in

Veckans horoskop: 16 – 22 mars

Veckans horoskop 16 – 22 mars
Foto: Christina @ wocintech / Unsplash

Under veckan ska någon bli vegetarian, en annan ska jobba på sina relationer och en tredje ska göra en mental utlandsresa. Nyfiken på vad veckan har att erbjuda just dig? Läs veckans horoskop! Mer

 • Väduren: Skicka ett kärleksfullt sms för att visa din uppskattning!
 • Oxen: Utmana dina gamla rutiner med en ny podcast.
 • Tvillingarna: Låt dina vänner inspirera dig!
 • Kräftan: Någon av dina vänner behöver dig lite extra.
 • Lejonet: Res till ett annat land. Mentalt alltså.
 • Jungfrun: Sluta plåga dig själv med att stalka ditt ex på Instagram.
 • Vågen: Jobba på dina relationer.
 • Skorpionen: Du blir vegetarian.
 • Skytten: Du får gå på dejt i juni! Håll ut.
 • Stenbocken: Städa ditt skafferi.
 • Vattumannen: Flörta loss!
 • Fiskarna: Se över din ekonomi.
väduren stjärntecken

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, under veckan blir det lättare att se saker ur en mer optimistisk synvinkel. Ditt nyvunna självförtroende kan resultera i några djärva drag och smått impulsiva beslut, men det är faktiskt inte helt fel att gå på magkänslan nu. Passa på att lyfta människorna i din omgivning, inte bara dig själv. Ge din bästis ett peptalk och skicka ett kärleksfullt sms till någon du varit dålig på att höra av dig till.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan spenderas i hemmet. Och ja, det gör den väl för de flesta under tider som dessa. Men för dig innebär detta en möjlighet att utforska nya sätt att stimulera dig intellektuellt på, kanske behöver du uppdatera ditt podcastbibliotek eller börja läsa en ny tidning? Försök att finna trygghet i att stanna hemma, och unna dig lite selfcare-mys.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, veckan blir lite skakig. Du känner dig kanske lite extra känslig just nu, och övertänker det mesta. Försök bära med dig att din vilda fantasi till viss del saknar fäste i verkligheten. Om något känns för jobbigt bör du fokusera på något annat och det här är en väldigt inspirerande tid för ditt arbetsliv. Dina vänner kan ta dig långt så tillåt din omgivning hjälpa dig tänka utanför boxen.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, veckan blir ett startskott för en härlig tid för dig karriärsmässigt. Du känner dig mer manad att ta tag i projekt som kanske legat på is ett tag, eller rent av påbörja något nytt. Ta för dig och dröm stort! Men glöm heller inte bort människor runt dig, du kommer nämligen behöva vara lite extra ”mom-friend” under veckan. Någon av dina vänner kanske behöver dig lite extra.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, under veckan välkomnar du en nyvunnen nyfikenhet inför livet! Det här är den perfekta tiden för dig att nörda ned dig i något intresse, eller lära dig något nytt. Många är hemma i dessa virus-tider, men det behöver inte stoppa dig från att upptäcka världen. Res till andra länder via böcker, matlagning och tv-program, men kanske helst inte med flyg eller tåg just nu.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, vissa saker vill man bara inte veta. Under veckan övertänker du något, och det finns en chans att det rör sig om ditt kärleksliv. Försök att inte ligga vaken och snoka på någons Instagram för att lägga mentala pussel, det gynnar ingen förutom din ångest. Utnyttja din detektiv-anda till att istället ha ett Sherlock Holmes-maraton, om du ändå ska vara i karantän.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, veckan blir startskottet för en tid som ska komma att handla mycket om dina närmsta relationer. Det är dags för dig att investera lite i dina bästisar! Hör av dig till någon du inte träffat på länge och bjud hem på middag. Det är också en bra tid för att jobba på kärleksrelationer, så om du funderat på något som kanske inte flutit på helt felfritt kan det vara rätt tid att ta upp problemet utan att väcka allt för starka känslor.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, i sådana här sjukdomstider är det lätt att börja reflektera över hälsan. För din del handlar det väl inte om något så storslaget som att börja jogga, men om du varit sugen på att testa att köra vego en vecka så kan du inte pricka mer rätt vad gäller tidpunkt. Du har större chans att lyckas hålla rutiner i det långa loppet om du sätter igång just den här veckan.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, om det inte vore för att de flesta kultursammanhang stängt ner för ett tag eller avbokat event skulle detta kunnat bli en riktig ”ge sig ut på stan vecka”. Men räds icke – det kan bli kul ändå. Du känner dig lite extra lekfull nu, och tar mer än gärna initiativ till att få saker att hända. Kan det bli en spelkväll med några vänner kanske? Eller slentrianmässigt swipeande på Tinder tills du matchar med någon du får gå på dejt med först i juni?


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, nu är det dags för en timeout. Även om det kryper i hela kroppen bara av tanken på att ligga hemma hela veckan och göra så lite jobb som möjligt är risken att sådant blir fallet. Du behöver ta hand om dig själv nu, och främst lyssna till dina fysiska behov. Och du kommer säkerligen lyckas känna dig produktiv ändå. Det finns väl alltid ett möbelarrangemang som kan förbättras eller skåp som kan rensas.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, veckan har goda romantiska utsikter. Det blir lättare för dig att känna dig förstådd av människor nu. Om du lär känna någon ny får du kanske känslan av att ni klickar på ett lite mer speciellt sätt. Det här är en perfekt tid för dig att våga ta initiativ och flörta lite, så ge dig ut (metaforiskt talat) och se vad som finns på marknaden!


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, först och främst en beklagan ifall din ekonomi har tagit en smäll av senaste tidens oroligheter. Men! Veckan är som klippt och skuren för lite budgetering. Nu behöver du klura ut hur du på bästa sätt kan spara lite extra pengar, och om du kan försöka hålla dig till en och samma budget varje månad. Vissa skulle kunna kalla det ”ett mirakel” om du av alla skulle lyckas ro hem något sådant, men under veckan är ingenting omöjligt.