in

Veckans horoskop: 16–22 december

Veckans horoskop 16–23 december
Källa: Kira auf der Heide / Unsplash

Någon ska ha mer ”meningsfulla samtal”, medan en annan har livets sexigaste vecka. En tredje ska hålla sig borta från att argumentera kring politik med en farbror och en fjärde vill verkligen stå ut från mängden. Nyfiken på vad du har att vänta dig under en av decenniets sista veckor? Veckans horoskop är här med all info du kan tänkas behöva. Mer

 • Väduren: Det blir en ”unika-tjejen” vecka.
 • Oxen: Du vill träffa nytt folk!
 • Tvillingen: Allt är som vanligt, tråkigt det vill säga.
 • Kräftan: Pussa på någon! Det kan mycket väl bli ni forever.
 • Lejonet: Sexuell frustration? DU?
 • Jungfrun: Du blir till en ny person, optimisten i dig väcks till liv.
 • Vågen: Och det blir en… sexig vecka.
 • Skorpionen: Snälla bråka inte om politik med din farbror.
 • Skytten: Tursam är bara förnamnet!
 • Stenbocken: Allt är underbart och en flört ej utesluten.
 • Vattumannen: Ingen klarar sig ensamt fullt ut, inte ens du.
 • Fiskarna: Du har mer meningsfulla samtal.

Läs hela veckans horoskop nedan!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, veckan kan bli lite blandad för din del. Å ena sidan vill du gärna omge dig av människor och hänga lite extra med dina vänner. Å andra sidan blir det extra viktigt för dig att stå ut lite, och att du spelar djävulens advokat är inte helt otippat. Du vill vara den typiska ”unika tjejen”, och att stå ut från alla normies står högst upp på din prio-lista. Chilla! Du är unik. Men speciell, det är alla.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan är faktiskt toppen för att lära känna lite nya människor. Du har ett otroligt driv inom dig nu, och tvekar inte inför att använda det till att knyta lite nya kontakter. En helkväll med en person du aldrig träffat förr eller helt enkelt bara lite bonding med en kollega du trodde var pisstråkig? Oavsett vad kommer veckan bjuda på det oväntade, och även oväntat som i oväntade humörsvingningar så var aktsam.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, vardagliga ting tråkar ut dig mer än någonsin. Nu blir det viktigt för dig att allt har ett syfte, både allmänna saker och händelser såsom relationer. Du vill ut och testa nytt, samtidigt som trygga punkter känns viktigare än någonsin. Det kan bli en jobbig blandning mellan att du känner ett lojalitetsbehov till vissa personer, samtidigt som du på andra plan vill gå vidare och upptäcka nya personer och nya sidor av världen. Ta det lugnt! Ett steg i taget.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, nu har du bäst chans på hela året att ingå en ny relation! Så om du dejtat någon under en längre period eller bara haft span på någon ett tag, så är det dags att lägga in en stöt. Nu kommer det bli enklare för dig att lösa konflikter också, så om det finns ett problem inom någon av dina nära relationer kan det vara en god idé att faktiskt våga konfrontera konflikten och reda ut den.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, kan det vara så att du känner dig lite kärlekskrank? Du suktar efter kärlek i alla medier, att se ”Love actually” tre gånger på en vecka känns inte alls osunt. Det positiva är att nya människor du träffar nu har en god chans att stanna i ditt liv lite längre än vanligt. Det finns också en stor chans att du känner dig lite sexuellt frustrerad, men det är ingen fy skam. Ni lejon med partner kan nämligen förvänta er en het vecka med er käresta.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, allt känns lite enklare. Även om vardagen tickar på och du kan känna dig lite tröttare rent fysiskt är saker och ting lite roligare än vanligt. Jobbet känns inte lika tungt att ta sig till, och även om mornarna är mörka är dem på nåt sätt… mysiga? Även om du kan tyckas vara en evig pessimist lyckas du se det positiva i det mesta under veckan, och det gör dig gott.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, du får en riktigt sexig vecka. Om du har en partner tar du gärna ut hen på dejter, och kanske uppnår ni den där gulliga nykära känslan med hjälp av lite glögg? Om singellivet levs, ja då blir det bra ändå. Även om du kanske har det lite svårt för att ta dig ut kan det bli riktigt bra om du faktiskt orkar, och att träffa din nästa stora kärlek på en offentlig plats som en bar eller liknande är inte omöjligt.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, du kommer märka hur veckans genomgående tema är trygghet. Nu vill du bara närma dig personer som faktiskt ser dig för den du är, och ytligheter känns extra avtändande. Det här kan bli en vecka då mer intellektuella samtal kring större frågor som politik eller liknande kommer upp med familjemedlemmar, och att vara fredsförmedlare har aldrig riktigt varit din grej. Stå upp för din sak men gå inte på för hårt, det kan få jobbiga konsekvenser längre fram.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, under veckan är du extra tursam. Om du ska pitcha en idé på jobbet, skrapa en trisslott eller spela på lotto spelar ingen roll. Du har de flesta ekonomiska faktorer på din sida nu, så att göra en investering kan vara ett smart drag. Tur har du i alla fall. Speciellt frodas du i sociala sammanhang där du får styra och ställa lite, så att fixa ihop ett gäng och planera en heldag med vänner eller familj kan bli riktigt lyckat.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, veckan blir fantastisk. Du fylls av ett otroligt självförtroende och att ta plats på arbetsplatsen eller ta beslut blir ingen match. Allt känns plötsligt supertydligt, att bestämma har aldrig känts så naturligt. Befinner du dig i större sammanhang med vänner eller bekanta under veckan är chansen stor att du verkligen njuter loss, och att du flörtar till dig någon nice är inte heller uteslutet.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, även om senaste tiden har varit lite ensam så kommer nu en vändning. Du kanske har känt lite ”de bryr sig, men inte på riktigt” och varit trött på allt det ytliga på senaste. Men under kommande vecka kommer människor bli mer benägna att sträcka ut en hand och närma sig dig, och det uppskattas. Om en nära vän erbjuder hjälp, ta emot den. Det kan vara mer behövligt än vad du tror.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under kommande vecka drar du dig undan lite. Människor kommer kanske känna att du är lite svår att nå för tillfället, vilket kan ställa till det i en nära relation. Å andra sidan är chansen stor att människor du faktiskt tar dig tiden att lägga energi på, kommer vara värda den. Du har mer meningsfulla samtal nu, speciellt med vänner. Det kan bli en del ”ensam i ett rum fyllt av människor” känslor, men du tar dig igenom det.