in

Veckans horoskop: 14 – 20 oktober

horoskop
Bildkälla: Unsplash

Vem ska gå på dejt på onsdag, vem ska hålla sig från att diskutera och vem kommer gå djupare in i en diskussion? Läs veckans horoskop här! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Allt flyter på som vanligt, inga konstigheter.
 • Oxen: Nöj dig inte med vad som helst bara för att du är trygghetsnarkoman.
 • Tvillingarna: Du hittar en ny bästis i en kollega!
 • Kräftan: Splitta notan.
 • Lejonet: Kolla på ”Breakfast at Tiffany’s”.
 • Jungfrun: Lägg inte tid på folk som känns ”meh”. 
 • Vågen: Låt inte andra människors åsikter styra ditt liv.
 • Skorpionen: Det finns goda dejting-utsikter.
 • Skytten: Stå upp för dig själv!
 • Stenbocken: Bjud en kompis på ett glas!
 • Vattumannen: Skapa inte dålig stämning på arbetsplatsen, tack.
 • Fiskarna: Konfrontera situationer snarare än att fly dem.

Läs hela veckans horoskop nedan!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, du har en fin vecka framför dig. Saker flyter på för dig nu, och i värsta fall blir du bara lite rastlös. Du har mycket energi och känner dig exalterad över allt som händer, just nu säger du ja till allt. I början av veckan ser vi dig i ditt esse, skrikandes på någon klubbtoa, raskt på väg till något möte eller bara redo att skicka hatiska sms till din bästis dumma kille. Helgen blir bra för lite häng med familjen, så försök att säga nej till en fest även om det känns hemskt. Din familj kanske saknar dig lite.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, nu har du fått nog. Du är riktigt trött på allt som saknar djupare mening, och det finns en tydlig strävan hos dig att bygga meningsfulla relationer och lägga energi på jobbet. Och det är bra! Det enda kruxet är väl egentligen att du kanske nöjer dig med vad som helst, rent ut sagt. Gå inte in i ett förhållande med en tönt bara för att det ger dig stabilitet för stunden, och stanna inte på en arbetsplats bara för att sökandet känns så långt bort.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, nu skiftar du fokus. Det blir lite mer seriöst framöver, och du är inte lika taggad på att flörta och dejta som innan. Jobbet kan ta en del energi från dig just nu, så se till att du har rutiner som fungerar runt omkring det. Sov ut! Drick vatten! Och trots att jobbet är en energitjuv just nu så är det kanske inte så hemskt, då du kommer extra bra överens med kollegor just nu.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, även denna vecka går i romansens tecken. Just nu är det du som blir jagad snarare än att stå för jakten själv, vilket passar dig alldeles utmärkt. Personer dras väldigt lätt till dig just nu, men se upp med att de blir för bekväma av ansvaret du så gärna bär. Du som är så generös och välvillig tenderar ibland att skämma bort personer som inte riktigt förtjänar det, så se till att inte ta notan varje gång.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, även om ditt sociala liv är händelserikt och flyter på just nu, så söker du efter mer. Nu vill du hitta trygghet och mening, och gärna någon som inte bara frågar vad du gör efter klockan elva. Under veckan uppfattar du lätt människor runt dig som lite ytliga, det kan kännas som att de tjatar hål i huvudet på dig med sitt snack om kontakter och tråkiga dejter. Du ligger hellre hemma och kollar på ”Breakfast at Tiffany’s”, är det så fel?


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, nu vill du se förändring. Du vill se förändring i människors approach gentemot dig. Det känns inte längre kul att träffa människor bara för sakens skull, nu måste du faktiskt få ut något av det. Under veckan kommer kanske någon höra av sig som du egentligen känner lite ”meh” för, och då behöver du faktiskt inte träffa hen. Även om din standard för intellektuell stimulans är onåbart hög, så förtjänar du någon som i alla fall kan försöka nå den.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, även denna vecka fortsätter din väg. Saker går som de ska, och även om de inte gör det så klarar du dig ur jobbigare situationer lättare än du trott. Du är i allra högsta grad fortfarande i en tid som till stor del handlar om självförverkligande, och din identitet i allt du tar dig för. Låt inte din strävan efter att bli omtyckt av varenda jävla människa på planeten hindra dig från att uttrycka dina åsikter och testa alternativa vägar bara.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, nu börjar det lätta lite. Senaste tiden har inte vart superkul, men nu börjar du få tillbaka lite flyt. Människor gör närmanden lite oftare än vanligt just nu, och om du blir sugen på en dejt är onsdag helt perfekt. Men det är också en bra tid för dig att reflektera lite över vilka personer som faktiskt förtjänar att ta del av ditt liv, och hur starka era band faktiskt är.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, under veckan måste du stå upp för dig själv. Det kan vara så att du känner dig lite bortglömd av ditt umgänge eller partner, och att du inte orkar konfrontera människor när de gör saker som känns fel. Försök stå upp för dig själv och dina åsikter, även om det känns jobbigt med ”onödigt bråk”. Du som har ärlighet rinnande i blodet är snart tillbaks på banan, även om det just nu kan kännas lite sisådär.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, under kommande vecka ligger fokuset mycket på dina vänner. Just nu kan det kännas viktigt att ni har en del gemensamt, och du vill gärna att ni ska jobba mot samma mål. Spoiler, alla är inte lika ambitiösa som du och det är svårt att lära gamla hundar sitta. Men med det sagt kommer du även ha en väldigt fin tid med dina vänner framöver, speciellt om du kan vara lite generös. Bjud på en drink!


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, under veckan kan det vara bra att inte gå på för hårt i diskussioner. Det kan vara så att du gärna diskuterar känsliga ämnen just nu, men alla är inte lika hårdhudade som du. Och smällen ditt ego kommer ta när någon inte håller med dig om att our lord and saviour Greta är fantastisk, den är inte kul. Se upp för dålig stämning på jobbet, försök hålla ”god ton”.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, det kan vara så att det sker stora förändringar just nu. Även om det rör saker du inte har full koll på, växer du så det knakar. Du som lätt romantiserar personer och situationer till det yttersta måste kanske börja göra ordentliga beslut, som ibland kan vara lite tunga. Din tendens att fly dina problem blir veckans utmaning, och klarar du att konfrontera saker mer rättfram ska du se att ditt liv tar en hälsosam riktning.