in

Veckans horoskop: 17 – 23 juni

veckans horoskop
Bild: Jens Johnsson / Unsplash

Midsommarveckan aka årets bästa vecka är här. Hur blir den för dig? Läs ditt horoskop för veckan, signerat VeckoRevyns Molly Lundgren. Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, det är dags för förändring. De senaste veckorna har varit oerhört hektiska, du har haft kul och mycket har hunnits med. Men nu sker ett skifte i tillvaron. Det är dags att du sätter dig ner och känner lite känslor. Din rastlöshet kan ibland förhindra ditt processande av känslor och din förmåga att ta hand om dig själv, men försök nu att ta ett milslångt kliv bak. Tillbringa lite tid med din familj, stanna hemma en kväll. Sen kan du återgå till jakten på snabba kickar för att bota din rotlösa stress. 


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, kommande vecka ser ut att bli en spännande och social tid. Du är nyfiken på människor och kanske skapar lite nya kontakter. Det kan också vara en bra tid för att se vad du kan göra för dina nära, och hur de mår. I början av veckan kan en del ekonomiska frågor styras upp, så om någon lånat pengar av dig (vilket är högst sannolikt) så är det perfekt att kräva tillbaka dem! 


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, om hela månaden hittills bara handlat om dig, är det nu den börjar handla om andra. I början av veckan kan intima relationer ställas på sin spets, men det finns även chans att de tas till nya nivåer. Det kan låta läskigt, men under veckan kommer du få tid att reflektera över vilka relationer i ditt liv som är hälsosamma, och vilka som inte är det. Detta kan leda till förvirring eller till och med konflikter, men det kan vara bra för dig!


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, håll i hatten, veckan kommer med en identitetskris. Du slår ihop händerna och säger, för åttonde gången, “Jag ska börja träna nu”. Du vill byta livsstil, och plötsligt är det inte längre okej hur din chef är långsam i sina svar på mail. Var försiktigt med att skylla ditt missnöje på människorna runt om dig. Helgen tar du med bravur, för vi går nämligen in i din tid nu. Ditt självförtroende får en boost, så ut och charma röven av någon. 


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, under veckan kan det bli en del tankar på dina framtida mål och planer, och hur de gör sig med din nuvarande livsstil. Du vill ju bara ha kul, men utan större mening eller kreativt utlopp kan det kännas lite poänglöst. Kom ihåg att det aldrig är försent att satsa på något du brinner för, även om du har en viss tendens att vilja vara bäst på allt du tar dig för. 


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, under veckan kan du komma att uppleva att det finns en situation i ditt liv du behöver gå vidare från. En relation som på senare tid känts långrandig eller till och med turbulent, eller ett beteende som inte är hälsosamt. Det kommer kräva mycket uppmärksamhet från dig, och saker kan behöva få ett avslut. Men oroa dig inte! Du kommer ha nära vid din sida som finns där och uppmärksammar dig- det löser sig. 


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Nu är det såhär kära våg: på senaste tiden har det kanske varit lite väl mycket nöje. Du har haft kul, hängt med i det sociala. Kanske har du också upplevt tillvaron som rastlös och smått meningslös senaste veckorna? Du vill göra betydelsefulla saker nu, känna dig viktig igen. Perfekt, eftersom det nu är en bra tid att springa dina uppskjutna ärenden, ta tag i allt som behöver fixas och göra saker ordentligt. 


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, senaste tiden kan det ha uppstått problem runt situationer som rör makt, intimitet eller en “ge och ta”- fråga. Nu kommer en veckan som handlar om balans till 100%, gör bara saker som gör dig bekväm och får dig att må bra! Ibland behöver man faktiskt inte konfrontera allt direkt, utan det kan räcka med att dra sig undan ett tag och prioritera sig själv. Inte för att du skulle ha några problem med det egentligen, men än mindre nu! 


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, den kommande veckan kommer du känna ett ökat behov av upprättelse för dina egna tankar och viljor. Det kan kännas som att du lagt en del tid på andra människor, och nu längtar du efter lite uppmärksamhet. Och ja, du är viktig. Men en förbättrad självkänsla kanske måste få gå igenom dig själv, inte genom andra. Så ta en stund med dig själv, gör något som får dig att må bra. Men var försiktig med att lita på att andras bekräftelse ska göra dig hel. 


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, veckan kan komma med ett överväldigande behov av egentid. När dina vänner smsar så vill du inte svara, du vill inte jobba och absolut inte behöva lyssna på andras gnäll. Och det kan vara behövligt, då det här faktiskt är en tid då du kan behöva hantera saker som “bubblat under ytan”. Men räds ej! Det är en tid att hela, snarare än att enbart vältra sig i avgrundslös ångest. 


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, under kommande vecka så märker du hur folk söker sig till dig. Det kan vara en vän som har en minikris och behöver råd, och du får således chansen att ställa upp för hen. Om du har en ny person i ditt liv är det viktigt att du introducerar hen ordentligt för din umgängeskrets, för att undvika missförstånd. Det är viktigt nu, eftersom det finns många som vill ha dig med på saker- att du fördelar tiden jämt. 


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, det kan vara så att ett projekt är påväg mot sitt slut, eller att en situation i ditt arbetsliv rör upp saker just nu. Var inte rädd, det ger dig bara en chans att se dig om efter nya möjligheter, och kanske satsa på annat! Håll huvudet högt och försök vara ansvarsfull. Du kanske inte är den första som slänger ur sig “Det är lugnt, allt löser sig”. Men du får ändå försöka tänka så, den här veckan.