in

Veckans horoskop: 15 – 21 juni

katarzyna kos x9WWtbFhbO8 unsplash 1
Foto: Katarzyna Kos / Unsplash

Under veckan ska någon besöka ett ex, en annan behöver tyvärr auktionera ut en soffa. Nyfiken på vad veckan har för planer för just dig? Läs veckans horoskop! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Hjälp någon!
 • Oxen: Auktionera ut din soffa.
 • Tvillingarna: Sms:a inte ditt dumma ex.
 • Kräftan: Glöm inte att du är en empatisk person!
 • Lejonet: Dela med dig lite extra.
 • Jungfrun: Du må vara ansvars-kingen, men glöm inte att vila.
 • Vågen: Ghosta alla du känner!
 • Skorpionen: Du kommer till viktiga insikter.
 • Skytten: Se till att du är på samma plan som dina nära.
 • Stenbocken: Unna dig, gumman!
 • Vattumannen: Försök att inte missa viktiga möten.
 • Fiskarna: Besök ett gammalt ex.

Läs hela veckans horoskop nedan!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, under veckan får du lite extra energi. Utnyttja det till att vända dig utåt och försök hjälpa andra. Allt från ett gott råd till städhjälp passar bra nu. Under veckan inleds även en period med mycket missförstånd och kommunikationsbrist, speciellt inom familjen.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Kära oxe, under veckan behöver du ta tag i din ekonomi. Kanske är det dags för ett tappert försök att rädda sommarbudgeten, starta ett sparande eller auktionera ut dina möbler på tradera? Oavsett vad behöver du se över vad du faktiskt lägger dina pengar på.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, under veckan kombineras två riktigt starka känslor i en otrolig symbios som kan sluta lite hur som helst. Nämligen sentimentalitet och gränslöshet. Du ser tillbaka på svunna tider och blir kanske sugen på att återbesöka minnen från förr. Men försök stå emot! Sms:a inte ditt dumma ex.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, glöm inte att du är en empatisk person. Ofta suger du åt dig energier och stämningar utan att ens märka det själv, så var noga med att ha en omgivning som höjer dig. Annars finns risken att du känner dig utmattad av att umgås med människor som suger kraften ur dig. Under veckan behöver du vila, annars finns det en risk för social utbrändhet.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, veckan kommer med otroliga möjligheter för dig att få vara generös och givmild. Bjud din panka kompis på en bärs, swisha 100 kronor till en hemlös person eller donera pengar till Black Lives Matter-rörelsen. Oavsett vad är du på ett riktigt humanistiskt humör och kan själv få ut en hel del av att dela med dig lite extra.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, under veckan tar du på dig riktigt mycket ansvar. Kanske har du ett visst flyt just nu och känner för att pusha gränserna för hur mycket du faktiskt klarar av. Lifehack: gör inte det. Du behöver vila ibland, glöm inte det. Veckan kan bli riktigt virrig också, glöm inte att ställa alarm så du inte försover dig.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, ta din tid! Går du under jord med en pizza och Netflix i två dagar utan att svara på sms? Queen! Just nu behöver du utrymme för att ge din spiritualitet en chans. Under veckan är det okej att ghosta alla du känner för att låsa in dig med tarotkort.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, veckan kommer med en stark ”no bullshit”-effekt. Du fattar helt enkelt vad som inte längre tjänar sitt syfte för dig, och även om det kan bli lite tufft är det för det bästa. Just nu är det viktigt för dig att saker har en djupare betydelse. Att underhålla kontakten med ytliga bekanta känns till exempel inte lika relevant längre.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, hur går det med samspelet i dina nära relationer? Egentligen? Just nu kan det bli svårt för dig att relatera till andra, och risken finns att du dundrar fram i ditt tempo på ett taktlöst sätt utan att fånga upp små hintar som kan bli viktiga i längden. Stanna upp och se till att du är på samma plan som människorna i din närhet.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, det kan vara dags för lite selfcare. Om du varit uppkopplad till nyheter och sociala medier den senaste tiden kan det vara dags för dig att ta en paus. Försök hitta ett sätt för dig att hålla dig informerad utan att överkonsumera nyhetsflödet och låta psyket ta stryk. Nu får du frikort att göra vilken njutig grej du vill, unna dig!


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, under veckan förvandlas du till en idéspruta utan dess like. Nu lossar all sorts kreativ kramp, så satsa på att ge något du lagt på hyllan en till chans. Det kan bli svårare för dig att hålla scheman och struktur, försök att inte glömma bort viktiga möten nu.


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Kära fisk, om det går lite kärvt med kärleken just nu kan nyckeln till framgång finnas i en gammal relation. Se tillbaka på ett tidigare förhållande och reflektera kring hur du uttrycker kärlek och romantik. Det kan lösa ett och annat problem. Det finns även möjlighet att faktiskt träffa ett gammalt ex, men frågan är om det är en bra idé.