in

Veckans horoskop: 18 – 24 april

kinga cichewicz kqDEH7M2tGk unsplash
Foto: Kinga Cichewicz / Unsplash

Hur ser veckan ut för just ditt stjärntecken? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Sitt lugnt i båten!
 • Oxen: Vilka mål har du för året som kommer?
 • Tvillingarna: Du får ta del av en spännande nyhet.
 • Kräftan: Nu är det hög tid för förändring.
 • Lejonet: Det sätts käppar i hjulet för en rolig plan.
 • Jungfrun: Är du verkligen redo att gå vidare?
 • Vågen: Ring en terapeut!
 • Skorpionen: Varför ge upp när man har rätt?
 • Skytten: Någon behöver ge vika.
 • Stenbocken: Visa förståelse.
 • Vattumannen: Var tydlig med vad du vill.
 • Fiskarna: Visa var din gräns går.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, är du beredd att göra uppoffringar? Under veckan står du inför ett vägskäl, där vissa beslut kan medföra en hel del risker. Du vill ta dig närmare ett mål, men det kan innebära att du åsidosätter delar av dig själv. Är det värt det? Några dagar in i veckan står du på en stadigare grund, det kan vara bra att vänta med viktiga beslut till dess.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, gott nytt år! Under veckan inleds din säsong. Nu får du ny energi, veckorna framöver blir lustfyllda och intressanta. Men först och främst bör du se tillbaka på året som gått. På vilken plats befann du dig vid samma tidpunkt för ett år sen? Och vilka mål har du för året som kommer?

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, spänn fast säkerhetsbältet – nu blir det åka av! Under veckans första dagar har du spännande nyheter att vänta. Du behöver också fundera över vad du lägger din energi på och en del saker behöver tänkas igenom noga. Är det värt att få någons bekräftelse, när det medför en del hållhakar? Veckan får ett lugnt avslut, nu vill du helst ligga hemma och vara ifred.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, det är hög tid för förändring. Kanske inom någon av dina relationer? Någon av er har ett kontrollbehov som går ut över förhållandet, maktbalansen är ojämn och dynamiken svajig. Se det dock som en möjlighet till lösning, nu behöver du hitta ett sätt att reda ut vad som faktiskt pågår.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, ibland går det inte riktigt som man har tänkt sig. Veckan sätter käppar i hjulet för en rolig plan. Det kan röra sig om jobb som kommer emellan. Res dig upp och försök gör det bästa av situationen – att göra motstånd gör bara saken värre. Under veckan känner du dig också redo att ta tag i saker för att gå från ord till handling.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu blir det en riktigt blandad kompott. Veckans första dagar tar dig till oväntade platser. Det bjuds på ett mini-äventyr, kanske checkar du in på hotell? Veckan kan dock även dra upp en hel del jobbiga känslor, och något du trodde var över kan bli aktuellt igen. Frågan är om du är redo att göra det som krävs för att gå vidare.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, vem har sagt att relationer är enkla? Okej ingen har sagt det, vilket blir uppenbart under veckans första tid. Du tvingas inse att ni inte riktigt vill samma sak, någon är kanske mer investerad relationen än den andre. Mot slutet av veckan är det dags för dig att djupdyka i dina känslor. Nu ska allt upp till ytan! Det här är ett bra tillfälle för den som vill börja jobba på sig själv, varför inte kontakta en terapeut?

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du trivs verkligen inte i bur. Nu kan det kännas som att någon försöker kontrollera dig, vilket verkligen inte passar ett kontrollfreak som du. Situationen kan bli rörig och ingen av er är beredd att ge upp. Och varför skulle du? Du vet ju bäst. Några dagar in i veckan mjukas energin upp rejält. Du är beredd att ha överseende med människor felaktigheter och förvandlas till världens mest samarbetsvilliga person.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, under veckans första dagar kan en konflikt uppstå. Stämningen kan bli riktigt spänd och någon av er kommer behöva ge vika. Har du varit tillräckligt tydlig med var du står? Först några dagar in i veckan är du redo att börja jobba på saken.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, veckan får en tuff start. En större förändring bidrar till en spänd stämning i hemmet, och du tampas med problem rörande ego och kontroll. Som tur är lättar molnen på din himmel några dagar in i veckan. Ta tid åt att unna dig, gå på bio eller något annat mysigt. Veckans sista dagar kan bli lite frustrerande, men att vara förstående kan ta dig långt.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, veckan tar en skakig start. Du har blandade känslor nu, en del av dig vill strunta i alla måsten och testa något nytt – en annan del vill hålla sig till rutiner. Det här är dock en bra vecka för att gå annorlunda vägar, så länge du är tydlig med vad du vill. Du behöver vara noga med att göra dig förstådd för att undvika missförstånd nu, du ser nämligen ut att hamna i en konflikt annars.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, ibland är ensam stark. Kanske har personer i din omgivning orimliga krav och förväntningar på dig, men nu behöver du stå stark i vad som känns rätt för dig. Strunta i ohälsosamma beteenden! Du behöver visa var din gräns går.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.