in

Veckans horoskop 18 – 24 mars

veckans horoskop
Priscilla Du Preez / Unsplash

Ny vecka, nytt horoskop! Våren står för dörren, men blir det några vårkänslor för din del? Läs ditt horoskop för veckan här! Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-20/4

Kära vädur, det är dags att rensa ut och börja om. Och det handlar inte bara om din garderob, utan i allra högsta grad om dina relationer. Har du väntat på ett svar i evigheter? Ställ frågan en sista gång, och får du inget vettigt svar är det bara tack och adjö som räcker. Denna mars-vecka blir en riktig fresh start för dig!

Men, kom ihåg: du behöver inte stressa med dina egna beslut och planer. Prova allt som låter kul och låt magkänslan så småningom avgöra vad som är värt att satsa på och inte.

Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, den här veckan är du den perfekta vännen och familjemedlemmen. Du har tid och energi för att hjälpa andra, och samtidigt känna harmoni i dig själv. Därför blir dina råd och dina gåvor extra bra just nu.

Men glöm inte att harmoni ibland infinner sig för att man gräver ner känslor. Våga känna, våga tänka – och framförallt: våga fatta beslut. Du är klok och stark, lita på dig själv och du kommer se världen öppna sig framför sig.

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 22/5-21/6

Kära tvilling, du har huvudet på skaft just nu. Tankarna är klara och planerna många. Passa på att göra strategier och budgetar, det kommer löna sig. Passa också på att ta lite tid för dig själv för att verkligen kunna dra nytta av din skarpsynthet. Visst, du kan ge goda råd, men för en gång skull så bör du faktiskt sätta dig själv i första rummet.

Om en dörr som du inte visste fanns plötsligt öppnar sig, passa på att kliva in genom den. Vem vet, ditt livs kärlek kanske väntar bakom den!

stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, there’s no place like home har aldrig känts mer rätt. Pyssla om dig själv och ditt hem, och du kommer känna harmonin flöda. Kanske är det läge att ta den där planerade vårstädningen nu? Du är din egen lyckas smed just nu. Sov mycket, ät gott och ta ett långt bad. Det förtjänar du, och det har du faktiskt tid med.

lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, låt din nyfikenhet guida dig och du kommer att hamna rätt. Det andra missar ser du, och det andra tar för givet värdesätter du. Det kommer göra framgången både på jobbet och i dina privata relationer stor.

Om du vågar ge dig hän är det mycket möjligt att den här veckan blir starten på ett långt och roligt äventyr, men bara om du vågar ta klivet.

Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, romantik romantik och lite mer romantik – så ser din vecka ut. Du har kanske lite väl lätt till känslorna just nu, men det är inte hela världen. Så länge du inte förlorar dig själv i blind tilltro till andras lojalitet och ärlighet.

Om du har funderat på en ny karriärbana så är det en bra tid att nu börja nätverka, mingla och uppdatera ditt cv.

stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, framgångarna är många – men motgångarna kan komma de också. Det är dock viktigt att inte låta dem ta alltför mycket energi från dig. Ett hinder här och där är ingen katastrof, utan snarare något som kan vara positivt. Se motgången som ett sätt att stanna upp och tänka efter, för att sedan gasa på igen.

skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, veckan kan bli stressig, vilket i sig kan leda till att du är lite väl hård i tonen mot dina nära och kära. Försök att räkna till tio innan du ger dig in i diskussioner, och se till att ha den rent och fräscht hemma och på jobbet för att slippa utökad stress.

Du har mycket på gång just nu, kära skorpion, men glöm inte att hålla ögon och öron öppna för kärleken. Släpp in den och ta hand om den, det kommer göra allt lite lättare.

stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, vårkänslorna är i luften och du känner dig mer levande än på länge. Carpe! Klä dig i det du känner dig fin i, gå på bio eller varför inte spa? Pyssla om dig själv och ta sats för den härliga vår som komma skall. Visst, det är viktigt att inte sväva iväg för mycket, du har ju fortfarande viktiga åtaganden. Men låt energin och peppen flöde, om så än för bara en vecka.

stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, du har länge uppvisat tålamod och positivitet, och det är inte så konstigt om det börjar sina nu. Det är därför viktigt att du nu tar hand om dig själv lite extra och gör saker som får dig att må bra. Det är ingen fara att inte alltid vara på topp, tillåt dig själv att andas och titta på en gråtig film. Det kommer bara göra dig gott!

vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, om du sitter på en bra affärsidé är det den perfekta tiden att pitcha den nu. Ekonomi- och organiseringsskillsen är på topp just nu, vilket ger dig mycket energi – och förhoppningsvis lite extra cash! Men glöm inte att allt här i livet inte handlar om pengar och framgång. Vårda dina relationer lite extra, och se till att ringa den där vännen eller familjemedlemmen som du inte hört av dig till på länge.

Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du är en riktig idéspruta just nu, men var noggrann med att inte satsa på allt som poppar in i skallen på dig. Skriv ner dina ideér, bolla dem med andra och satsa på dem som magen menar är rätt. Det gäller både ditt jobb- och privatliv.

Om du är på krigsstigen i en diskussion i veckan kan det vara värt att ta ett steg tillbaka och fråga sig om det verkligen är värt det att hamna i bråk för en struntsak.