in

Veckans horoskop: 14 – 20 november

leighann blackwood gfTu43GaYXw unsplash
Foto: Leighann Blackwood / Unsplash

Det blir en händelserik vecka på stjärnhimlen och fler än ett stjärntecken har goda nyheter att vänta. Nyfiken på vad som gäller för just dig? Veckans horoskop är här för att reda ut den saken! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Gör din grej, men inte på någon annans bekostnad.
 • Oxen: Det händer grejer på kärleksfronten!
 • Tvillingarna: Du får tur i kärlek, men är dålig på att fokusera.
 • Kräftan: Det blir en hel del sena kvällar.
 • Lejonet: Du öppnar upp dig för någon.
 • Jungfrun: Ut med språket! Sätt ord på dina känslor.
 • Vågen: En tursam vecka ligger framför dig.
 • Skorpionen: Fokusera på att ha kul.
 • Skytten: En av dina relationer går igenom en kris.
 • Stenbocken: Det blir riktigt intensivt.
 • Vattumannen: Du tar märkliga beslut på dejtingfronten.
 • Fiskarna: Ditt livs kärlek dyker äntligen upp!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, är man stark får man vara snäll. Du får en otroligt bra chans att lyckas med något nu (nästan lite för bra). Du går all in i något med en stark övertalningsförmåga som tar dig långt, se dock till att inte missbruka den. Det finns nämligen en risk att du kör över någon för att få din vilja igenom, även om du själv inte ser det på det sättet.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, du har en extremt trevlig vecka framför dig! Allt klaffar exakt rätt, och skulle det inte göra det lyckas du ändå ta saken med en klackspark. Under tisdagen och fredagen har du optimala chanser på kärleksfronten. Här kan det verkligen hända grejer! Överlag är veckan fin för vänskap och gemenskap, nu får du energi av att vara i större sammanhang.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, veckan kommer med spridda skurar. Å ena sidan kan mitten av veckan bli underbar, och oddsen är på din sida när det gäller kärleken! Å andra sidan kan helgen komma med en besvikelse. Om något har känts oklart utan att du har kunnat sätta fingret på varför, får du nu svar på det den hårda vägen.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, du har en oförskämt rolig vecka framför dig. Nu är livet en fest, och du vill helst slippa tänka på något seriöst – vilket passar perfekt, eftersom veckan utlovar en hel del kul möjligheter. Se dock upp för att låta det bli för mycket av det goda, det kommer inte vara värt det när du är bakis för andra dagen i rad. För den som är på jakt efter lite romans ser tisdag och fredag särskilt lovande ute!


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, det blir en känslosam vecka. Nu får du komma någon nära, ända in på djupet. Veckans motto är ”stark och sårbar”. Du känner dig mer hemma i dina känslor än på länge! Det här är en väldigt fin tid för den som behöver lätta på hjärtat, ta det där snacket med en kompis du oroat dig för, fråga någon om hjälp och be om ursäkt.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, se dig omkring! Du har så mycket fantastiska människor i ditt liv. Veckan går i ett riktigt cheesy spår, nu känner du dig extra tacksam för dina nära vänner och blir tårögd av bara tanken på din bästis. Nu blir det också lättare för dig att sätta ord på dina känslor.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, det strålar om dig! Under veckans första dagar är det ingen tvekan om att jorden kretsar kring dig – du får en sån där skön dos med tur! Saker flyter på, du drabbas av en otrolig optimism inför livet och får njuta av att vara lite extra populär. För att göra det rättvist för resten av oss blir det dock lite tuffare mot helgen. Det krisar inom en relation och någon beter sig riktigt flyktigt.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, släpp loss! Veckan får en otroligt kul start, här rör det sig antingen om en romantisk kväll eller ett festligt evenemang. Det kan vara något så simpelt som en biokväll eller en spontan AW som slutar sent. De kommande dagarna är du spontan och tar livet som det kommer, nu behöver du släppa kontrollen och fokusera på att njuta. Fredagen blir förresten din turdag.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu behöver du gräva djupare. Det är något inom en av dina relationer som skaver, men det kan vara svårt för dig att sätta fingret på exakt vad. Är det dig det är fel på? Eller är det den andra som behöver ändra på sig? Det här är antagligen något som bubblat under ytan en tid. Det här kan kännas riktigt jobbigt, men som tur är har du en helt annan relation att glädja dig åt nu.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, nu försvinner du från jordens yta. Inte nödvändigtvis på ett deppigt vis, utan mer på ett ”jag har inte tid, jag är superfokuserad”-sätt. Du dras ned i något som slukar all din energi, men det kan mycket väl göra dig glad! Försök dock att pausa lite då och då, du kommer nämligen behöva ta ett steg tillbaka för att det ska funka.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, tur i spel, otur i kärlek. Nu har du verkligen ett otroligt flyt när det kommer till jobbsammanhang och karriär. Du får välförtjänt mycket plats, uppskattas för det du gör och tar lite extra ansvar. Det här är en perfekt tid för den som vill avancera! För en singel som dejtar ser veckan däremot riktigt störig ut. Någon far med osanning (det finns en stor risk att det är du) och enkelt blir det inte.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, vad sägs om lite medvind? Äntligen är det din tur! Nu öppnas dörrar för dig. Det här är en perfekt tid för den som vill satsa på en hobby eller ett kreativt yrke, ta steget! En minst lika bra vecka blir det för kärleken, du kan vänta dig en storslagen romans. Alltså på fullaste allvar – ditt livs kärlek kan dyka upp bakom vilket hörn som helst.