in

Veckans Horoskop: 19 – 25 april

veckans horoskop
Bildkälla: Becca Tapert / Unsplash

Nu väntar en riktigt fartfylld vecka, men vad innebär det för just dig? Läs veckans horoskop! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Konstruktiv kritik eller en kränkning? Skillnaden kommer kännas hårfin.
 • Oxen: Allt handlar om dig nu!
 • Tvillingarna: Nu saktas ditt tempo ned.
 • Kräftan: Vänner och umgänge känns superkul tills någon blir exkluderad.
 • Lejonet: Det kommer alltid finnas unga ”genier” och du måste sluta jämföra dig med dem.
 • Jungfrun: Nu känner du att allt du gör har ett syfte.
 • Vågen: Det kan bli utmanande men du kommer komma ut starkare på andra sidan. 
 • Skorpionen: Kanske är det dags för en ny relation att ta fart?
 • Skytten: Om det blir bra eller dåligt? Det är bara att vänta och se. 
 • Stenbocken: På schemat står en överraskning när det gäller ditt dejtingliv.
 • Vattumannen: Nu behöver du hålla huvudet kallt! 
 • Fiskarna: Var tydlig med vad du menar. 

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan kommer med spridda skurar för din del. Din koncentrationsförmåga kommer sättas på prov, och det här är en bra tid för uppgifter som tillåter dig att jobba mer flexibelt. Unde veckan kommer du nämligen vara riktigt snabbtänkt och bra på att tänka utanför boxen. De närmaste dagarna finns det en risk att du hamnar i en jobbig situation, där det kan bli svårt för dig att acceptera någon annans sätt att tänka. Kritik kommer inte direkt mottas med öppna armar.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, grattis på födelsemånaden! Vad blir ditt nästa move? Nu är allt möjligt, så satsa stort! Du kommer känna en oerhörd längtan efter drastiska förändringar under veckans mitt, är det nu du klipper hockeyfrisyr eller band med nära och kära? Det kan tyvärr bli en utmaning att planera saker under dessa dagar, var öppen för att följa strömmen istället. Mot veckans slut kan det bli lite kämpigare, och du behöver ha tålamod. Du kommer behöva ta din tid för att tänka igenom viktiga beslut, och stöter kanske på förseningar. 

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, nu vet du varken ut eller in. Veckan kommer med ett skifte i energi, nu kommer du sluta köra på med ditt hårda race utan stopp. Det här är istället början på en tid för eftertanke, och du kommer kunna dra nytta av att följa ditt hjärta hellre än hjärna. Var beredd på att saker kanske inte riktigt blir som du tänkt, förvänta dig det oväntade! Veckan ser riktigt bra ut för kreativa projekt, men se till att ta ordentligt med pauser. Du kommer nämligen vara lite tröttare än vanligt. Slutet av veckan påminner dig om att rikta din uppmärksamhet mot detaljer, utan att släppa fokus på den stora bilden.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, vad funkar bäst? Teamwork! Finns det någon i din närhet som har bättre koll än du på vissa saker? En kollega som tydligen är superskön som du vill lära känna bättre? Det här är början på en riktigt social och rolig period i ditt liv. Mot helgen finns det dock en risk att en situation uppstår, i vilken du känner dig utelämnad. Kanske händer något som leder till att du inte nås av viktig information? Du kommer kanske känna dig lite utanför, men försök se situationen på ett rationellt sätt.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu ställer du de stora frågorna. Vad ska du bli? Vem är du? Din självkänsla kommer vara starkt kopplad till dina ambitioner nu, på gott och ont. Var stolt över vad du åstadkommit och stressa inte upp dig i onödan. Nej, det är inte onormalt att inte ha blivit nominerad till fyrtio bransch-priser. Hur andra ser dig kanske känns viktigt, men glöm inte att du är stjärnan och att alla innerst inne är avundsjuka!

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, öppna din dörr! Och säg att du vill… se dig om efter nya möjligheter. Veckan ger dig luft under vingarna, nu är det dags för dig att drömma stort! Du kommer få möjlighet att utforska projekt eller situationer där du verkligen känner att du har ett högre syfte, och veckan kan bli riktigt produktiv. Det kan dock bli en del turbulens och det finns en risk att du missar viktiga detaljer om du gör saker för hastigt. Jobbar du digitalt är det även viktigt att du är noga med att backa upp filer eller liknande.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, veckan kan bli riktigt intensiv. Du går nu in i en period som kommer röra upp en del känslor, och kanske kommer en del outredda känslor eller situationer upp till ytan igen. Men det här är faktiskt en otrolig möjlighet för dig att växa som person. Din medvetenhet om beteendemönster, både hos dig och andra, kommer öka. Finns det något som kanske inte är riktigt hälsosamt eller hållbart? Nu är det hög tid för förändring i så fall. 

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, känn en doft av kärleken. Den borde nämligen närma sig nu. Veckan drar igång med ett ökat fokus på tvåsamhet och partnerskap. Det här behöver nödvändigtvis inte röra en kärleksrelation, utan kan lika väl vara en vänskap eller jobbrelation. Huvudsaken är att du känner dig mer sugen på att göra saker ihop, och du kommer spegla dig själv mycket i andra. Vem vet? Kan det här blir en tid för en ny relation att ta fart? Mitten av veckan kan faktiskt bjuda på något spännande. Mot veckoslutet kan det bli mycket drama, men du kommer kunna se på saken rationellt. Ta inga förhastade beslut! 

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, veckan är en stor slev som rör om i grytan som är ditt liv. Det här är början på en produktiv tid, och du kommer bli bättre på att ta tag i jobb och andra vardagssysslor. Såklart ska du inte få det helt lätt, utan veckans mitt kommer med oväntade vändningar. Det kan vara både positivt och negativt, men var beredd på att saker tar oväntade riktningar. Mot veckans slut får du en riktig ögonöppnare, och du kommer behöva vara tydlig i din kommunikation. Annars är risken att det uppstår en konflikt. 

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, nu du! Nu är det dags för dig att inta rampljuset och visa upp dig lite extra. Vad det nu innebär vet du nog bäst själv. Ska du kanske anordna en vernissage på zoom för att visa upp askfaten du drejat? Skaffa Tinder igen och ladda upp otroliga bilder? Veckan ser ut att bli riktigt fartfylld, och om det är någon gång du ska överraskas på dejtingfronten är det nu. Mot slutet av veckan får du en realitycheck och konfronteras av något som känns mindre kul. Det behöver inte vara jordens undergång, även om en obetald faktura kan kännas så. 

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, visst kan du vara mysig du med. Under veckan ser du på ditt hem med nya ögon. Du kommer kanske uppleva ett behov av en drastisk förändring, och du är en inspirationsbild från att spontanmåla om i ditt sovrum. Why not? Veckans sista dagar kan bli dramatiska, men du behöver hålla huvudet kallt. Ta din tid, lägg märke till detaljer och lita inte blint på vad någon säger. 

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, att du med din charm kan övertyga nästan vem som helst till vad som helst är ingen nyhet. Men under veckans gång får du ett nytt vapen till ditt förfogande. Nu förvandlas du nämligen till en mästerkommunikatör, och du kommer märka att människor lyssnar på vad du har att säga. Mot slutet av veckan kan det dock bli lite dramatiskt, och här behöver du vara tydlig med vad du menar. 

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.