kanske ett helt nytt projekt?


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu lugnar saker och ting ner sig. Allt som känts lite riskfyllt den senaste tiden känns plötsligt mer stabilt. Det här är en tid för att arbeta hårt för något, vilket kanske inte känns så kul just nu men det kommer löna sig i längden. Det här kan även bli en bra vecka den som vill börja dejta eller hetta upp glöden i en redan existerande relation.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, din tid är här. Stora förändringar är på ingång, framförallt när det gäller din identitet och hur du ser på dig själv. Du är så himla kapabel och klarar av det mesta du tar dig för. Det här är nödvändigtvis inte något du får se resultatet av direkt, men nu sår du frön att skörda under lång tid framöver.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, veckan kommer med viktiga insikter. Nu blir det sentimentalt och känslosamt, och det kommer vara viktigt att du får tid att processa dina känslor ordentligt. Gör rum i schemat för egentid, ta de pauser du behöver och prioritera ditt välmående. Kom ihåg att bara ställa upp på saker du verkligen känner för, och att det är helt okej att säga nej.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du har spännande nyheter att vänta. Veckan kommer med ny information och någon i din omgivning öppnar upp sig för dig! Det här kan komma rätt oväntat, och nyheten kan ta dig på sängen. Det här är även en tid för att göra det som är rätt, även när det är svårt. Du kommer tacka dig själv längre fram, om du vågar ta den hårda vägen nu.