in

Veckans horoskop: 18 – 24 maj

gift habeshaw kSTcz5gE018 unsplash 1
Foto: Gift Habeshaw / Unsplash

Under veckan ska någon investera i rökelser, en annan ska försöka stimulera sin inre konstnär och en tredje ska bli en nej-sägare. Nyfiken på vad de kommande sju dagarna har att erbjuda just dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Skriv ett sms till en kompis!
 • Oxen: Damma av gamla böcker.
 • Tvillingarna: Veckan kommer med ny energi.
 • Kräftan: Bli en nej-sägare av rang!
 • Lejonet: Det är dags att börja swipe:a.
 • Jungfrun: Spara på dina idéer till rätt läge och person!
 • Vågen: Investera i en kristall och planera en resa!
 • Skorpionen: Jobba på garderoben och attityden.
 • Skytten: Slipa på din samarbetsförmåga.
 • Stenbocken: Ge dig själv en klapp på axeln när du viker tvätt.
 • Vattumannen: Stimulera din inre konstnär.
 • Fiskarna: Investera i rökelser.
väduren stjärntecken

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, under veckan kan det uppskattas om du sträcker ut en hand och kontaktar en vän. Skicka ett enkelt meddelande om att du tänker på hen för att visa din uppskattning. Det är heller inte helt omöjligt att en vän från förr dyker upp och tar kontakt med dig igen – på gott och ont.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, även om risken att du blir nostalgisk finns är det dags för dig att gå igenom gamla lådor och rensa ut lite. Kanske har du saker att sälja och kan dra in en slant på köpet? Det finns definitivt böcker i din bokhylla som behöver dammas av och som kanske väntar på att bli lästa. Gör tid för en stund med dem.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, veckan kommer med massa ny energi. Om du på senaste tiden känt dig lite extra trött och haft svårt att koncentrera dig, blir det ändring på det planet från och med nu. Veckan kan även erbjuda en chans att reflektera lite över hur du visar uppskattning och kärlek för andra. Finns det kanske en potentiell förbättring på det planet?


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, veckan kommer med ett lass moodswings. Du har svårt att beskriva exakt vad som känns fel, men saker blir helt enkelt inte riktigt som du tänkt dig. Prioritera dig själv och din mentala hälsa. Våga säga nej till hets kring att vara produktiv och social. Veckans lågvattenmärke blir ett sms till ett ex en sen vinkväll.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, under veckan känns internet roligare än någonsin. Kanske är det dags för dig att starta det där outfit-kontot du så länge tänkt på? Eller bara börja våga vara mer frispråkig och gränslös i ett kommentarsfält på Facebook? Perfekt vecka för internetdejting, så ha en liten photoshoot för snygga selfies och börja swipe:a!


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, nu är det dags att du riktar lite extra fokus på ditt yrkesliv igen. Du kanske varit ute på vift och haft huvudet i det blå den senaste tiden men veckan är här för att påminna dig om att koncentrera dig på viktiga projekt och spåna på nya idéer. Det kan vara bra att avvakta med att pladdra på om just dessa idéer, det är bättre att spara dem till rätt läge och rätt person.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, det är aldrig för tidigt att börja spara till en resa. Även om sommarens tåg till Italien inte blir av kan det vara kul att planera något annat som du kan genomföra när läget är säkrare. Det här är även en bra vecka för dig att utforska allt vad gäller spiritualitet, så varför inte investera i en kristall och sätta intentioner under nymånen?


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, under veckan finns det utrymme för förändring på alla plan. Inte nöjd med din garderob? Planera ett långsiktigt och hållbart lyft. Trött på den du är när du är på jobbet? Försök arbeta på din attityd. Helgen kan bli riktigt flörtig, så att slide:a in i någons DM:s är inte en dålig idé.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, under veckan är det all about samarbete som gäller för din del. Försök tänka ut på vilka sätt dina kunskaper kan vara till hjälp i andras projekt, och hur du kan utnyttja andra människors talanger för att främja din egen situation. Det här kan även bli en vändpunkt för alla er som suttit i karantän med en partner ni nu är lite trötta på. Veckan utlovar nämligen romantik.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, under veckan blir det rakt av back to basics. Nu ska du undvika att ställa för höga krav på dig själv. Strunta i att lägga massa energi på att baka konstiga Instagram-recept och lägg undan mobilen. Försök vara nöjd med de små sakerna i vardagen, ge dig själv en klapp på axeln när du viker tvätt och uppskatta att du faktiskt orkar vakna i tid på morgnarna.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, dedikera veckan till att bli kreativ och skapa! Sugen på en tie-dye tröja du sett tusen gånger på Instagram? Gör en själv! Du behöver nödvändigtvis inte pyssla. Att bara omorganisera dina spellistor kan vara givande nog, men att lägga tid på att stimulera din inre konstnär bör definitivt vara en prio under veckans gång.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, veckan är här för att påminna dig om att din omgivning påverkar ditt psyke något enormt. Ta tid till att göra fint, dra i gång en storstädning och släng ut skit du inte behöver längre. Det här kan även bli en fin vecka för meditation, så varför inte kombinera det med ditt pyssel med hemmet och investera i lite rökelser?