in

Veckans horoskop: 16 – 22 januari

alexandra fuller wkgv7I2VTzM unsplash
Foto: Alexandra Fuller / Unsplash

Nyfiken på vad som väntar dig de kommande dagarna? Veckans horoskop är här!
Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Det blir en spännande vecka!
 • Oxen: Du sår frön.
 • Tvillingarna: Utmana dig själv.
 • Kräftan: Du behöver rannsaka dig själv.
 • Lejonet: En ny person gör entré i ditt liv!
 • Jungfrun: Du behöver ordning och reda.
 • Vågen: Kom igång med ett kreativt projekt.
 • Skorpionen: Är det dags för en flytt?
 • Skytten: Nu är du bra på att koncentrera dig.
 • Stenbocken: Du nås av viktig information.
 • Vattumannen: Nu känner du dig pepp på livet!
 • Fiskarna: Börja meditera och skriv dagbok.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, snacka om flyt! Veckan inleds med en svår uppgift. Det ser ut att handla om något på karriärfronten som kräver mycket energi, men så länge du är beredd att lägga lite extra tid på saken är det inget att oroa sig över. Senare under veckan börjar du fokusera på något helt nytt. Det här blir en inspirerande tid, och du får möjligheten att röra dig i nya sociala sammanhang med likasinnade personer.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, nu ökar du takten. Veckan inleder en tid som till stor del kommer handla om långsiktiga mål och ambitioner. Det här är en utmärkt vecka för den som vill göra framtidsplaner – nu sår du frön som du kan skörda senare. Det här kan innebära att projekt inleds, att du kläcker smarta idéer eller inleder ett nytt kapitel i karriärsboken.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, är du redo för ett äventyr? Veckan är här för att ta med dig ut på tur! Nu får du se nya vyer. Det kan handla om att du faktiskt åker på en resa, eller att du utforskar nya miljöer där du redan befinner dig. Det här är en bra tid för att byta rutiner och utmana dig själv. Det behöver inte vara särskilt avancerat, utan den kan handla om småsaker i vardagen som att testa nya recept eller läsa en bok ur en annorlunda genre.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, du behöver rannsaka dig själv. Nu har du grubblat över dina relationer ett bra tag, och har svårt att fokusera på annat. Under veckan får du några viktiga insikter gällande dina nära relationer, och du behöver fundera över din roll i det hela. Mot slutet av veckan blir det dock lättare att se saken rationellt, och du förstår vilka förändringar som behöver göras.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu är det dags för dig att lägga lite energi på dina närmsta! Det här är en perfekt vecka för att få till lite kvalitetstid med en bästis eller för att överraska en partner med en dejt. Det finns även en möjlighet att du knyter nya kontakter – en ny person som gör entré i ditt liv kan få stor betydelse nu.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, under veckan får du den nystart som krävs för att komma igång med rutiner och struktur i vardagen. Ställ väckarklockan, var ordentlig med att göra matlådor och köp en ny kalender. Det kan låta hur torrt som helst, men nu behöver du lite ordning och reda.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, veckan kommer med spännande möjligheter. Det här är en fantastisk tid för nya projekt, framför allt de som ger dig utrymme att uttrycka dig kreativt! Det här är en chans för dig att faktiskt ta steget och börja med något du länge funderat på att göra. Det kan handla om allt från att ta en keramikkurs, till att pitcha en idé för din chef.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, vad behöver du? Under veckan kommer du i kontakt med djupt rotade känslor gällande trygghet, och det blir svårt för dig att blunda för vissa behov. Det här är ett bra tillfälle att reflektera kring vad du vill få ut av dina nära relationer, och hur du kan jobba för att få dem att funka. I övrigt kan veckan till stor del handla om din boendesituation, är det dags att planera en flytt eller möblera om kanske?


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, du är riktigt skarp nu! Veckan kommer med en energiboost och du är piggare än någonsin. Det här blir alltså en utmärkt vecka för uppgifter som kräver stor koncentration, och där din analytiska förmåga får skina lite extra. Du ser även ut att kunna komma på en och annan bra idé, och det kan vara läge för dig att börja planera ett större projekt. Slutet av veckan blir riktigt bra för ditt sociala liv och det finns en chans att du introduceras till nya spännande personer.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du har en intensiv vecka framför dig. Det är mycket som händer nu, både i jobbsammanhang och i privatlivet. Veckan lämpar sig extra bra för researcharbete, och du kan mycket väl få reda på intressant information som kan vara viktig. Detta gäller även på ett personligt plan där du kan få insikter i eventuella destruktiva beteenden, vilket i sin tur ger dig en möjlighet att gå till botten med relationsproblem.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, grattis! Veckan är här för att inleda din säsong – nu är det din tur att skina! Det blir en hektisk tid, men du känner dig energisk och pepp på livet. Det här är en bra vecka för den som vill göra förändringar på ett personligt plan, vilket gäller allt från en uppdatering av din look till att anamma ett nytt tankesätt.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu behöver du vända dig inåt för att hitta svar. Det här är en tid för att lägga fokus på att vara i kontakt med dina känslor, välmående och återhämtning. Fundera på vad du behöver för att känna lugn och hur du kan göra för att minska stress i vardagen. Det här är ett bra tillfälle för dig att komma igång med nya rutiner som kan få dig att känna efter mer. Börja meditera och skriv dagbok!