in

Veckans horoskop: 17 – 23 augusti

becca tapert GnY mW1Q6Xc unsplash 1
Foto: Becca Tapert / Unsplash

Under veckan behöver någon smöra lite extra för att knyta viktiga kontakter. Någon annan behöver reda ut en del familjerelaterat och en tredje ska lägga undan sin mobil. Nyfiken på vad veckan har att erbjuda dig? Veckans horoskop är här! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Tro på dina idéer och slutför ett projekt.
 • Oxen: När hade du senast ett samtal om viktiga saker med en familjemedlem?
 • Tvillingarna: Lägg undan mobilen!
 • Kräftan: Fortsätt kämpa trots dina motgångar.
 • Lejonet: Acceptera ovissheten.
 • Jungfrun: Prioritera din hälsa, speciellt din sömn.
 • Vågen: Dags för dig att networka.
 • Skorpionen: Låt inte rädslan för att misslyckas stoppa dig.
 • Skytten: Hoppet är det sista som lämnar människan!
 • Stenbocken: Du klarar faktiskt inte allt på egen hand.
 • Vattumannen: Sugen på sensommar-romantik?
 • Fiskarna: Du behöver disciplin.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, under veckan bör du tro mer på dina idéer. De är nämligen bättre än du tror! Nu är ingenting omöjligt, så lämna ingenting halvgjort. Ta tag i att faktiskt slutföra något kreativt projekt, även när det känns lite svårt. Din kreativitet når nämligen sin peak just nu.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, när spenderade du senast lite tid med en familjemedlem? Veckan är här för att påminna dig och familjens värde, även den självvalda. Det kan ha varit en del bråk och skav på den fronten på senaste, men nu är du mer benägen att ha meningsfulla samtal som bygger en stabilare grund inför framtiden.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, under veckan behöver du lägga undan mobilen för en gångs skull. Vad har du lovat dig själv att göra men sedan skjutit på i månader? Det kanske är den där boken som verkar så bra men som du aldrig påbörjat. Eller så behöver du plugga lite.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, du är inte direkt kingen på att hantera motvind. Snarare tvärtom, men under veckan får du chansen att bevisa motsatsen. Nu behöver du fortsätta din egen väg mot målet, även när du misslyckas och fuckar upp lite på vägen. Ibland blir något bara ännu bättre av att det tar lite tid.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, under senaste tiden har självkänslan svajat en del. Kanske känner du dig lite rädd inför framtiden, och funderar mycket kring vem du är och vem du vill vara. Det kan finnas en stor press hos dig just nu på att ”bli något”. Chilla! Det gör inget att du inte vet exakt hur allt ska gå till. Försök att acceptera ovissheten.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, under veckan behöver du lite lugn och ro. Du känner dig lätt överväldigad just nu, få inte dåligt samvete för att du inte kan gå all in i allt du gör. Det kan vara dags att ställa in större planer och försöka lätta lite på arbetsbördan. Prioritera din hälsa, speciellt din sömn.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, nu har du riktigt goda chanser att knyta kontakter med människor som kan ha en stor positiv inverkan på ditt liv. Slå på charmen och ”networka”, hur töntigt det än må kännas. Ingen gör det ju så bra som du. Det finns också potential för den som är ute efter ett nytt socialt sammanhang, med lite mer kvalitativ vänskap.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, under veckan måste du inse att du faktiskt inte är så himla tuff som du vill verka. Även du är superrädd för andras åsikter och att misslyckas. Men låt inte det stoppa dig från att ens försöka. Det är dags att du ger dina drömmar en ärlig chans, även om det kan kännas läskigt.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, hoppet är det sista som lämnar människan. Under veckan är det viktigt att du vågar ha lite tillit till tidens kraft. Just nu kanske saker i ditt liv känns oklara eller svåra, men du är väldigt nära lite större möjligheter på mer än en front. Så håll ut och acceptera att det kan kännas lite segt just nu.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, veckan kommer med flera viktiga lärdomar kring att öppna upp och dela med sig av saker som känns svårt. Det kommer upp frågor kring självständighet och tillit. Du har varit en riktig stjärna på senaste tiden, men det är svårt att hålla fanan högt på egen hand. Luta dig tillbaka i någon annans famn och inse att vi är bättre tillsammans.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, se dig omkring. Har du på senaste tiden träffat någon ny, som faktiskt betyder mer än du trodde att hen skulle göra? Veckan är perfekt för dig som vill lära känna någon lite bättre, och det finns goda möjligheter för nya människor att ta större plats i ditt liv. Perfekt tid om du är ute efter lite sensommar-romantik.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu behöver du lite starkare disciplin. Du har goda chanser att få mycket gjort under veckan, men då behöver du verkligen dedikera ditt fulla fokus på uppgiften. Mot slutet av veckan inleds en period som kommer att handla om dina relationer, så varför inte rivstarta med en romantisk middag?