in

Veckans horoskop: 15 – 21 november

levi guzman zdSoe8za6Hs unsplash 1
Foto: Levi Guzman / Unsplash

Veckan bjuder på en hel del dramatik för vissa, medan andra har roliga överraskningar att vänta. Nyfiken på vad som gäller för dig? Läs veckans horoskop! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Nu handlar det om cash.
 • Oxen: Lyssna på dig själv.
 • Tvillingarna: Du behöver vila ut och återhämta dig.
 • Kräftan: Det finns inte ett bråk du inte kan lösa.
 • Lejonet: Är det kanske dags för nya utmaningar?
 • Jungfrun: I slutet av dagen är det faktiskt upp till dig.
 • Vågen: Nu kan du inte blunda för sanningen.
 • Skorpionen: Du är på humöret!
 • Skytten: En lång att göra-lista kommer och knackar på.
 • Stenbocken: Det blir i alla fall inte tråkigt!
 • Vattumannen: Det blir riktigt tufft, men du kommer kunna gå vidare.
 • Fiskarna: Våga var spontan.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, under veckan behöver du fokusera på din ekonomi. Nu måste du vara noga med att hålla din budget, annars kan det bli stressigt. Veckan kan även komma med överraskningar, kanske får du pengar tillbaka för något du glömt att du lagt ut för? Håll utkik efter möjligheter att stabilisera din ekonomi.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, det blir en känslostark vecka. Du överväldigas extra lätt, och börjar kanske gråta för minsta lilla. Nu nås du av viktiga insikter rörande dig själv och vem du är. Ta vara på dem! Det här är en tid för att lyssna inåt. Det kanske är dags att du prioriterar dig själv före andra nu?

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, nu får det väl ändå vara nog? Den senaste tiden har du tagit ut dig själv på sätt som knappast kan vara mänskliga. Veckan är här för att dra ner dig på jorden. Nu är det dags för vila. Boka av och boka om, släng dig på soffan och låt tankarna vila. Nej, att mejla efter fem är inte tillåtet! Skriv dagbok istället.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, veckan kretsar kring ditt sociala liv. Det här kan bli ett tillfälle för dig att reflektera lite kring vänskap och umgänge. Vilka är det egentligen du umgås med? Hur påverkar det dig? Det kan även uppstå konflikter i din vänskapskrets nu, som du med din feta empati kommer kunna medla i.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu blir det seriöst. Under veckan funderar du en hel del över framtiden, och du kommer definitivt känna av förändringens vindar. Kanske är det dags för ett kapitel i ditt liv att ta slut, för att ge rum åt ett annat? Det kan mycket väl handla om karriär, men du kan vara lugn i att du är på rätt spår.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, i slutet av dagen är det faktiskt upp till dig. Att förverkliga dina drömmar alltså. Det finns en sak som du länge drömt om, men fortsätter trycka undan och skjuta upp. Det kan handla om en längre resa, en stor flytt eller en utbildning du velat gå. Huvudsaken är att drömmen inte är så långt bort som den verkar, men att du är den enda som kan förverkliga den.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, nu kan du inte längre blunda för sanningen. Något blir väldigt uppenbart under veckan, och du konfronteras med en situation som kan kännas överväldigande. Innerst inne har du en rätt stark känsla för vad som är rätt och fel – du behöver bara agera på den. Ignorans tar dig inte särskilt långt nu!

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Käre skorpion, relationsbåten är ute på riktigt stormiga vatten nu. Under veckan tvingas du reflektera mycket kring relationer, framförallt din egen roll i dem. Är du en schysst partner? Vad kan du jobba på? Veckan kommer även göra dig på ett himla humör, och du vänder snabbt i dina känslor. Kanske gör det dig redo att äntligen komma över något, eller så ångrar du allt och blir störtförälskad från ingenstans.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu kan du inte fly vardagen längre. Den trycks nämligen rakt upp i ditt ansikte. Alla uppgifter och ärenden du skjutit på har kommit ikapp dig. Det är bara att slå dig ner och göra en plan. Jobba långsamt men metodiskt nu, tar du lite i taget blir det mindre stressigt.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, tillvaron är riktigt skakig just nu – för alla andra kanske, men inte för dig! Du njuter av att vardagen blir lite dramatisk, det är en välbehövd krydda. Det här blir en riktigt bra vecka för dig. Den kan som sagt bli lite dramatisk, och i så fall är det ditt dejtingliv som skakas om. Men tråkigt blir det i alla fall inte!

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, spänn fast dig. Det blir nämligen en tuff vecka. Nu går du tillbaka i gamla minnen och det kan mycket väl röra upp en hel del känslor. Familjebråk och gammalt trauma kan komma upp till ytan, och du får svårt att se saker ur ett rationellt perspektiv. Även om det är svårt kan det vara en ögonöppnare. Du får chansen att bearbeta saker ordentligt nu.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, veckan kan bli riktigt speciell. Det rör sig om oväntade möten, kanske kan en främling bli till vän? Nu gör du rätt i att vara flexibel och spontan, häng med de nya kollegorna på en AW även om du inte känner dem så bra! Det finns också en chans att du nås av värdefull information som kan bli viktig för dig.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.