in

Veckans horoskop: 19 – 25 augusti

Veckanshoroskop

Någon har en tinderdate och någon annan bör uppsöka psykolog. Vem ska unna sig själv och vem behöver skärpa sig? Veckans horoskop guidar dig genom den sista tiden i augusti! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Det börjar bli dags att komma igång med träningen!
 • Oxen: Gör saker du själv tycker är kul, inte det andra vill.
 • Tvillingarna: Ditt hem behöver lite extra kärlek.
 • Kräftan: Du är ett riktigt charmtroll på jobbet.
 • Lejonet: Ordning och reda, nu är det dags att planera upp hösten.
 • Jungfrun: Sluta leta fel och brister och gör sådant du njuter av.
 • Vågen: Privatlivet tar över allt den här veckan, kommunikation är key.
 • Skorpionen: Umgås i grupp och i oväntade konstellationer.
 • Skytten: Bekräftelsebehovet är stort just nu.
 • Stenbocken: Hejdå gamla vanor och mönster, hej nya utmaningar!
 • Vattumannen: Sluta skjuta upp dina problem, ring psykologen!
 • Fiskarna: Relationer, både kärlek och vänskap, står i fokus.

Läs hela veckans horoskop nedan!

väduren stjärntecken

Väduren, 20/3-19/4

Kära vädur, nu lägger vi ner rökningen. Eller andra ovanor. Veckan kommer med mycket kraft och energi till att göra förändringar gällande livsstil, så om du länge sneglat mot quorn-biffarna så är det nu du tar tag i det hela och blir vegan på heltid. Det kan även vara dags att se över dina motionsvanor, träning passar inte alla men försök i alla fall få frisk luft och komma ut lite varje dag, det behöver ni vädurar. Om ni inte rör på er blir ni faktiskt världens grinigaste.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan kommer med ny energi. Även om det kan tyckas tråkigt att sommaren är slut, så är det väl ganska skönt? Nu kan du slappna av på riktigt. I veckan ska du ha kul, gör enbart saker du njuter av. Unna dig ett restaurangbesök, ett par skor till hösten eller en sovmorgon. Känns det ångestfyllt att följa med på aw eller tråkiga middagar med bekanta? Säg nej! Under veckan ska du göra saker som du själv tycker är kul, inte vad andra tycker är roligt.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, veckan spenderar vi i hemmet. Nu kommer plötsligt energi till att fixa och piffa lite i din boning. Du är redan trött på mattan som inhandlades för bara 3 månader sen, alla dina växter har dött och det har stått ett foto som väntat på att ramas in i flera månader nu. Under veckan är det dags för dig att ta tag i allt sånt! Lägg lite tid på att göra det mysigt hemma, för som med allt annat med dig, är det lite “nu eller aldrig”.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, veckan ser skön ut. Nu kommer du ut ur ditt skal och umgås med folk mer än vanligt. Dessutom ser du ut att göra gott intryck på någon på jobbet, så fortsätt vara ditt charmigaste jag så kanske det leder till fördelar senare i höst. Kan vara en bra tid att göra en sen anmälan till någon kurs! Om du känt dig sugen på att hålla på med keramik ett tag nu men inte riktigt orkat söka så är det i veckan det händer.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, det är dags att ordna upp ditt schema. I veckan ska vi ägna oss åt bokstavligen ALLT som organisering och ordning heter. Inhandla en ny kalender som du förvisso inte kommer använda mer än just veckan ut, men som är så gullig. Städa upp ditt skrivbord, köp några nya pennor och lite smart förvaring. Nu plockar vi upp resterna från din festliga födelsemånad och förbereder oss för resten av ditt år.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, du som kanske känt dig lite ur balans senaste månaden kan glädjas åt ett skifte i humör. Veckan kommer med en boost för självförtroendet, och tidigare sömnproblem är som bortblåsta. Veckan inleder en tid som är väldigt “jag-fokuserad” för dig, och även om det är helt rätt att du fokuserar på dig själv så får du inte stirra dig blind nu. Fokusera mer på att göra saker för dig själv än att leta fel och brister.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, veckan kan bli lite trög. Nu kan något ur det förflutna bli aktuellt igen, är det ett gammalt beteendemönster, jobb, en gammal vän eller till och med ett ex? Oavsett vad ser det ut att bli mycket fokus i ditt privatliv, så räkna med att inte hinna med särskilt mycket annat. Se till att vara noga i kommunikationen med vänner bara, så att ingen känner sig bortglömd.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, det blir en härlig vecka. Nu mer än någonsin vill du ut och umgås med folk i grupp. Allra helst ska alla dina vänner samlas runt ett bord för en öl och lite gott snack, i timmar. Det är slut på “en och en”-hänget, varför har ingen tidigare informerat dig om att man kan hänga flera? Så passa på och var lite gästvänlig i veckan, bjud hem folk och testa oväntade konstellationer av människor! Det kan bli kul.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, veckan kommer med ett ökat bekräftelsebehov. Det kan vara så att du under en tid framöver känner att du vill visa upp dig lite extra. Det kan röra sig om att du känner att du saknar uppskattning på din arbetsplats, eller att din partner på senaste varit snål med komplimangerna. Gör det du gör bäst, tala klarspråk. Att spela spel för att få uppmärksamhet kommer inte att gynna dig.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, nu väntar en spännande tid. Veckan är startskottet för en period där du vill uppleva en massa nytt. Det kan röra sig om att det blir dags att göra ändringar på jobbfronten, eller så inhandlas en helt ny garderob. Oavsett vad så är du trött på din tjatiga vardag och vill ut och äventyra. En nyfunnen entusiasm inför det mesta kommer även att lägga sig över dig i veckan, så det har du också att se fram emot.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, nu blir det allvar. Du kanske trodde att du kunde glida genom sommaren problemfritt och mysigt, dricka alkohol för att bedöva din ångest och fly från tidigare problem? Och ja, du kanske kunde det men nu är det roliga över. Det är dags att ta det lugnt och långsamt börja bearbeta saker. Om det skulle behövas, är veckan en utmärkt tidpunkt för att kontakta en psykolog.


Fiskarna, 19/2-19/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu hettar det till. Plötsligt blir det några extra matchningar på tinder, du sveper ett glas för styrka och VIPS! Så har du en date på lördag. Ungefär så skulle veckan kunna gå till. Du inleder nu en riktigt härlig period för dina förhållanden, även för de platoniska. Ta en öl med en kompis du inte träffat på länge på torsdag, eller bara njut av din bästis sällskap.