in

Veckans horoskop: 15 – 21 februari

horoskop veckans
Bildakälla: Andrey Novik / Unsplash

Nyfiken på vad som väntar dig under veckan? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du får dig en tankeställare.
 • Oxen: Hitta ett sammanhang där du kan dela dina erfarenheter!
 • Tvillingarna: Varje steg är en del av en längre resa.
 • Kräftan: Du lär dig sätta gränser och stå upp för dig själv.
 • Lejonet: Kommer relationen hålla i längden?
 • Jungfrun: Du kommer behöva kompromissa en del.
 • Vågen: Du måste börja säga nej.
 • Skorpionen: Våga vara ego!
 • Skytt: Håll dig till dina rutiner.
 • Stenbocken: Se över dina utgifter.
 • Vattumannen: Kanske är du inte den enda som behöver gå vidare?
 • Fiskarna: Nu drar en toppentid igång!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan kommer med en riktig tankeställare. Stora och röriga sammanhang kan stressa dig just nu, och olikheter mellan dig och en vän eller kollega kan lägga grunden för en konflikt. Du kommer dock in i en ny rytm och inleder en period av att röra dig mer sakta och gå på magkänsla. Ibland är det bästa man kan göra att dra sig undan ett tag för att se saker och ting ur ett nytt ljus.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, du har ett problem som gör sig påmint under veckan. Stressa inte dina beslut, nu tjänar du mer på att tänka efter ordentligt för att kunna bygga långsiktigt. Lite hjälp utifrån kan komma väl till pass. Det här kan vara en bra tid för dig att hitta likasinnade människor att bolla tankar med, eller i alla fall personer med samma erfarenheter som du.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, nu kan det tyvärr bli riktigt stressigt. För att förebygga en situation där dina tankar hamnar huller om buller och saker läggs på hög, bör du satsa på att hitta rutiner. Sätt inga överväldigande mål för dig själv nu, det viktigaste är att du tar en del i taget och sover ordentligt om nätterna. Tänk på att varje litet steg är en del av en längre resa.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, även i sammanhang där du hör hemma kan du lätt känna dig missförstådd. Det resulterar tyvärr i att du blir upprörd, och kanske har du svårt att släppa in människor just nu. Det positiva är att du håller på att lära dig att sätta gränser för dig själv. Under veckan bör du se upp med impulsiva beslut.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, under veckan hamnar frågor om relationer på tapeten. Strävar ni mot ett gemensamt mål? Växer ni tillsammans på varsitt håll eller egentligen bara ifrån varandra? Det kan kännas skrämmande, men nu behöver du reflektera kring huruvida dina relationer är hållbara i längden, och om du kan se en framtid med en specifik person. Det är kanske okej att växa ifrån en bästis eller partner ibland, det behöver heller inte alltid vara slutet.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, dina drömmar känns kanske långt bort just nu. Men ditt hårda jobb kommer löna sig, även om det kanske inte alltid känns så. Veckan kommer med en påminnelse om att du kanske behöver kompromissa ibland. Tänk även på att inte ta på dig mer ansvar än vad du kan hantera. Har du en stressig vecka i skolan eller på jobbet kan det löna sig att säga nej till något annat nu.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, du behöver försöka se dina val ur ett annorlunda perspektiv under veckan. Du är sällan sen att säga ja till det goda i livet, men ibland gör du kanske mer för dig själv genom att neka dig saker. Visst, du bör ta dig själv på allvar och göra saker mest för att det känns kul, men helst inte på bekostnad av annat. Kanske finns det andra sätt att ta hand om sig själv på än att strunta i plikter och ansvar?

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, under veckan kan du vänta dig att en avgörande händelse sätter lite press på en situation som präglat den senaste tiden. Kanske kommer du till nya insikter, eller så känner du dig mer förvirrad än någonsin. Du har dock lättare att sätta dig själv i första rummet nu, och dina behov kommer först. Våga vara ego!

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, utan struktur faller veckan tyvärr isär. Det finns bara en sak att göra åt det, och det är att hålla dina rutiner och schemalägga det viktigaste riktigt noga. Kanske passar en ordentlig almanacka bättre än en digital kalender just nu? Det kan kännas svårt att se den större bilden nu, men fokusera på de små detaljerna så klarnar det snart.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, dina utgifter börjar komma ikapp dig. Under veckan kan det vara en idé att skära ner lite på nöjesfronten. Kanske behöver du se en skillnad på vad du vill och vad du behöver just nu? Det positiva är att du får lättare att anpassa dig, och antar en mer lösningsorienterad approach. Funkar inte plan B har du ju resten av alfabetet.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, att mogna är tyvärr inte helt friktionsfritt. Det har du säkert märkt vid det här laget, men du kommer behöva göra upp med dina principer och ditt ego för att komma framåt. Det är inte heller helt säkert att det bara är du som behöver gå vidare, kanske finns det en person i din omgivning som håller hårt i en sida av dig du inte kan leva upp till längre. Under veckan inleds dock en lugnare tid, och du känner dig snart mer stabil.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du behöver försöka jobba på att stå stadigt. Din flexibla natur resulterar ofta i att du anpassar dig till andras kommunikationssätt och åsikter, men nu spelar det större roll vad din magkänsla säger. Våga vara annorlunda, även när det känns lättast att vika dig för andras känslor. Veckan inleder en otrolig tid för dig, och du fylls av ork och energi!

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.