in

Veckans horoskop: 15 – 21 juli

veckans horoskop 15 juli
Bild: Greg Rakozy / Unsplash

Hur blir din juli-vecka? Het, hetare, hetast eller ett riktigt regnmoln? Astrolog Molly Lundgren har läst av stjärnorna och tagit reda på just det! Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, nu verkar det ordna upp sig i ditt arbetsliv. Det kan vara så att du har förändringar framför dig på jobbfronten, eller att du nyligen genomgått dem och att det faktiskt funkar bra! Se över dina möjligheter, och var noga med att vara på god fot med alla på jobbet. Det kan dock vara värt att försöka ta det lite lugnt just nu, du som är så ivrig att nå dina mål snabbt råkar ju ibland göra en del slarvfel. Och var försiktig med att skriva på nya kontrakt nu, läs igenom allt väldigt noga först. 


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, den kommande veckan kommer handla en del om processande, och att reflektera över “ditt inre”. Och ja, hur flummigt det än låter så är det nu tid för att springa och köpa en tarotlek, några kristaller eller helande örter. Kanske inte, men det är tid att reflektera lite över din spirituella sida. Går du genom vardagen på autopilot, eller finns det andrum och tid för reflektion i ditt liv? Det kan faktiskt vara värt att testa lite meditation eller komma i kontakt med din mer spirituella sida, speciellt runt tisdag. 


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, hur mår du? Går juli bra för dig? Oavsett om det går bra eller inte så finns väl risken att du som vanligt har lite ekonomiska saker att reda ut. Lånat pengar av en kompis? Betala tillbaka. Övertrasserat kontot? Ring banken. Glömt koden till ditt bankID för sjunde gången? Fixa det. Ungefär så ser din vecka ut. Ja, det är mycket nu, men ta en dag åt att göra lite ärenden och tyngre grejer, så kommer du kunna slappna av framåt helgen. 


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, månaden har handlat väldigt mycket om dig och dina behov, men nu kan det vara dags att se över andras. Kanske finns det en relation i ditt liv som börjat bli ohållbar, eller så är en ny relation på ingång. Oavsett vad så måste du kunna balansera energin du lägger på dig själv och andra, så att ingen blir sårad. Det finns en risk för ett uppbrott den här tiden i månaden, men lita på din intuition och ha förtroende för processen. 


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, under kommande vecka finns en chans att du suktar efter förändringar i din livsstil. Du tröttnar på stan och vill bara vara i skogen, kanske blir du vegetarian? Eller så slutar du röka nu när man ändå inte får ta den där ciggen till ett glas på en uteservering. Oavsett vilka livsomvälvande beslut som ska tas är det faktiskt helt rätt för lite fokus på dig själv. Ta en spadag och varva ner, det kanske har varit lite mycket på senaste? 


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, när saker i ditt liv är lite ur kontroll tenderar du att försöka fly genom att sysselsätta sig med saker som städning och annan organisering. Och det är inget fel med den saken! Men vet du vad som heller inte är fel? Att konfrontera sina problem och prata om dem. Våga öppna upp dig och ventilera lite. Om du har en fling nu så kan saker lätt gå lite fel eller bara allmänt ta en oväntad vändning. 


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, under den senaste tiden kanske det har varit en del fokus på jobb och annat som stressat dig. Det kan kännas jobbigt att ha ett behov av att vara runt människor hela tiden och samtidigt behöva processa saker. Slå två flugor i en smäll! Den här veckan kommer med en chans att varva ner lite och ta tid för din familj och dina nära. Bjud hem lite kompisar på middag, åk hem till familjen och uppskatta det stöd dina nära kan erbjuda. 


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, det kan kännas som att alla vill nå dig och att livet på något sätt jagar dig just nu. Det finns ärenden som måste göras, relationer att underhålla och ställen att vara på. Eller… inte. Du kanske måste ta en paus från allt, och det är okej. Gör klart det viktiga i början av veckan, så kan du glida in i ett skönt ide sen. Om det finns en konflikt i någon av dina relationer så kan det smartaste nu vara att slå dövörat till. Istället för att skälla ut hen kan ett gammalt hederligt “silent treatment” funka minst lika bra. 


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, under veckan kan problem kring “mitt och ditt” uppstå. Kan det finnas en ojämn fördelning mellan vem som bjuder och inte i en relation? Antingen kan det vara du som måste steppa upp och betala tillbaka lite lån, eller så är det dags att konfrontera en snål kompis. Oavsett vad så är ekonomin i fokus, så se över budgeten för resten av månaden. 


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, nu kan det bli lite jobbigt. Du kanske upplever att det finns en del krav på dig, och att det är svårt att tillfredsställa allas viljor på samma gång. Spoiler: det går inte. Försök att sluta med att göra saker utav ren pliktskyldighet, prioritera dig själv nu. Du kanske kommer känna dig lite omtumlad, och det är okej. Släpp taget om saker som tyngt dig under en längre tid nu. Du, om någon, borde klara det. 


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, under veckan kanske du kommer känna dig lite nostalgisk. Det kanske finns någon från förr du saknar, eller eventuellt bara människor som inte är runt dig just nu. Att reflektera lite över dåtiden är inte helt fel, det kan hjälpa dig att ta nödvändiga beslut om din framtid. Du kommer behöva ensamtid nu. Det funkar helt enkelt inte att jobba ihjäl sig och sedan vara runt människor hela tiden, ibland måste du plocka fram individualisten inom dig. 


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under veckan kan det komma att handla en del om balans mellan olika relationer. Går din crush eller partner ihop med dina vänner? Kan du kanske försöka balansera ut din tid lite rimligare så att dina vänner inte känner sig bortglömda? Det kan vara så att en vän faktiskt behöver lite hjälp nu, så försök vara uppmärksam på signaler från människor runt dig.