in

Veckans horoskop: 17 – 23 oktober

patrick tomasso lCZlwYjf3CI unsplash
Foto: Patrick Tomasso / Unsplash

De kommande dagarna lägger sig som åskmoln över vissas tillvaro – och som ett rosa sken över andras. Nyfiken på vad som gäller för just dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Du får den uppmärksamhet du förtjänar.
 • Oxen: På relationsfronten blir det allt annat än problemfritt.
 • Tvillingarna: Djärva drag välkomnas!
 • Kräftan: Du känner dig riktigt trött på någon.
 • Lejonet: Du networkar som aldrig förr!
 • Jungfrun: Ta en kompis åsikter med en nypa salt.
 • Vågen: Här kommer en storm av känslor!
 • Skorpionen: Någon känner sig osäker – och det går ut över dig.
 • Skytten: Nu blir det riktigt flörtigt.
 • Stenbocken: Dina prestationer definierar inte dig som person.
 • Vattumannen: Du står inför en sista utmaning.
 • Fiskarna: Strunta i att försöka vara duktig för någon annans skull.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, nu är det dags att komma till skott. Veckan kommer med en rejäl boost för ditt självförtroende! Nu är du modig nog att ta tag i saker du vill åstadkomma och det här är en perfekt tid för nya projekt. Du får även den uppmärksamhet du förtjänar! Personer nära dig är stolta över det du gör och du kommer få det stöd du längtat efter.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, det är inte lätt när det är svårt. Veckan rullar in som ett åskmoln över dina relationer. Nu uppstår en tråkig situation, som till stor del kommer handla om avund, svartsjuka och kontroll. Du får svårt att orientera dig i allt detta, eftersom du inte känner igen dig själv och har problem med att uttrycka vad du känner. Det kan handla om ett kontrollbehov som rotar sig i en osäkerhet, eller att någon får dig att känna att du kräver för mycket.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, ibland är saker just så underbara som de verkar! Veckans första dagar blir oerhört stimulerande. Nu har du extra goda chanser att lyckas med vad du än tar dig för, vilket gör den här tiden perfekt för den som vill testa sina vingar. Det här är en minst lika god tid för allt vad dejting heter och modiga moves välkomnas! Under helgen lägger du fullt fokus på praktiska detaljer.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, sakta i backarna. Nu får du tunnelseende, och inom dig ryms bara jobbiga känslor och tankar om hur dum i huvudet någon är. Du har inte nödvändigtvis fel, men det finns en risk att negativa tankar tar för mycket av din energi. Försök fokusera på annat än det som känns hemskt, så får du se saken ur ett nytt ljus mot slutet av veckan.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu blir det både högt och lågt. Först och främst kan det konstateras att du har några inspirerande dagar att se fram emot, och att du får chansen att networka som aldrig förr. Du klickar riktigt bra med någon, och det finns goda möjligheter för den som vill knyta nya kontakter. Tyvärr ser det även ut som att något inte går helt enligt plan under veckan, och du tvingas tänka om.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, var källkritisk. Under veckan förändras din bild av någon eller något, helt baserat på en dålig recension från en vän. Det kan vara allt från någon du vill dejta, till en idé du har som ratas. Någon i din närhet har en negativ inställning till det hela, men försök att inte låta det påverka dig!


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, snart lugnar saker och ting ner sig. Men först kan du vänta dig jättemycket action! Du har fått smaka på både toppar som dalar den senaste månaden, och veckan avslutar temat med ett liknande upplägg. På menyn står några jättebra dagar för ditt kärleksliv, men mot slutet av veckan kan du vänta dig en ekonomisk konkurs eller en del familjeproblem.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du får inte ta det personligt. Någon är överdrivet kritisk eller hård mot dig och det hela kan bli svårt att ignorera. Kanske kommer personen åt känsliga punkter som triggar ett defensivt beteende, men försök vara större än så. Det verkar handla om att personen är svartsjuk eller avundsjuk på dig. Ignorera hen och låt dig inte dras ner till en låg nivå.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, du har en flörtig vecka framför dig! Nu har du goda chanser att träffa en riktigt intressant person och du dras extra mycket åt människor som inspirerar dig. Du agerar kanske klumpigt och impulsivt, men den här gången är det helt rätt! Våga ta steget, ditt mod är hett.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, nu är du dessvärre djupt nere i skiten. Du känner dig tyngd av förväntningar och ansvar. Det är dags för en realitycheck. Vad betyder något på riktigt? Ditt rykte är inte så viktigt som du tror, din karriär kommer klara sig och dina prestationer definierar dig inte. Trots att du innerst inne vet detta, behöver du påminna dig själv om det lite extra under veckans gång.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu händer det grejer! En situation mot slutet av veckan kan kännas som en käftsmäll. Men som tur är vänder det snart. Det här blir en sista motgång, för att du ska konfrontera dina problem och bearbeta dem ordentligt. Lyckas du ta dig an den uppgiften, kan du se fram emot positiva förändringar under resten av året.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, det är faktiskt du som bestämmer. Veckan påminner dig om att du har makten över ditt eget liv, och att ingen kan tvinga dig att göra saker som känns fel. Nu upplever du kanske stor press på att vara duktig för någon annan, men det kommer bli ett otacksamt projekt. Du kan lika gärna strunta i det och låta magkänslan guida dina beslut!