in

Veckans horoskop: 18 – 24 juli

kenny eliason 87EqZAWN v8 unsplash
Kenny Eliason / Unsplash

Stjärnhimlen bjuder på en dramatisk vecka. Nyfiken på hur just du ska hantera detta? Läs veckans horoskop! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Var självisk.
 • Oxen: Tjafs kan bli dränerande.
 • Tvillingarna: Tala inte illa om dig själv.
 • Kräftan: Undvik konflikter.
 • Lejonet: Du får en riktig energikick.
 • Jungfrun: Tänk på gruppen.
 • Vågen: Strunta i vad andra tycker.
 • Skorpionen: Bejaka förändringar.
 • Skytten: En situation blir svår att tyda.
 • Stenbocken: En ohälsosam dynamik präglar en av dina relationer.
 • Vattumannen: Du går på rosa moln!
 • Fiskarna: Du väljer själv om du ska låta människors åsikter styra dig.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, livet är en fest! I alla fall ditt liv. Veckan kommer med en fantastiskt kul energi. Nu vill du helst bara ägna dig åt nöje och romantik, vilket du ska få göra. Var självisk, gör det som känns bra för dig och strunta i konsekvenserna. Ungefär så.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, vakta din tunga. Under veckan är risken att du hamnar i småtjafs. Du har svårt att förstå någon annans sida nu, och argumenterar hårt för din sak. Det behöver nödvändigtvis inte vara något dåligt, men fundera på hur mycket energi det tar av dig.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, din självkänsla är inte på topp under veckan och du straffar dig själv hårt för dina misstag. Nu behöver du undvika skitsnack överlag! Det är såklart okej att inte vara på topp hela tiden, men undvik att tala illa om dig själv.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, du har en tuff vecka framför dig. Ditt humör präglas av en relation som tagit en ohälsosam vändning. Det kan vara en del hemligheter eller maktspel inblandade, och din självkänsla tar stryk av detta. Du har svårt att se rationellt på situationen. Försök undvika konflikt. Det är bättre att ta tag i saken senare när du fått distans från personen.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu är det du som bestämmer! Nu börjar din säsong! Nu får du en ordentlig energiboost, och som en duracellkanin ränner du runt och säger ja till allt och alla. Det här är en perfekt tid för dig att ta tag i saker du lagt på hyllan de senaste veckorna.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, en för alla, alla för en. Under veckan behöver du tänka på kollektivet. Det finns en risk att du lockas av själviska beslut, som kan verka roliga för stunden. Det kan dock resultera i tjafs, försök istället att välja det som blir bäst för gruppen.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, gå din egen väg. Under veckan kan konventioner och normer hindra dig från att leva fullt ut. Du väljer mellan att våga något stort, och att backa av rädsla för vad andra ska tycka. Släpp tankar på hur saker ska vara. Nu är det du som bestämmer!


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du står maktlös inför ödets vingar. Under veckan finner du dig i situationer du kanske inte hade valt själv. Det kan vara allt från en kris till något som bara känns otippat, och det kan bli obekvämt. Ju mer du stretar emot, desto värre blir det. Försök ha ett öppet sinne och var beredd på att improvisera. Bejaka förändring!


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, var ärlig. Nu kan saker och ting bli komplicerade. Någon spelar spel, och en situation kan bli svår att tyda. Om personen i fråga är du, måste du inse att den rätta vägen är ärlighet. Du håller kanske garden uppe av rädsla för att misslyckas, men allt blir lättare om ni spelar med öppna kort.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, försök förstå. Nu tyngs en av dina relationer av en maktobalans. Någon av er har svårt att uttrycka sig, vilket resulterar i missförstånd och en ohälsosam dynamik. Lyckas ni kommunicera kring situationen kan detta dock stärka ert band. Har ni ett öppet sinne kan er förståelse för varandra fördjupas.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, det börjar verka kärlek banneee mej! Nu hettar det till. Veckan inleder en av årets mysigaste perioder. Nu är du sugen på häng på tu man hand, och vill gärna komma någon närmre. Det här är ett perfekt tillfälle för den som vill ta saker ett steg längre med någon, eller för den som vill fokusera på en vänskap.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, sluta vara så beroende av omgivningens åsikter. Nu behöver du inse att du faktiskt väljer själv, även om det kan kännas som att människor dömer dig. Du lever för dig själv och kan inte ta hänsyn till allt och alla! Även om folk har åsikter kring vad du gör kan du faktiskt bestämma om den saken ska få styra eller inte.