in

Veckans horoskop: 18 – 24 november

Veckans horoskop november
Källa: jakob owens / Unsplash

Veckan kommer med ett skifte i energi, och nu ska alla lägga sitt driv och fokus på något nytt. Någon borde flytta utomlands och en annan ska ta en dammig matta till kemtvätten. Undrar du hur veckan kommer bli för ditt stjärntecken? Läs veckans horoskop! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Askan är den bästa jorden.
 • Oxen: Ditt liv förvandlas till en pjäs på Dramaten.
 • Tvillingarna: Den här veckan kommer med ett lass hårt arbete.
 • Kräftan: Du ska ut! Ha kul.
 • Lejonet: Försök förstå pöbeln, även om de aldrig kan vara lika perfekta som du.
 • Jungfrun: Molnen på din himmel börjar skingras.
 • Vågen: Alla kan behöva en krisbudget.
 • Skorpionen: Veckans mantra är ”Get it done”.
 • Skytten: Lite skitsnack har väl aldrig någon dött av?
 • Stenbocken: Personlighetsförändrad? Ja.
 • Vattumannen: Gumman, unna dig ett litet karriärsbyte.
 • Fiskarna: Varför inte flytta till Barcelona i ett år?

Läs hela veckans horoskop nedan!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, ett avslut innebär alltid en ny början. Om något i ditt liv känns fel just nu, var inte rädd för att lämna det. Du är inne i en väldigt transformativ period just nu, och som Markus Krunegård säger “askan är den bästa jorden”. Återta kontrollen! Du är som bäst när du får styra, så var inte rädd för att ta beslut som kan kännas läskiga. Att riva ner och bygga om är en del av livet, och även om det kan kännas mörkt så ser du snart ljuset i andra änden av tunneln. 


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan har alla världens möjligheter att bli en emotionell bergochdalbana. Nu måste plötsligt allt kännas betydelsefullt och ha lite mer allvar i sig. Det kan vara så att du blir extra dedikerad i dina nära relationer, med vänner och potentiell partner, och även om det är positivt får du vara försiktig. Det kan nämligen vara så att du är mer benägen att störa dig på dom medan du gör dragjobbet i relationen.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, nu är det dags att ta kontroll. Det har varit lite stökigt på senaste tiden, både i ditt huvud och i din almanacka men veckan kommer med ny energi. Du får nytt driv till jobb och rent praktiska uppgifter, så det kan vara en bra idé att få den där dammiga mattan kemtvättad en gång för alla. Om du känt dig lite sugen på att börja träna eller rent av testa någon ny sport så är veckan perfekt för det.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, veckan kommer med spridda skurar. Ja, nu vill du bara ut och ta igen för de tillfällen under den senaste tiden som du stannat hemma och krupit ner under täcket när du kunde varit ute och gjort kul grejer. Och det ska du absolut! Veckan kan bli väldigt händelserik om du vill, och en flört är inte helt utesluten. Däremot finns det även energi till saker som kanske inte känns toppenkul – men som måste göras. Jobbdagarna blir lite lättare att ta sig igenom och rutiner flyter på bättre.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, alla är inte som du. Men det visste du väl redan. Just nu är du kanske lite inåtvänd, och att se saker ur andras perspektiv kan bli svårt för dig. Det är inte helt otänkbart att du kanske hamnar i en konflikt med någon nära dig, men då är det bara att försöka ta det lugnt och vara mottaglig för kritik. Även om det inte är din starkaste sida. 


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, även om det varit lite kaos med kommunikationen den senaste tiden börjar det lätta upp lite nu. Under veckan kommer du uppleva att du faktiskt vill vara mer rakt på sak och säga saker som de är – inte hur du önskade att de skulle vara. Du vill vara ärlig och tydlig, och känner dig lite mer optimistisk. Rent socialt kanske du blir lite mer taggad på att komma ut och göra saker, så veckan ser lovande ut. Se bara till att du inte missar viktiga detaljer, möten eller tunnelbanor. 


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, under veckan bör du ställa dig själv lite frågor. En av de kan vara ”känner jag mig trygg och nöjd i min nuvarande levnadssituation?” Och om svaret på den frågan är negativt, så kanske du bör tänka om lite. Det kan vara värt att strukturera upp din budget lite extra och se över din jobbsituation. Även om materialism är en del av din livsfilosofi så kan det finnas trygghet och värde i annat. Som att ha en plan B eller en “emergency only” buffert. 


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, nu går det undan. Under veckan bestämmer du dig för att ta tag i allt som inte legat högst upp på prioriteringslistan. Du kanske startar ett bråk med någon nära dig för att sedan förlåta, gå vidare och börja om igen. Dygnet verkar inte ha nog med timmar för dig just nu, vilket är förståeligt med tanke på intensiteten du lägger i allt du gör. Och det här är faktiskt en väldigt bra period för dig att få saker gjorda, så tänk inte så mycket på att vila. Det kan du göra sen. 


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, din intuition når nya höjder under veckan. Å ena sidan kan den ge magkänslan en skjuts, men det kan också gå fel. Just nu kan du vara lite känslig, och ditt ego är minst sagt lättkränkt. Försök slappna av lite, alla är inte “ute efter dig”, och om de faktiskt är det och snackar lite skit – so what? Försök att inte övertänka vad andra tycker om dig för mycket. 


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, veckan kommer med ett positivt lyft. Nu blir du plötsligt tidernas entusiast och att samarbeta med dig blir plötsligt motsatsen till en mardröm – det blir ljuvligt. Du förvandlas makalöst nog till en riktig team-player, och flera av dina bekanta kan förvänta sig ett “det var längesen vi sågs” sms! Även om denna identitetskris inte är allt för långvarig kan omväxlingen pigga upp lite.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, nu börjar du smida planer. Under veckan känner du dig mer driven att drömma om större saker, som ett skifte i karriär eller framgång. Och det är faktiskt en riktigt bra tid för dig att lägga ner lite arbete på att faktiskt få det gjort, så försök transformera ambitioner till rent praktiskt arbete. Om din chef eller andra auktoritära figurer inte varit jobbiga nog, så kommer de minst sagt gå dig på nerverna nu. 


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu vill du ha mer! Mer, mer, mer! Vardagen känns inte superkul, och du drömmer dig bort till nya sammanhang och saker. Rutiner är väl inget som du i vanliga fall njuter av, men denna vecka är vardagen lite extra trist. Det kan faktiskt vara en ganska bra tid att spåna på något nytt! Tänk utanför boxen, vad kan du göra för att tillfredsställa din “inre drömmare”? Ett år utomlands, en ny stad? Att planera ett miljöbyte kan bli veckans verklighetsflykt.