in

Veckans horoskop: 15 – 21 mars

docusign TRUpNFYtyyA unsplash 1
Foto: DocuSign / Unsplash

Planeterna bjuder på en spännande vecka. Nyfiken på vad just du kan förvänta dig? Läs veckans horoskop! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Nu behöver du bli smidig som en katt!
 • Oxen: Ha tålamod, du kommer få som du vill.
 • Tvillingarna: Försök tänka lite kritiskt.
 • Kräftan: Nu lyckas du snacka dig till vad som helst.
 • Lejonet: Din inre gnista tänder till.
 • Jungfrun: Be någon om ursäkt och gå vidare.
 • Vågen: Helgen blir början på något spännande.
 • Skorpionen: Äntligen! Nu är det dags att ta sig samman.
 • Skytten: Ditt ego får sig en törn.
 • Stenbocken: Äntligen får du användning av dina nörd-kunskaper.
 • Vattumannen: Du behöver ta dig i kragen och inse att du faktiskt är en otrolig problemlösare.
 • Fiskarna: Vad hindrar dig från att hänge dig fullt ut?

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, under veckans dagar behöver du sköta saker och ting lite under radarn. Du har goda chanser att få din vilja igenom nu, men behöver anta en smidig approach. Snarare än att vara rakt på sak kommer du behöva insinuera vad du vill och låta budskapet hänga löst. Mot slutet av veckan får du ny energi och helgen ser ut att bli toppen!

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan blir det komplicerat under en gruppaktivitet. Kanske blir det lite tjafs med en kollega, eller en person som inte gör sin del av ett grupparbete. Det kan även handlar om att en vän inte delar dina åsikter, men nu behöver du bara hålla huvudet kallt. Du kommer få som du vill, din övertalningsförmåga är nämligen snäppet vassare just nu. Veckan kan även bjuda på något spännande på kärleksfronten!

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, nu blir du handlingskraftig! Du kanske har haft tankarna på framtid och karriär en del under senaste tiden, och nu får du chansen att verkligen komma igång med olika projekt. Veckan ser ut att bli spännande på karriärsfronten, och du har en optimistisk inställning under veckan. Men försök behålla lite kritiskt tänkande, och se upp för att bli utnyttjad.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, det här kan bli en riktigt bra tid för förhandlingar. Du lyckas övertyga i princip vem som helst under veckan, vilket du bör utnyttja till din fördel. Kanske kan det bli ett bra snack om din lön? Veckan kan även komma med goda nyheter för en relation. Det kan innebära en allmänt bra stämning mellan dig och en partner eller vän, alternativt att en ny kärlek blossar upp!

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, under veckans gång har du budget och pengar i tankarna. Det här kan vara ett bra tillfälle för dig att gå igenom detaljer i din ekonomi, finns det onödiga utgifter du skulle kunna spara in på? Mot slutet av veckan blir saker och ting lite mer lättsamma överlag, och du kommer märka att din inre gnista tänder till.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, du är redo att förlåta. Ibland behöver vi förlåta någon för vår egen skull, för att kunna gå vidare. Det här kan vara ett bra tillfälle att vädra något du burit på en längre tid, och kom ihåg att dina känslor är viktiga och bör tas seriöst. Du känner dig mer optimistiskt inställd under veckan, och en av dina nära relationer får en liten boost.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, veckan drar igång i ett trögt tempo. Du har svårt att fungera i din vardag just nu. Kanske upplever du frustration över att inte få utlopp för kreativitet, eller att du inte riktigt kommer igång med ett projekt? Mot slutet av veckan inleds dock en roligare tid, och nu blir det fullt fokus på relationer och romantik ett tag framöver!

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, nu får du äntligen ordning på lite detaljer. Veckan är toppen för att planera ett kreativt projekt, och nu ligger ditt fokus på förarbete och research. Det kan även vara dags för en storstädning, du kommer nämligen må skit av ett stökigt hem under veckan. Det här blir alltså ett tillfälle för dig att få ditt shit together.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu kan det tyvärr bli lite stökigt. Under veckan kan en konflikt mellan dig och en nära vän eller partner trissas upp, och nu blir ditt ego riktigt sårat. Du har svårt att se klart på saken, och risken är att du drar vissa förhastade slutsater och går på impuls. Nu är det viktigt att du kan ta dina egna känslor på allvar utan att förlora förmågan att se saken ur den andres perspektiv.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, under veckan kommer din tendens att grotta ner dig i ämnen väl till pass. Du får en otrolig kick i allt du gör, och det här blir ett tillfälle för dig att verkligen utnyttja din besatthet av ett ämne. Du får möjligheten att omsätta dina kunskaper om något i praktiken, vilket även ger din självkänsla en liten boost. Du vågar mer nu, och du kan lita på din magkänsla.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, veckan kan tyvärra komma att leverera ett bakslag på den ekonomiska fronten. Kanske blir det en utgift du inte hade räknat med, eller en insikt kring att du faktiskt lever över dina tillgångar. Som tur är inleds nu en period som präglas av ett mer flexibelt och lösningsorienterat tänk. Du kommer bli påhittig nog att lösa dina trubbel!

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, förändring är sällan bekvämt. Veckan pekar ut något i ditt liv som inte känns helt hundra, och kanske saknar du en grundtrygghet som hindrar dig från att satsa fullt ut på något? Du kommer tvingas reflektera mycket kring vem du är i förhållande till andra, och vem du vill vara. Det kan kännas lite hårt, men gör du arbetet som krävs kommer det gynna dig något enormt.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.