in

Veckans horoskop: 15 – 21 april

veckans horoskop
Priscilla Du Preez / Unsplash

Påskveckan är här och ryktet säger att det kommer bli tvåsiffrigt ute hela helgen. Men vad säger planeterna och stjärnorna? Läs veckans horoskop här! Mer

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, du befinner dig i ett läge där egentid är viktigt för dig. Tyvärr är det också så att alla vill ha en del av dig just nu, vilket skapar irritation. Det är viktigt att du är tydlig och förklarar för dina nära och kära och kollegor att du behöver lite tid på egen hand för återhämtning och för att hitta fokus, annars kan konflikt enkelt uppstå.

Om du inte har testat att odla innan så är det dags nu, kära vädur. Du har gröna fingrar, så använd helgen till att plantera örter och någon färgglad blomma!

Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, ärlighet varar längst, eller hur? Det är därför hög tid att en gång för alla frigöra dig från gamla lögner och hemligheter som tyngt dig. Passa också på att rannsaka dig själv och se varför du hamnar i spiraler av lögner och undanhållande av information, behöver det verkligen vara så? Det enkla svaret är: nej.

Den här veckan kallar också äventyret, kära oxe, och du känner dig starkare och piggare än på länge. Våga säga ja till sådant som skrämmer dig, och känn hur du växer!

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, vi blir alla glada av smicker och glada tillrop – men det tar dig tyvärr inte långt. Om du har personer i din närhet som när du ställt krav överöst dig med smicker istället för att tillmötesgå dig, så är det dags att sätta ned foten. Det spelar ingen roll hur duktig din chef säger att du är, om den där löneförhöjningen ändå aldrig kommer.

Helgens högtid och extra lediga dagar lockar dig till fest och äventyr, kära tvilling, men glöm inte att ge dig själv tid att varva ner också. Våga ha tråkigt, och känn hur energin kommer tillbaka!

stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, i ett försök att stressa ner kan du ha gett kontrollen över saker du bryr dig om lite för mycket till andra. Visst, det är skönt att slippa planera sommarsemestern och bara go with the flow, men hur kommer det kännas i sommar när semestern väl börjar? Det är dags att återta kontrollen, i alla fall lite och kavla upp ärmarna.

Just nu har du en möjlighet att vara ditt allra bästa internet-jag, kära kräfta. Så se till att uppdatera din LinkedIn, swipea som en tok på tinder och hitta nya inspirerande konton på Instagram och Pintrest.

lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, vårkänslorna spritter i dig och du vill slänga dig in i allt och alla. Visst är det en härlig känsla, men försök att tänka till en gång extra innan du det ger dig hän helt. Om en ny bekantskap eller ett nytt jobberbjudande verkar för bra för att vara sant, så kan det faktiskt vara så att så är fallet. Med det sagt, behåll din energi och positivitet – se bara till att ställa en och annan kontrollfråga då och då.

Till helgen kommer en del känslor bubbla upp i dig, kära lejon, och det kommer kännas befriande. För att du ska klara av att hantera dem krävs det dock att du är öppen.

junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, det blir en något tung vecka för dig. Det finns risk att du ifrågasätter dig själv och dina val, och att negativiteten som finns runtomkring dig kryper in under huden. Osäkerhet och ifrågasättande går vi alla igenom ibland, och det kommer gå över snabbt för din del. Men tänk på att inte låta dina känslor gå ut över andra nu, projicera inte dina negativa tankar på dem – utan använd istället dina nära och kära för att hämta kärlek och energi.

Om du får nys om en resa eller utflykt som låter spännande så är det bara att tuta och köra, kära jungfru. Till helgen är det möjligt att du behöver packa en liten väska och ge dig ut på äventyr!

stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, även om det lockar att slarva lite för att få saker överstökade, så gäller det nu att hålla ut. Visst, du kan komma undan med att inte riktigt ge allt, men vill du verkligen ha det så? Förr eller senare kommer det ikapp dig, och risken är då att du framstår som mindre kompetent och dedikerad än du faktiskt är.

Du är sugen på att öppna en ny dörr nu, kära våg, och det gör du bäst genom att berätta om dina drömmar och projekt för vänner du litar på och genom att ta kontakt med kunniga personer inom den branch du är intresserad av.

skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, din intuition och magkänsla är i toppform just nu. Den ger dig klara och tydliga svar på frågor som länge förvirrat dig, och guidar dig till nya äventyr och utmaningar. Din intuition kan även hjälpa personer runt omkring dig, men var beredd på att din ärlighet inte alltid uppskattas.

Den här veckan är det dags att säga hejdå till vissa projekt eller personer, kära skorpion. Men se det inte som ett nederlag, tvärtom! Det är ett ansvarsfullt sätt att frigöra tid för sådant som är viktigt på riktigt.

stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, du känner att du står och stampar just nu, och det är självklart frustrerande. Men att älta det hjälper inte. Se istället till att mingla, uppdatera dina sociala medier, lägga ut trådar och prata med ”rätt” personer – det kommer ta dig en bra bit på vägen. Glöm inte heller bort att promota dig själv, du är ju bäst!

Oavsett om du är för eller emot uttryck som ”selfcare”, så är det i allra högsta grad dags för lite selfcare nu, kära skytt. Boka in en massage, skrubba dig extra länge i duschen eller köp en ny hårinpackning!

stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, att ge konstruktiv kritik är en av dina starka sidor – men nu riskerar det tyvärr att gå till överdrift. Även om din ärlighet ofta uppskattas av nära och kära, så riskerar du att såra folk. Det gäller att hitta en balans och inte bli för vass och rak, och lyckas du med det kommer alla må bättre. Och du, när du ändå är så ärlig mot andra så kan det passa bra att vara lite extra ärlig mot dig själv nu också.

Om det var länge sen du ringde till familjen eller till gamla vänner så är det perfekt timing att göra det nu, kära stenbock.

vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, framöver kommer du stöta på en del ekonomiska hinder, och för att de inte ska bli för svåra att ta sig över är det dags att agera redan nu. Se över dina utgifter de senaste månaderna och gör en budget för kommande månader. Det betyder inte att du behöver snåla, men att ha koll på din ekonomi är ett måste för att du ska kunna live your best life i sommar.

Den här veckan står dörren till ditt hem öppen för nära och kära, kära vattuman, och du älskar det! Bjud in till fest, tacomiddag eller bara lite häng.

Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, kraven på dig är höga just nu och det skapar stress. Det är inte kraven i sig som är problemet, utan att du inte känner att du har koll på vad som faktiskt förväntas av dig. Våga fråga, så slipper du undra och kan istället lägga energi på att faktiskt leverera.


Spontaniteten flödar just nu, lära fisk. Finns det aktiviteter du vill göra, men ingen att göra det med? Dra ihop ett gäng personer som gillar samma saker som du och börja upptäcka nya saker!