in

Veckans horoskop: 14 – 20 september

christina wocintechchat com x7sp9JC3N3A unsplash 1
Foto: Christina wocintechchat.com / Unsplash

Under veckan kommer någon stötta en kompis lite extra. Någon annan behöver dela med sig av sin kunskap medan en tredje måste fråga sig själv var gränsen egentligen går. Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Veckan erbjuder en nystart!
 • Oxen: Om du kan vara flexibel finns det goda odds på det romantiska planet.
 • Tvillingarna: Garderobsutrensningen väntar!
 • Kräftan: Nu handlar det om kommunikation.
 • Lejonet: Du har inte världens bästa fokus direkt.
 • Jungfrun: Ägna dig åt något kreativt.
 • Vågen: Du stöttar en kompis!
 • Skorpionen: Snacka inte för mycket skit.
 • Skytten: Försök att inte värdera andras åsikter.
 • Stenbocken: Dela med dig av din expertis.
 • Vattumannen: Var drar du gränsen?
 • Fiskarna: Snart kommer en ny person in i ditt liv!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan erbjuder dig en nystart. Kanske är det ett ypperligt tillfälle att städa din arbetsyta, köpa en ny kaffemugg och komma igång ordentligt med kalendern? Nu är det extra viktigt för dig att lyssna på andras råd, även när det känns obekvämt och tjatigt.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan har en del att erbjuda på det romantiska planet. Det här är en bra tid för dig att gå på en romantisk dejt, oavsett om du är singel eller i ett förhållande. Nu är det dock viktigt att du kan vara flexibel, försök slappna av när din käresta väljer en restaurang som känns lite off. Fokusera inte för mycket på detaljer! Det ordnar sig.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, veckan kommer med lite välbehövt städfokus. Nu får du chansen att göra långsiktiga hållbara förändringar i ditt hem. Är det kanske dags att ta tag i allt skräp som ligger i källarförrådet? Skriva ett städschema eller bara en göra en garderobsutrensning? Erkänn, du har skjutit på det riktigt länge. Men nu är det dags!


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, veckan är här för att pusha dig till att ta tag i en del arbete och uppgifter som släpat efter på senaste. Nu blir du extra vass med orden, så allt som rör kommunikation blir veckans huvudsyssla. Det här kan även vara en bra tid för dig att ha ett speciellt samtal med någon, speciellt om du behöver använda en mer seriös ton.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, du vet nog själv inom vilket område du behöver rikta lite extra disciplin. Under veckan känner du dig mer sugen på att babbla med kollegor än att ta tag i arbete. Det känns mer spännande att kolla ett avsnitt på din realityserie än att sitta i försäkringskassans kundtjänst… men fokusera! Betala dina eftersläpande räkningar!


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, under senaste tiden har du antagligen lagt en stor press på dig själv. Veckan är här för att påminna dig om att fokusera mer på allt som känns roligt. Det är såklart jätteviktigt att du hinner med allt du ska göra, men ge utrymme åt att ägna dig åt kreativa saker som känns utvecklande.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, under veckan kan det vara så att du lägger väldigt mycket energi på att hjälpa en vän. Kanske är det någon som behöver väldigt mycket råd eller stöd just nu? Det är fint att du är omhändertagande, men tänk också på vad du säger till hen. Risken är att det blir stelt om du snackar skit om hens partner och de sen blir tillsammans igen.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, välkommen in i en toppenvecka! Du är i ditt sociala esse, umgås med mycket människor och håller låda. Var dock försiktig med att avslöja för mycket, risken är att det kan bli lite väl mycket skvaller eller TMI efter en middag. Kanske känns det jätteskönt att ventilera om den där kompisen som är en tönt på Instagram, men antagligen kommer det bita dig i röven längre fram.

Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, under veckan behöver du fokusera mer på din egen åsikt och lite mindre på vad andra har att säga. När det gäller ditt yrkesval eller din väg i livet är det i slutändan du som vet bäst, tyvärr har människor runt omkring dig mycket att säga just nu. Låt de snacka! Du har en god magkänsla just nu, låt den ta dina beslut.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, under veckan kan det vara dags att ta ett intresse lite mer seriöst. Ska du kanske investera lite mer tid och energi åt den där hobbyn som du tycker är så kul? Kolla upp om det finns kurser tillgängliga i ämnet. Annars kan veckan också vara en tid då andra behöver din hjälp i form av mentorskap. Kanske är du expert inom något område och kan dela med dig av dina kunskaper lite?


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, veckan handlar till stor del om ekonomi, speciellt en delad sådan. Kanske står du och en partner inför en större investering? Eller så är det bara dags för dig att sätta ihop en hållbar höstbudget och börja betala tillbaks gamla skulder. Veckan ger dig även utrymme att reflektera lite kring vad du faktiskt vill få ut av ett förhållande, och var du drar dina gränser.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, veckan kommer med en riktigt härlig överraskning – nu traskar någon ny snart in i ditt liv. Det behöver inte betyda att själva inträdet sker på en gång, men bollen är i alla fall satt i rullning. Det här är en riktigt optimistisk tid för nya bekantskaper, speciellt av det mer romantiska slaget.