in

Veckans horoskop: 18 – 24 januari

horoskop
Bildkälla: Jakob Owens / Unsplash

Nyfiken på hur de kommande dagarna blir för dig? Veckans horoskop är här med allt du vill veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Kommer du och ditt ex bli ihop igen?
 • Oxen: Nu börjar en ny kärlekshistoria.
 • Tvillingarna: Det är dags att ta tag i allt som du har skjutit upp.
 • Kräftan: Var på din vakt!
 • Lejonet: Tiden är inne för lite självrannsakan.
 • Jungfrun: Nu är ingenting omöjligt.
 • Vågen: Du behöver en paus!
 • Skorpionen: Tänk igenom dina beslut noga.
 • Skytten: Nu väntar höga toppar och djupa dalar.
 • Stenbocken: Köp en kalender!
 • Vattumannen: Nu vänder det.
 • Fiskarna: What a time to be alive!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, låt inte dina känslor styra dig allt för mycket under den kommande veckan. Kanske behöver du ta ett steg tillbaka för att få lite perspektiv? Vi vet att det kan vara svårt för dig, men försök att undvika konflikter om det går. När det kommer till ditt kärleksliv är det något som känns allt för välbekant när vi siar om framtiden. Kanske blir du ihop med ditt ex igen?

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, den här veckan står planeterna verkligen på din sida. Du känner dig glad, lugn och balanserad – och för en singel kan de kommande dagarna bli extra spännande! Var uppmärksam på om någon som du tidigare arbetat eller pluggat med försöker ta kontakt med dig. Där finns det nämligen potential att inleda en riktig kärlekshistoria! Lycka till. 

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, nu går det inte att skjuta upp saker längre. Försök bocka av så många grejer som möjligt på din lista, och be någon att hjälpa dig om du behöver. Det kan kännas lite kämpigt under veckan, inte minst när det kommer till ditt kärleksliv. Men var bara lugn! Till helgen väntar en riktigt glad överraskning. 

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, under den kommande veckan behöver du vara lite på din vakt. Du är känd för att vara en omhändertagande person, men just nu  ska du vara försiktig med vilka du väljer att släppa nära inpå livet. Det är inte omöjligt att du får ett frestande erbjudande någon gång under slutet av veckan, men vi rekommenderar dig att vänta några dagar innan du fattar ett beslut. 

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, den här veckan är det viktigt att du håller dig till planerna. Både för din egen och för andras skull. Nu är också ett bra tillfälle för lite självrannsakan. Har du någon du behöver be om ursäkt till? Har du varit helt öppen med dina intentioner? Om du väljer att öppna upp dig finns det stora chanser att någon i din närhet kommer att lyssna. 

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, under veckan känner du dig på väldigt bra humör. Nu känns ingenting omöjligt! Äntligen blir det också lättare för dig att fatta beslut. Så nu är en bra tid för dig att ta ställning till massa frågor som du gått runt och grubblat på ett tag. I slutet av veckan kommer något oväntat hända på kärleksfronten, så håll ögonen öppna!

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, dags för en liten utvärdering! Vilka delar av ditt liv mår du bra av, och vilka stressar dig? Finns det personer som du skulle behöva ta en liten paus från? Du är väldigt upptagen just nu och skulle helt ärligt behöva lite ledigt. Har du tillgång till en stuga i skogen bör du definitivt fly till den (coronasäkert givetvis!). Om inte rekommenderar vi en långpromenad.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, kanske stämmer det att tala är silver och att tiga är guld? I alla fall under den här veckan! Nu behöver du tänka ett extra varv innan du delar med dig av dina åsikter. Kanske är det en bra idé att skriva ner dina tankar för att få lite klarhet i saker och ting? Risken är annars stor att du råkar ta ett beslut som blir svårt att ta tillbaka om du ångrar dig längre fram i tiden.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu väntar höga toppar och djupa dalar! Försök att bara hänga med istället för att kämpa emot. Allt löser sig, vi lovar. Om det känns för stressigt på jobbfronten bör du istället lägga energi på din relationer. Kanske bjuda in vännerna till ett quiz över Zoom? Eller skriva ett kärleksbrev till en speciell person? Om du dejtar någon är det inte omöjligt det här blir veckan då ni tar relationen till nästa nivå.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, här behövs en förändring! Köp en kalender eller vad du nu behöver för att få lite ordning och reda i ditt liv. Saker och ting kan kännas överväldigande just nu, men vi lovar att allt kommer bli lättare snart. Till helgen nås du av en glad nyhet, och kanske väntar till och med en överraskning på kärleksfronten.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, du har känt dig lite låg på senaste tiden men mycket talar för att det nu vänder! Antingen inom någon av dina relationer eller på arbetsplatsen. Det dyker upp nya möjligheter och plötsligt känns det som att alla drar i dig. Se bara upp för att ta impulsiva beslut. Det kan vara värt att tänka ett extra varv innan du tackar ja till något. 

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, what a time to be alive! Stjärnorna skvallrar om att det här blir en vecka då många av dina önskningar går i uppfyllelse. Så varför inte passa på att göra något för någon annan? Kanske bjuda din sambo på en romantisk middag eller skicka en överraskning med posten till en vän? På onsdag ska du vara extra uppmärksam på din omgivning. Då kan nämligen en oväntad möjlighet dyka upp!

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.