in

Veckans horoskop: 17 – 23 februari

david lezcano 1xzSAlZUVSc unsplash 1

Valentines må vara över, men för vissa stannar kärleken i luften kvar ett tag ändå. Någon ska fylla år och en annan glömmer bort den födelsedagen. Ibland måste man akta sig för att missa en deadline och ibland finns det en starwars-dvd att slänga ut. Nyfiken på vad de kommande sju dagarna har att erbjuda just dig? Läs veckans horoskop! Mer

 • Väduren: Ghosta alla du känner.
 • Oxen: Du glömmer en kompis födelsedag men det är lugnt och alla älskar dig ändå.
 • Tvillingarna: Missa inte din deadline.
 • Kräftan: Skjut upp beslutsfattandet om du kan.
 • Lejonet: Gör slut med din partner på lördag eller gå på date med hen.
 • Jungfrun: Det är kärlek i luften och du är plötsligt luftburet allergisk.
 • Vågen: Du är stressad och behöver en paus från ditt jobb.
 • Skorpionen: Kreativiteten flödar!
 • Skytten: Bjud hem folk istället för att gå ut.
 • Stenbocken: Tillbringa tid med människor som inte dömer dig för dina misstag.
 • Vattumannen: Släpp dina star-wars dvd:er.
 • Fiskarna: Uppdatera din look.

Läs hela veckans horoskop nedan!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, nu ligger fokus på dig och ditt. Under veckan kan det vara bra för dig att avskärma dig lite och fokusera på ”den större bilden”. Nu har du helt enkelt inte tid att slösa på en öl med någon, eller en yogaklass du egentligen inte vill ta. Ghosta alla du känner och satsa istället på att planera och förverkliga dina personliga mål.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, äkta vänner förlåter det mesta. Under veckan har du svårt att få ordning på det sociala, för hur mycket du än vill hänga med på någon kul AW kommer du ändå försent och missförstår vad det egentligen var du skulle ta med. Det kan bli svårt för dig att visa dina vänner vad du egentligen känner för dem just nu, men glöm inte att du är en klippa och att människor litar på dig, även om du råkar fucka upp och dubbelbokar.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, även denna vecka fortsätter på karriärbanan. Nu är det viktigare än någonsin att du har koll på vad du behöver få gjort, för du är med vimsig än någonsin. Se till att du har påminnelser på mobilen redo, och att du planerar veckan väl. Annars skriker prognosen nämligen försenade inlämningar och mail som hamnar i skräpposten.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, nu måste du ta ett steg utanför boxen för att se hela bilden. Det verkar som att du varit lite väl investerad i någon annans liv på senaste, vilket leder till att du under veckan behöver sätta dig själv överst på prio-listan. Tänk över vad du behöver i livet just nu för att vardagen inte ska bli rakt av outhärdlig. Det kan även vara dags för dig att ta ett beslut, något som stressar dig en del. Meditera!


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, någon väntar på din uppmärksamhet. Eller på att du ska sluta hetsringa. Just nu är du kanske i en halvskakig fas med någon där ett förhållande lider mot sitt slut, eller väntar på att få ta fart. Veckan kommer med en dos romantik och du som vill ta något till en mer seriös nivå med någon har goda möjligheter. Om du är sugen på att dumpa passar lördag ganska bra för det.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, du kan inte vara mästaren av allt. Och även om det gnager i dig, så kommer veckan med information du antagligen redan hade full koll på: ingen kan ”lära sig” kärlek. Att navigera dejtinglandskapet är inte lätt, och perfektionisten inom dig är mer frustrerad än någonsin. Ta ett steg tillbaka och chilla, eller fokusera på den biten du någorlunda kan bemästra: sexet.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, nu är rutiner verkligen pelaren i alla delar av ditt liv. Att folk ens har mage att ringa dig och försöka vara spontana just nu är bortom dig. Nu behöver du kanske en timeout från jobbet, för annars ser det ut som att du överarbetar dig själv. Har du någon på kroken ser saker även ut att bli lite seriösare under veckan, så håll utkik efter signaler.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, veckan är början på en pånyttfödelse för din kreativitet. Om den ska flöda en tid framöver? Ja. Du får en otrolig boost när det kommer till skapande, och speciellt om du kan koppla det till ditt yrke på något sätt. Helt perfekt tid för dig som vill lägga lite energi på att färdigställa en portfolio eller något gammalt projekt som hamnat i skymundan när vardagen kommit emellan.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, under veckan dippar du energimässigt och vad passar då bättre än att gå i ide och stanna hemma några kvällar? Bjud över folk hem till dig istället för att gå ut, vilket även passar din ekonomiska situation just nu. Att spara pengar kommer nämligen vara en prio, så att sedan kan lägga dem på något du faktiskt behöver.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, veckan kommer bli aningen frustrerande. Allt flyter inte riktigt på så smärtfritt som du skulle önska, och missförstånden ser ut att bli många. Pigga upp humöret med en romantisk middag hemma, eller bara genom att umgås lite extra med familljen. Det kan vara viktigt för dig att tillbringa tid med människor som inte dömer dig just nu.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, se veckan som en chans för dig att omvärdera din relation till det materiella. Det kan till exempel vara dags för en rensning bland dina lådor, och osentimentalt blir det inte. Även om det är svårt att skiljas från gamla prylar får du inse att det är just det de är: gamla prylar. Ta ett foto av dem och gå vidare. Att leva mer minimalistiskt är faktiskt inne tjugotjugo.

Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, grattis! Veckan blir startskottet för din tid, något som märks. Nu är det många som söker din uppmärksamhet, och inte helt oväntat ser upp till dig. Även om du blir lite osäker i ledarrollen bör du ta din chans och anta utmaningen, nu får du nämligen bestämma mer. Det kan även vara en bra tid för att uppdatera din look lite, så planera och inhandla din vårstil.