in

Veckans horoskop: 16 – 22 november

dan russo adkrsIr 0iw unsplash 1
Foto: Dan Russo / Unsplash

Under en mörk vecka i november kommer någon att sukta efter lyx, medan en annan ska smida planer i tysthet. Nyfiken på vad veckan har att erbjuda just dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Är det du, Leif GW?
 • Oxen: Bekänn din eviga kärlek! Gör det bara.
 • Tvillingarna: Tji fick du.
 • Kräftan: På schemat står en dyr kruka och en nyförälskelse.
 • Lejonet: Du är Sveriges hetaste mixolog.
 • Jungfrun: Köp ett TP!
 • Vågen: Vad gör det om hundra år?
 • Skorpionen: Du suktar inte bara efter lyx, du förtjänar det.
 • Skytten: Du tror på dig själv!
 • Stenbocken: Du smider planer i tysthet.
 • Vattumannen: Dina vänner vill ha din uppmärksamhet, samtidigt som du söker bekräftelsen hos en äldre person.
 • Fiskarna: Du utstrålar självsäkerhet!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, under veckan inleder du en period av sökande. Det kan absolut innebära att du googlar varenda konspirationsteori du kan komma över, fullt övertygad om att du faktiskt skulle kunna bli en otrolig kriminolog. Veckan kan även erbjuda lite trevligheter på sexfronten och att det hettar till i sovrummet är inte omöjligt.

Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, att påstå att du nu inleder en emotionellt intensiv period är inte en överdrift. Under den här veckan sker ett skifte där du hälsar ditt nya jag välkommen! Ett nytt jag som skiter mer i vad andra tycker, och som inte räds lite förändring. Det här kan vara något högst positivt för dig. Kanske väljer du att lita på någon ny, eller så bestämmer du dig för att bekänna din eviga kärlek för någon?


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, det ligger en tung kärleksdimma i luften. Du som febrilt kämpat med att övertyga dina kompisar om att det är så chill att vara singel under coronapandemin har nu börjat swipe:a på Tinder som aldrig förr. Du är kär i kärleken, samtidigt som du kanske inte riktigt vet vad du vill? Även om du inte har en specifik person i tankarna är du inne i en lite ”partnergalen” period just nu. Hah! Tji fick du.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, vem har sagt att man inte kan blanda jobb och njutning? Du går nu in i en av årets mest upptagna perioder, och det kan kännas som ett skämt att tänka att du skulle få tid över till något kul. Men, skam den som ger sig! Under veckan har du goda möjligheter att ägna dig åt kreativa saker mest för skojs skull. Sträckkolla en serie? Check. Shoppa keramik online? Check. Instastalka en crush? Check.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, under veckan inleder du en period där fokus ligger på att du ska leka av dig. Din vanliga huvudsyssla – festa – kan kännas svår just nu, men du får hitta sätt att ta klubben hem till dig. Kanske testa att göra riktigt satsiga drinkar hemma? Eller arrangera ett quiz över Zoom tillsammans med dina vänner?


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, veckan spenderas föga förvånande: i hemmet. Skräll! Nej men nu är det faktiskt dags för dig att göra hemmet till en plats för avkoppling och lugn. Kanske kan du investera i snittblommor, ett doftljus eller något annat som mjukar upp atmosfären. Du känner också ett stort sug efter intellektuell stimuli just nu, så klicka hem ett nytt TP.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, under veckan tänker du mycket på detaljer. Kanske övertänker du saker och ting lite väl mycket nu? Du behöver liksom inte ha ångest över ett sms som råkade skickas utan rätt emoji. För vad gör det om hundra år? Under veckan tar du även goda ekonomiska beslut. Om detta innebär ett köpstopp eller en ny kappa är upp till dig.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du fullkomligt strålar! Din självkänsla är lite extra på topp och du känner dig förtjänt av lyx. Hur ska man kunna ägna sig åt selfcare utan en skön sheetmask kan man fråga sig? Du har ingen aning. Veckan bjuder på chark, bubbel och bad. Även om det blir något i din budgetklass.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu ligger allt fokus på en person och en person endast. Dig såklart! Ditt kärleksliv kommer kanske stå still ett tag, men du kunde inte brytt dig mindre. Du är upptagen med att vara självupptagen, vilket är helt rätt för dig just nu. Veckan är perfekt för dig som vill satsa på ett nytt projekt. Nu vågar du äntligen tro på dig själv.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, nu ligger du lågt. Veckan blir lugn, men det innebär självklart inte att du är stillastående. Du kanske bara inte skriker högt om dina framsteg, utan väntar snarare på det perfekta tillfället för en lansering eller andra mer publika tillkännagivanden. Det enda som egentligen spelar någon roll är dina vänners bekräftelse, och den får du med råge.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, att du är populär är knappast en nyhet. Men nu blir du plötsligt upptagen med att vara populär. Något som gick lite fel på jobbet får du en ny chans att rätta till, samtidigt som du parerar olika promenad-dejter och Facetime-samtal med vänner som söker din uppmärksamhet. Det kan även finnas en äldre person med i bilden, som du har lite extra tycke för.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu har du målet i sikte. Efter en tids betänketid har det nu blivit mer uppenbart vad du egentligen vill ägna dig åt – i alla fall för en tid framöver. Den här veckan inleder en period med mycket fokus på din karriär, och kanske måste du axla mer ansvar överlag. Det kommer gå utmärkt, du utstrålar mer trygghet och självsäkerhet just nu.